perjantai 4. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 040211

Aurinko konjunktio Mars antaa erinomaisen vauhdin päivälle, jossa vilskettä riittää muutenkin. Kuu siirtyi puolenpäivän jälkeen kaloihin, Merkurius siirtyi vesimieheen heti keskiyön jälkeen 00:19 ja Venus kauriiseen aamulla klo 07:58.

Merkurius on vesimiehessä 21.2. asti. Kolmen viikon ajan meillä on mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla, kyseenalaistaen kaiken. Tututkin asiat saattavat näyttää oudoilta, sillä tänä aikana tarkastelemme asioita muukalaisen silmin. Siksi tiedonhalu on suuri. Vesimies ei ole yksinäinen puurtaja, luottamus yhdessä tekemiseen ja joukkovoimaan on suuri. Yhdessä löytyvät ratkaisut saattavat olla ällistyttävän nerokkaita ja toimivia.

Venus on kauriissa 2.3. asti. Kaksi kuukautta aikaa laittaa raha-asiat kuntoon ja ottaa selvää rakkauden kestävyydestä. Venus kauriissa nauttii vallasta, mammonasta ja sosiaalisesta asemasta, mutta on myös määrätietoinen ja kestäviin ratkaisuihin pyrkivä. Rakkauteen liittyvät velvollisuudet ja vastuu toisesta ihmisestä ovat nyt suuremmassa roolissa kuin intohimo tai seikkailu.

Vilkkaaseen ja kiihkeän toiminnan päivään kuu kaloissa lisää herkkyyden ja intuitiivisuuden. Myöhään illalla kuu tekee konjunktion Pluton kanssa ja muistuttaa intohimon merkityksestä elämässä. Kiihkeät tunteet nousevat syvältä alitajunnasta.

Päivän synttärisankari on Alice Cooper (s. 1948), joka antaa näytteen vesimiesenergiasta kappaleessa No More Mr Nice Guy.



ja tässä vähän roisimpi versio samasta kappaleesta.

Ei kommentteja: