lauantai 14. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 140810

Sosiaaliset tilanteet ja tapahtumat ovat tämän päivän suola. Kuu vaa’assa ja aurinko leijonassa tekevät sekstiilin ja suorastaan yllyttävät lähtemään ihmisten pariin nauttimaan taiteesta, musiikista ja yhdessäolosta.

Romantiikan, rakkauden ja intohimon osuutta elämässäsi vahvistaa venuksen ja marsin konjunktio vaa’assa.

Uranus palasi aamulla kalojen merkkiin ja on siellä 12.2.2011 asti. Alitajuntaan ja tiedostamattomaan liittyvän kalojen merkissä uranus paljastaa salaisuudet ja opettaa anteeksiantamisen jaloa taitoa. Tarkastele asioita sydämelläsi ja sano kyllä.

perjantai 13. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 130810

Kuu meni yöllä vaakaan ja käynnisti astrologisen superpäivän tekemällä samantien konjunktiota saturnukseen ja oppositiota uranukseen ja jupiteriin oinaassa. Raskaat aamufiilikset ovat puolestaan kuu neliö pluton ansiota.

Jos suunnitelmissasi on viettää rauhallinen perjantai-ilta kotona, harkitse asiaa vielä kerran. Kuu vaa'assa tekee konjunktion venukseen ja marsiin ja päiväsi on sosiaalisesti erittäin aktiivinen. Tunteet polttelevat maata jalkojesi alla, olet herkkä ihastumaan ja vihastumaan.

Alfred Hitchcockin syntymästä tulee tänään 111 vuotta.

torstai 12. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 120810

Ihmissuhteiden merkitys elämässäsi korostuu entisestään yöllä, jolloin kuu siirtyy vaakaan venuksen, marsin ja saturnuksen seuraksi. Erityistä tässä on se, että rakkauden planeetta venus on vaa'assa omassa merkissään. Rakkausasiat ja muut ihmissuhteet ovat siis kunnossa?

Venuksen ollessa vaa'an merkissä haet rakkautta, oikeudenmukaisuutta, kauneutta ja tasapainoa elämääsi. Pääpaino on sanalla haet. Etsintäsi aikana vaakakupit saattavat heilahdella hyvin jyrkästi, jolloin tasapainosta ei ole tietoakaan. Saadaksesi rakkautta ja ystäviä olet valmis muuttamaan itsesi vastaamaan toisten odotuksia, oletettuja ja todellisia.

Aikasi mukauduttuasi toisiin ihmisiin tajuat, ettei tästä mitään tule. Haluat olla oma itsesi ja taas vaakakupit heilahtavat ääriasennosta toiseen.

Mark Knopfler täyttää tänään 61 vuotta. Sen kunniaksi Dire Straitsin Tunnel of Love.

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 110810

Jokaisella meillä on täydelliset ihmissuhteet, eikö totta? Ja olemme mestareita hoitamaan suhteitamme? Jos ei kuitenkaan niin ole, venus, mars ja saturnus vaa'assa opettavat kovallakin kädellä, mikä ihmissuhteissasi on tärkeää ja hyvää. Ja mikä huonoa ja toimimatonta.

Vaaka on merkkinä miellyttämishaluinen. Siksi tämän ajan keskeisin kysymys liittyy oman identiteetin rajoihin ja itsen säilyttämiseen.

Tähän kuu ja merkurius neitsyessä antavat keinoiksi analyysin, loogisuuden, pikkutarkuuden, kekseliäisyyden ja tiedon hyödyntämisen.

tiistai 10. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 100810

Uusikuu leijonassa tuo elämääsi leikkisyyttä, itsetietoisuutta, luovuutta, ylpeyttä ja tarvetta tulle huomatuksi. Ja se tapahtuu, sillä itsevarmuutesi yhdistettynä leikillisyyteen on tehokas tapa valloittaa muut ihmiset. Kun siihen lisää hymyn, on tulos taattu.

Venus vaa'assa tekee neliön plutoon kauriissa ja nostaa pinnalle valtasuhteet rakkaudessa. Rujoimmillaan yrität pakottaa toisen rakastamaan itseäsi tai manipuloinnin kohde oletkin sinä itse. Omistushalun ja mustasukkaisuuden voimakkuus saattaa tuntua kestämättömältä.

Uskot rakkauden uudistavaan voimaan ja rakkauden kykyyn nostaa elämäsi aivan uudelle tasolle. Venuksen ja pluton neliön aikana alkanut rakkaussuhde heijastelee aspektin energioita: intensiivistä tunnetta syvästä rakkaudesta mustasukkaisuuteen, valtataistelua ja toisenlaisen syvyyden löytämistä.

maanantai 9. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 090810

Maanantaina alkaa arki. Tosin tänään elämä maistuu juhlalta, riemulta, naurulta ja romanssilta.

Kuu leijonassa on sekstiilissä marsiin vaa'assa ja tunnet itsesi energiseksi, vahvaksi ja kokonaiseksi. Tunteesi ja tekosi tukevat toisiaan hienosti, etenkin ihmissuhteissa.

Rakkauden planeetta venus on vaa'assa ja tekee opposition liioittelun mestariin jupiteriin oinaassa. Niinpä liioittelet kaikkea ihmissuhteisiisi liittyvää: odotuksiasi, tunteitasi, rakkauttasi. Liioittelun takana voi piillä tyytymättömyys tämän hetkiseen tilanteeseen, joten ole rehellinen itsellesi ja muille.

Tove Janssonin syntymästä tulee tänään 96 vuotta.

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 080810

Kuinka aikaa haaskataan? Monellakin tapaa, mutta tämän päivän haluat käyttää hyödyllisesti. Ajan haaskaamiseen ei ole aikaa!

Rakkauden planeetta venus tekee konjunktion aikaa hallitsevan saturnuksen kanssa vaa’assa. Tarkastelet ihmissuhteitasi objektiivisesti, haluat ottaa selvää, mistä niissä on oikeasti kyse. Tämä tekee sinusta varautuneen eivätkä suuret väkijoukot ole tänään makuusi. Pinnallisuus ei nyt kerta kaikkiaan käy.

Parisuhteen realistinen tarkastelu voi olla piinallista. Sen seurauksena suhde voi alkaa tuntua menneen talven lumilta, mutta se voi johtaa myös voimakkaampaan sitoutumiseen.

Kesän suurristien aika on ohi. T-risti jupiterin, saturnuksen, uranuksen ja pluton välillä jatkaa painostustaan kohti uutta elämää.

Dustin Hoffman täyttää tänään 73 vuotta. Sen kunniaksi Miehuuskoe-elokuvan traileri.