maanantai 4. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 040711

Venus kaksosissa hurmasi älykkäillä ja nokkelilla keskusteluilla vielä eilen. Venuksen siirryttyä aamulla rapuun rakkaus syttyy nyt huolenpidosta, hyvästä ruoasta, välittämisestä ja uskollisuudesta siten, että tänä aikana syntyvät ihmissuhteet kestävät ainakin jollain tasolla pitkään.

Nyt ei kuitenkaan jaella rakkautta ja ystävyyttä kelle tahansa, sillä Venus ravussa on hyvin varovainen. Ensin on saavutettava luottamus ja senkin jälkeen hylätyksi tulemisen pelko on suuri. Rakkaudessa toisen huomioiminen muuttuu helposti hemmotteluksi omien tarpeiden ja halujen kustannuksella.

Venus on ravussa 28.7. asti.

Ravusta Venuksen Neptunukselle kaloissa tekemä kolmio suosii romanttista rakkautta. Mikä onkaan paras romanttinen rakkauselokuva, joka nyt kannattaisi katsoa? Intuitio johdattaa tilanteisiin ja kohtaamiseen, joissa rakkaus syntyy. Oma taiteellisuus ja luovuus on nyt helppo tavoittaa.

Kuu on leijonassa koko päivän.

Päivän synttärisankari on japanilainen muusikko Gackt (s. 1973). Nykyään soolouralla oleva Gackt tuli tunnetuksi Malice Mizerin laulajana. Sen kunniaksi Au revoir.



----------------
Klikkaa tunnisteita, jos haluat lukea lisää esim. kuusta leijonassa.

Ei kommentteja: