lauantai 17. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 170710

Jos joku jaksaa näillä helteillä bilettää, järjestää grillijuhlia, bailata ja tavata ihmisiä, niin tänään on se päivä.

Ainakin kuun vaa’asta tänään tekemä sekstiili merkuriukseen leijonassa antaa siihen oivallisen lähtökohdat. Hauskanpito, sosiaalisuus, hyvät tavat ja romantiikka kukoistavat. Kahdenkeskinen romanttinen illallinen olisi myös aika hyvä juttu tänään, jossain muualla kuin kotona.

Sanotaan, että kehu leijona päivässä, niin se pysyy hyvällä tuulella. Sanoisin, että kehu itsesi, läheisesi ja kohtaamasi ihmiset – ja pysyt hyvällä tuulella.

Donald Sutherland täyttää tänään 75 vuotta.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 160710

Perjantai on siivouspäivä, eikö? Kuu neitsyessä saa sinut huomaamaan pölyhiukkasetkin ja yhtäkkiä huomaat jynssääväsi kaappienovia keittiössä. Yksityiskohdat kiinnittävät huomiosi muutenkin ja suuret linjat saattavat jäädä huomaamatta.

Kuun siirryttyä vaakaan illansuussa haluat nähdä kauneutta kaikkialla, alkaen siivotusta kodista. Järjestelet kukkia maljakkoon ja ostat uusia vaatteita vain niiden kauneuden takia. Niitä on sitten kiva esitellä ystävillesi, kun tapaatte illalla. Viehättävää, sosiaalista ja kevyttä elämänasennetta on luvassa.

Mutta. Kuu vaa’assa tekee oppositon uranukseen ja jupiteriin oinaassa sekä neliön plutoon kauriissa. Yllättävät tapahtumat ja kohtaamiset, hetken mielijohteesta toimiminen ja jopa raastavat tunteet tekevät illastasi vähintäänkin mielenkiintoisen. Uskot vakaasti voimavaroihisi ja olet valmis haastamaan koko maailman.

torstai 15. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 150710

Oletko huomannut itsessäsi outoa täydellisyydenkaipuuta? Pikkutarkkuutta, tehtävien suorittamista viimeistä pilkkua myöten? Tarvetta muuttaa elämäntapoja terveellisemmäksi?

Kuu, venus ja mars majailevat neitsyessä ja vahvistavat edellä kuvattuja ominaisuuksia. Neitsyen merkkiin liitetään analyysi, kriittisyys, työ ja täydellisyys. Impulsiivinen toiminta ei tule kuuloonkaan tänä aikana. Harkinta, varovaisuus ja tarve onnistua heti kuvaavat käytöstä tänä aikana.

Kriittisyytesi ja analysointisi kohdistuvat etenkin itseesi, mutta osansa saavat rakkaasi ja oikeastaan kaikki, minkä kanssa olet tekemisissä. Pahimmillaan aivan kaikessa on jotain vikaa, joten pyri löytämään myös ratkaisut havaitsemiisi ongelmiin. Pohdit tarkkaan rakkauselämääsi, sen edellytyksiä ja kumppaniisi kohdistuvia odotuksia.

Voit suunnata tarpeesi analysoida lukemalla dekkareita. Ratko arvoituksia, rakenna palapelejä ja ota selvää asioista.

Viihdyt arjessa, sillä venus neitsyessä tuo siihen lumoa ja viehätystä.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 140710

Olet hyvin herkkä vaikutteille ja kuuntelet muiden mielipiteitä kuin jumalan sanaa. Herkkyytesi toisten ihmisten mielialoille ja tunteille voi olla raskasta – ja ihanaa. Muista kuitenkin, mitä mieltä itse olet asioista, mitä itse tunnet.

Kuu leijonassa tekee opposition neptunukseen vesimiehessä ja tähän aspektiin liitetään myös huijatuksi tuleminen, pettymys ja hämmennys asioiden todellisesta tilasta. Onneksi aspekti menee ohi iltaan mennessä.

Iltapäivällä kuu siirtyy neitsyeeseen ja on pitkälti yöhön konjunktiossa venukseen. Asioiden kauneus lumoaa sinut. Viehätät muita ja sinä viehätyt muista. Mahdollisuutta romantiikkaan, rakkauteen ja sielunkumppanin tapaamiseen vahvistaa vielä vaikuttava venuksen ja pluton kolmio.

Prinsessa Victoria täyttää tänään 33 vuotta.

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 130710

Keveys ja herkkyys intohimon rakentajina, onko se mahdollista? Juuri sitä venus kolmio pluto meille opettaa.

Intohimo ei ole raastavaa, pakottavaa tai hyökkäävää, vaan lempeää ja hellää. Ymmärrät rakkauden laajuuden ja monipuolisuuden, oli sitten kyse rakastetusta, ystävistä, perheenjäsenistä tai työtovereista. Olet eroottinen uudenlaisella, syvemmällä tasolla. Seksuaalinen vetovoimasi on suuri ja tänään solmimasi suhde on ikimuistoinen.

Ymmärrät elämäsi merkityksen siitä, kuinka intohimoisesti suhtaudut sen eri osa-alueisiin. Näet asioiden syvemmän puolen ja siksi myös luovuutesi on huipussaan.

Rakasta itseäsi!

Harrison Ford täyttää tänään 68 vuotta. Sen kunniaksi kohtaus elokuvasta Blade Runner.

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 120710

Ota tänään etäisyyttä tunteisiisi, jos eilisen ja viikonlopun tapahtumat ottivat koville. Kuun sekstiili saturnukselle auttaa etääntymään tunteista ja tekemään kylmäpäisiä ratkaisuja. Joskus sellaisiakin kai tarvitaan. Työkykysi – enkä tarkoita pelkästään palkkatyötä – on hyvä ja saat aikaiseksi haluamiasi asioita.

Iltapäivällä kuu menee leijonaan ja tuo päivään ylellisyyden ja arvokkuuden tuntua. Ja halua bailata, pitää hauskaa, tavata ihmisiä. Leijonasta kuu tekee kolmiota uranukselle ja jupiterille oinaassa sekä konjunktiota merkuriukselle.

Kävele, mene veden äärelle kuuntelemaan laineiden liplatusta. Anna intuitiollesi tilaa luovien ideoiden tulla

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 110710

Tänään uusikuu ravussa klo 22.41 on auringon ja maan välissä ja peittää varjollaan auringon. Valitettavasti tämä auringonpimennys ei näy Suomessa. Sen nähdäkseen olisi pitänyt matkustaa esimerkiksi Pääsiäissaarille.

Uusikuu on uusien alkujen aikaa. Kuu ja aurinko ravussa viittaavaat siihen, että uudet asiat liittyisivät erityisesti tunne-elämään, luovuuteen, minäkuvaan ja ihmissuhteisiin. Pidä huoli itsestäsi ja rakkaitasi.

Uudenkuun lisäksi tätä päivää valaisevat auringon ja marsin sekstiili, merkuriuksen ja uranuksen kolmio sekä venuksen ja pluton kolmio. Positiivisia aspekteja kaikki. Elämäniloa ja –voimaa, kekselisäisyyttä, löytämistä, kauneutta, totuutta ja pakottavaa tarvetta muutokseen. Näin asiat eivät voi jatkua!

Tätä emme tänään näe.