lauantai 22. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 220510

Vanhassa lastenlorussa sanotaan, että lauantainlapsi saa puuhata aina. Loru viitannee siihen, että lauantai oli ennen perinteinen siivouspäivä.

Tänään kuu ahkerassa neitsyessä saanee sinut ja minut siivoamaan, tyhjäämään kaapit turhasta tavarasta ja keksimään käytännöllisiä ratkaisuja pitkään vaivanneisiin ongelmiin.

Haluat tuntea olosi turvalliseksi. Laadit aikatauluja, varmistat avaimien mukanaolon ja olet varovainen. Myös ihmissuhteissa.

perjantai 21. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 210510

Aurinko siirtyi viileän kaksosen merkkiin ja heti luvataan säiden viilenemistä!

Tämän päivän aspekti on kuitenkin jupiter oppositio saturnus, joka on seurassamme pitkään. Se vaikuttaa globaalilla tasolla ja heijastuu sinun ja minun elämään yhtä varmasti kuin aikoinaan New Yorkin pörssiromahdus siirtyi ihmisten elämän reunaehtoihin.

torstai 20. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 200510

Venus siirtyi rapuun yöllä ja vahvistaa toiseen ihmiseen kiinnittymistä syvästi emotionaalisella tasolla. Se onkin tarpeen tänä astrologisen tsunamin aikana.

Mitä tahansa voi tapahtua. Voimaa saat toisista ihmisistä. Nauti siitä mitä teet ja tee sitä, mistä nautit.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 190510

Tämän päivän sähköistää venus neliö uranus. Varaudu yllättäviin käänteisiin ihmissuhteissa, lumoutumiseen ja äkilliseen ihastumiseen/välirikkoon. Rajojen rikkominen ja ylittäminen, vieraan ja oudon kohtaaminen, toisella tavalla tekeminen kuuluu tähän päivään.

Venuksen kolmio neptunukseen voimistaa kauneudenkaipuuta. Tänään siihen yhdistyy ylellisyys ja näyttämisen tarve.

tiistai 18. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 180510

Elämä voi olla yhtä hullunmyllyä, vilskettä, tapahtumia, ihmisiä ja naurua. Yllätyksiä, suuria tunteita ja rakkautta.

Yllä olevan vastapainona venus neliö saturnus tuo muassaan kriittisyyden ja valikoivuuden sekä arvottomuuden ja yksinäisyyden tunteen.

Valitse, mitä tältä päivältä haluat ja anna impulssien ohjata kulkuasi.

Päivän horoskooppi

Olen kirjoittanut Päivän horoskooppeja Kirjastonhoitajattareen. Haluan erottaa Kirjastonhoitajattaren ja Päivän horoskoopit, koska horoskoopit nousivat Kirjastonhoitajattaren lähes ainoaksi sisällöksi.

Vanhemmat Päivän horoskoopit voit lukea Kirjastonhoitajattaresta.