keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 050111

Kuu kauriissa tekee sekstiilin sekä jupiteriin että uranukseen kaloissa. Elämä tuntuu hyvältä ja haluat nauttia siitä ystävien, rakkaiden ja perheen kanssa. Opiskelujen aloittaminen jollakin täysin uudessa asiassa tuntuu hyvältä jutulta, samoin matkustaminen paikkaan, jossa et ole ennen käynyt. Miellyttävä yllätys saattaa katkaista päivän rutiinit.

Vesimieheen kuu siirtyy klo 18:08. Haluat olla vapaa rutiineista ja rajoitteista. Sosiaalisuutesi vie sinut tilanteisiin, joissa kohtaat ajatusmaailmaltaan toisenlaisia ihmisiä. Uteliaisuutesi sen suhteen, mikä ihminen on, nauttii kovasti tällaisista tilanteista.

Venus jousimiehessä tekee neliön chironille kaloissa. Päivän muista hyvin positiivisista fiiliksistä poiketen saatat välillä tuntea olevasi vereslihalla. Vanhat haavat, menneisyyden ikävät asiat, muistuvat mieleen jostain sanasta, tilanteesta tai kohtaamisesta. Astrologisen ajattelun mukaisesti tällaiset hetket ovat sitä varten, että vapautuisit menneisyyden kipupisteistä ja pystyisit nauttimaan tästä hetkestä.

Ei kommentteja: