lauantai 4. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 040910

Voiko sanoa ”tuo kuppi tuossa” näkemättä kuppia?

Puheesi on tänään luovaa ja kekseliästä. Varaudu siihen, että paikalla on joku joka korjaa kielioppivirheesi, sillä auringon ja merkuriuksen konjunktio neitsyessä rakastaa kielioppia. Perääntyvän merkuriuksen vaikutuksesta et tosin piittaa sellaisista säännöistä mitään vaan pulppuat puhetta sanoen suoraan asiasi. Rakastat omaa ääntäsi, mutta anna toisellekin puheenvuoro.

Rakkauden planeetta venus tekee tänään kolmion illuusioiden planeetta neptunukseen. Viehätyt kohtaamistasi ihmisistä, koska he vaikuttavat niin ihanilta, aivan parhailta! Vihdoinkin kohtaat unelmiesi miehen/naisen! Syntynyt mielikuva voi säilyä pitkään ja sen kohdatessa todellisuuden olet vain tyytyväinen ihanasta kokemuksesta.

perjantai 3. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 030910

Keinut tänään tunteiden ristiaallokolla. Kuu siirtyi aamulla omaan merkkiinsä rapuun. Tarraudut lujasti kiinni perheeseesi, ystäviisi, tavaroihisi ja menneisyyteesi, koska niistä olemassaolosi tuntuu olevan kiinni.

Hehkutat kuinka upea ja ihana perheesi, kerta kaikkiaan maailman paras (kuu neliö jupiter). Aivan kaikki ei kuitenkaan ole kohdallaan, sillä kuu edustaa kotia ja jupiter maailmaa. ”Sisko tahtoisin jäädä, mutta maailma odottaa”, kuvaa kuun ja jupiterin neliön ristiriitaa osuvasti.

Kuu tekee tänään myös neliö saturnukselle ja opposition plutolle.

torstai 2. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 020910

Kielellä on merkitystä! Tapasi kommunikoida tänään ihmisten kanssa on eloisa, vilkas ja utelias. Kyselet, haluat tietää enemmän ja muutama juorukin lipsahtaa huultesi välistä. Kuu kaksosissa on piristävää aikaa.

Illalla kuu tekee kolmion marsiin vaa'assa. Elämältä haluamasi asiat ovat tasapainossa tunteittesi kanssa. Luotat itseesi ja hyväntuulisena ihmisenä vedät huomiota osaksesi.

Keanu Reeves täyttää tänään 46 vuotta.

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 010910

Nosta kissa pöydälle! Puhu töistäsi esimiehesi ja työtoveriesi kanssa, kerro mikä mättää ja miksi. Tähän kannustavat sekä kuu kaksosissa että kuun ja saturnuksen kolmio. Suhtaudut työhösi ja velvollisuuksiisi positiivisesti ja näet sen laajemman vision, joka aina välillä tuppaa katoamaan. Asenteesi vuoksi keskustelut tuottanevat toivotun tuloksen, saat ehkä uusia mielekkäämpiä tehtäviä ja pääset eroon vähemmän mielekkäistä.

Myös ihmissuhteissa puhuminen kannattaa.

Illalla alkaa kuun viimeinen neljännes auringon ja kuun tehdessä neliötä keskenään. Keskeneräiset asiat alkavat ahdistaa ja päätät saada ne valmiiksi. Siis ne, joille voit tehdä jotain.

tiistai 31. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 310810

Jääräpäisyys ja asioiden sinnikäs loppunsaattaminen ovat tyypillisiä kuulle härässä. Olet vakuuttunut siitä, että vaikka mikä olisi, sinä kyllä hoidat hommasi. Ihailtavaa, ehkä. Älä silti lähde sairaana töihin.

Illan muuttuessa yöksi turvallisuudentunnettasi koettelee kuun ja neptunuksen neliö. Et ole varma siitä, mitä voit uskoa, mikä on totta. Omista tunteistasikaan et ole varma. Siksi unelmat ja unet tuntuvat paljon mielekkäämmiltä tavoilta tarkastella asioita.

maanantai 30. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 300810

Energinen aamusi oli täynnä lujaa päättäväisyyttä, tulevaisuuden hahmottelua ja tarmoa. Auringon ja kuun kolmio toi mukanaan myös harmonian ja eheydentunteen.

Yötä kohden ajattelusi kristallisoituu kuun ja merkuriuksen kolmion ansiosta. Siinä on kuitenkin yksi mutka. Merkurius pysähtyi 19.8. ja aloitti perääntymisen 21.8., joka päättyy 14.9. Merkuriuksen perääntymiseen suhtaudutaan yleensä kielteisesti, koska mikään asia ei tunnu sinä aikana toimivan toivotulla tavalla. Väärinymmärtämiset, hämäännykset, petokset, viivästykset , tekniset ongelmat ja kaikenlaiset esteet kuuluvat asiaan.

Kun asiat eivät suju, voit joutua arvioimaan tilannettasi uudestaan. Perääntyvän merkuriuksen läksy onkin unelmien ja tulevaisuudentavoitteiden maantasalle saattaminen. Realismia, realismia!

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 290810

Sunnuntaipäivän vietto tulevasta unelmoiden ja hyviä hetkiä muistellen, mikäs sen mukavampaa. Kuun ja neptunuksen sekstiili herkistää sinut omille tunteillesi ja läheistesi fiiliksille. Auttamishalusi ulottuu lähipiirisi lisäksi kaikkiin avuntarvitsijoihin. Kuu itsekkäässä oinaassa tosin pitää huolta siitä, että katsot tarkkaan ketä autat. Apusi on ansaittava!

Illansuussa kuu siirtyy nautiskelevaan härkään. Ylväät utopiat eivät sinua silloin kiehdo. Haluat tuntea ruohon jalkojesi alla, nauttia hyvästä ruoasta ja leipoa tiikerikakun. Mutta hitaasti ja yhteen asiaan keskittyen.

Michael Jackson täyttäisi tänään 52 vuotta. Päivän synttärisankariksi valitsin kuitenkin Ingrid Bergmanin, jonka syntymästä tulee tänään 95 vuotta. Sen kunniaksi Casablanca ja As times goes by.