lauantai 4. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 041210

Vapaudenkaipuu kaihertaa edelleen mieltä. Eilen elämänehtona tuntui olevan kiinnipitävän narun katkaiseminen (mars neliö uranus), tänään vapaudenkaipuu haluna tehdä ja nähdä asiat ja ihmiset toisin. Kuun tehdessä kolmiota uranukselle saat yhtäkkiä päähäsi opiskella vaikka hieroglyfejä tai astrologiaa.

Kuun neliö neptunukselle tekee päivästäsi hyvin epäkäytännöllisen, joten jätä suosiolla lauantaisiivoaminen väliin. Rahankäyttösikään ei ole järkevimmillään mahdollisten veronpalautusten poltellessa taskujasi. Haaveita toisenlaisesta sinästä ja toisenlaisesta elämästä voit toteuttaa uppoamalla elokuvien tai kirjojen maailmaan.

Kahdeksalta illalla kuu menee jousimieheen. Seikkailu ja maailma odottavat rohkeaa. Vanhankuun viisaus kehottaa hieman harkitsemaan, minkälaiseen seikkailuun ryhdyt.

perjantai 3. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 031210

Sinun on vaikea sietää pinnallisuutta, kevytmielisyyttä ja (älyllistä) epärehellisyyttä tänään. Koet asiat syvästi ja haluat nähdä asioiden väliset salaisetkin yhteydet. Totuus tulkoon esiin!

Skorpionikuun syvällisyys voi kuitenkin jäädä sinulta huomaamatta päivän melskeissä. Mars tekemä neliö uranukselle saa sinut rimpuilemaan arjesta ja aikatauluista pois. Haluat olla vapaa, mutta miten irtautua kahleista kun töissä on kiireisimmät viikot menossa, joulu painaa päälle ja ulkona on kylmä? Suuret, jopa massiivisilta tuntuvat esteet tielläsi vapauteen saavat sinut käyttäytymään äkkiväärästi. Huudat, meuhkaat, riitelet, paiskot ovia ja häippäset omille teillesi.

Sinua on siis varoitettu. Jos mahdollista, pidä marsin ja uranuksen äkillinen aggressio kurissa. Energiaa sinulla kyllä riittää, kyse on vain siitä, miten ja minne sen suuntaat. Hyödynnä taitavaa merkuriusta kauriissa, arvoitusten ratkaisemista rakastavaa kuuta skorpionissa ja intohimoista venusta skorpionissa. Ole viisas kuin vanheneva kuu, joka näkyy taivaalla ohuena sirppinä.

torstai 2. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 021210

Jos yllätit itsesi tavallista aktiivisemmalla aamulla, voit lohduttautua sillä, että kuun ja marsin sekstiili on nopeasti ohi. Tunne-elämäsi pysyy erittäin aktiivisena koko päivän, sillä kuu siirtyy skorpionin merkkiin klo 16:44,ja tekee saman tien konjunktion venukselle. Jotta tunteet pysyisivät kuumina, kuu tekee vielä keskiyön lähestyessä sekstiilin plutolle.

Marsin sektiili jousimiehestä neptunukselle lisää herkkyyttäsi ja vastaanottavaisuuttasi. Parhaiten saat elämääsi sekstiilin energian noudattamalla intuitiotasi, välttämällä tiukkoja aikatauluja ja harrastamalla neptunusmaista fyysistä toimintaa. Käy uimassa (avantoon ei tarvitse mennä), mene tanssimaan ja lähde kameran kanssa katsomaan asuinaluettasi uudesta näkökulmasta.

Marsin ja uranuksen neliö alkaa tuntua riitoina, erimielisyyksinä ja kaikenlaisen pakon ja rutiinin totaalisena torjuntana.

Päivän synttärisankari Britney Spears täyttää tänään 29 vuotta. Sen kunniaksi …Baby one more time!

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 011210

Joulukuun aloitti merkurius siirtymällä yöllä kauriiseen, joulunajan omaan merkkiin. Merkuriuksen toiminta-alaa ovat ajattelu, kaikenlainen viestintä, liikenne ja kauppa. Kauriissa Merkurius muotoilee jousimiesaikaan syntyneet lennokkaat ajatukset ja ideat tiukkaan muotoon, jotta ne voisi myös toteuttaa.

Tällä kertaa tähän on käytettävissä vain vähän aikaa, sillä merkurius hidastelee ja aloittaa perääntymisen 10.12. ja palaa jousimieheen 18.12. Perääntyvä merkurius onkin sitten aivan toinen juttu.

Tänään merkuriuksen sekstiili kauriista venukselle skorpionissa helpottaa huomattavasti asioiden selvittämistä ihmissuhteissa. Tapasi kommunikoida on viehkoa ja kohtaamiset ihmisten kanssa ovat helppoja. Romantiikkaa ilmassa!

Marsin sekstiili neptunukselle voimistaa inspiraatiota ja intuitiota, joten anna mieleenjuolahdusten ohjata askeleitasi. Rento ja leppoisa oleminen tuntuu erittäin tavoiteltavalta olotilalta.

tiistai 30. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 301110

Kevyt, parisuhdekeskeinen ja diplomaattinen vaaka vastaanottaa kuun merkkiinsä klo 14:15. Hyvä juttu.

Sitä ennen tunteet ovat käyneet kuumina ensin kuun tehdessä neliötä marsille ja puolenpäivän aikoihin neliötä merkuriukselle. Asioiden ilmaiseminen saattaa olla niin vaikeaa, ettet saa itseäsi ymmärretyksi lainkaan. Ristiriidan, väittelyn ja riidan jälkeen yksi sana kyllä ymmärretään: "Anteeksi!" Siinä vaiheessa kuu onkin jo siirtynyt vaakaan.

Illalla kuu tekee neliön plutolle kauriissa ja iltaasi piristävät intensiivinen elämänasenne, intohimoinen suhtautuminen asioihin ja impulsiivinen käyttäytyminen. Syvimmät tarpeesi nousevat pintaan ja kaipaat elämääsi kokonaisvaltaisuutta.

Myös venus skorpionissa haluaa kokonaisen maan ja taivaan. Aina voi haluta ja joskus sen saakin.

maanantai 29. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 291110

Oikeudenmukaisuus, tasapaino ja harmonia – tai ainakin niiden tavoitteleminen – ovat venukselle tyypillisiä vaa'an merkissä. Oletko jo saanut kylliksesi kaikkien huomioimisesta ja tasapainottelusta eri ihmisten välillä? Vai eikö sitä voi olla koskaan liikaa?

Ensi yönä klo 02:33 venus jättää vaa'an merkin ja siirtyy skorpioniin. Ihmissuhdeasenteeksi tulee "kaikki tai ei mitään" etsiessäsi parisieluasi tai hänet jo kohdattuasi. Yksineläjät ovat entistä kriittisempiä ja haluavat vain kaikki kriteerit täyttävien seuraa. Tästä seuraa väkisinkin yksinäisyys, jota skorpionivenuksen intohimoisuus ei oikein jaksa. Joten alta lipan vedetään minkä ehditään ;)

Marsin ja jupiterin neliö yllyttää edelleen ylilyönteihin, riskeihin ja maailmanvalloitukseen. Loistava asenne elämään, joka näkyy myös rohkeutena kohdata elämän vaikeudet ja selvitä niistä.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 281110

Kuu siirtyi neitsyen merkkiin klo 11:34 ja saamme nauttia huolellisesta suunnittelusta ja yksityiskohtien arvostuksesta. Kielellisesti lahjakas kuu neitsyessä saattaa sanoa pari valittua sanaa arvostellessaan muiden tuhlailevaa käytöstä ja elämää.

Joulunalusaika yllyttää leväperäisyyteen raha-asioissa ja sanomalehdet ovat täynnä näyttäviä mainoksia. Kuu neitsyessä muistuttaa, että joulun vuoksi ei kannata elää yli varojensa ja että lahjat voivat olla käytännöllisiä ja hyödyllisiä. Ainakin joulunajan budjetti pitää laatia!

Marsin neliö jousimiehestä jupiterille kaloissa tuntuu jo suurisuuntaisina suunnitelmina, vaikka aspekti on tarkka vasta ensi viikolla. Onnensoturin mielellä olet valmis taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Mars neliö jupiteriin ei kuitenkaan liity surumielisyys eikä epäonnistuminen. Kyse on rohkeudesta haluta, pyytää ja toteuttaa sitä, mikä sinulle on tärkeintä.

Kuun viimeinen neljännes alkaa auringon tehdessä neliötä jousimiehestä kuulle neitsyessä klo 22:37.