lauantai 16. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 160711

Ollapa joku muu tai ainakin aivan toisenlaisessa tilanteessa, seurassa tai maassa”, huokaa kuu vesimiehessä ja jatkaa mielessään ”ainakaan näitä iänikuisia rutiineja ja sovinnaisuuksia en enää millään jaksaisi”.

Älyllinen, viileä ja uutta kaipaava kuu vesimiehessä saa tyydytyksen uusista ihmisistä ja asioiden toisin tekemisestä. Joskus pelkkä rutiinin rikkominen tekemällä asiat eri järjestyksessä riittää.

Kuu neliö Jupiterille härässä puolenpäivän jälkeen valaa innostusta ja itseluottamusta vähän liikaakin. Jupiterin liioittelu voi kohdistua myös syömiseen, rahan ja alkoholin käyttöön. Seurauksista viis!

Kuun kolmio Saturnukselle vaa’assa palauttaa kurinalaisuuden. Mikä tahansa työnteko tuntuu sujuvan helposti ja nautit työsi tuloksista suuresti.

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 150711

Auringon ja kuun oppositio, täysikuu kauriissa oli tarkka klo 9:40. Täysikuu valaisee pimeitä öitä, mutta mitä se valaisee sateisena päivänä? Mitä ovat ne asiat, joita purskahtavat esiin paljastaen todellisen luonteesi?
Kauriin ja ravun vastakkaisuuksia konkretisoiva täysikuu hakee tasapainoa mm. sen väliltä, mistä olet tulossa ja minne menossa. Kuinka paljon annat menneiden kokemusten, suvun perinteiden tai lapsuuden traumojen määrittää sitä, mihin suuntaan elämääsi ohjaat? Seuraatko isäsi/äitisi jälkiä kyselemättä, mitä itse tahdot? Vai etkö pysty toteuttamaan itseäsi, koska sattui se ikävä juttu kauan sitten?


Perhe vai ura, rakkaus ehdoitta vai avioehdon kera, riippuvuus muista ihmisistä vai vastuuntuntoinen aikuisuus, yksityisyys vai julkisuus? ovat kauriissa olevan täydenkuun ajan kysymyksiä. Täydenkuun aikana on aina kyse myös tunteista. Näytä tunteesi, elä niiden kanssa ja niiden mukaisesti. Rakastu!

Puoli kahdeltatoista illalla kuu siirtyy vesimieheen ja on aika katsoa ja nähdä asiat uudella tavalla.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 140711

Kauriin hallitsijaplaneettaa Saturnusta on pidetty taivaan rajana, sillä se on ollut viimeinen paljain silmin nähtävissä oleva planeetta. Saturnuksen kreikkalainen nimi Kronos viittaa aikaan ja niinpä kauris on myös ajanvartija.

Kuu kauriissa muistuttaa ajan kulumisesta, sitä ei ole loputtomasti. Eikä ihmisen ikää voi niin vaan ohittaa. Ikärajoitukset ovat lakisääteisiä, mutta vanhetessa ikä tuo omat rajoituksensa.

Kauriista kuu tekee neliön Saturnukselle vaa'assa ja opposition Venukselle ravussa vahvistaen siten eilistä Venuksen ja Saturnuksen oppositiota. Tunne siitä, että kukaan ei edes muista olemassaoloasi, menee onneksi ohi. Velvollisuuksien raskas taakka on osittain oma valintasi. Mitä jos tekisit kalenteriisi tilaa rakkaudelle, ystäville ja perheelle?

Huomenna on täysikuu ja kuu on nyt hullussa vaiheessaan. Villit tarpeet ja tunteet vievät mennessään.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 130711

Kuu siirtyy jousimiehen merkistä kauriiseen klo 17:14. Spontaaniuden tilalle tulee harkinta ja varovaisuus. Tunteet pidät omana tietonasi ja siksi ilmapiiri sosiaalisissa tilanteissa voi olla jäykkä ja varautunut. Voimistunut vastuuntunto ja kunnianhimo yhdistyvät realistiseen näkemykseen resursseista ja ajasta.

Kuun sekstiili kauriista Neptunukselle kaloissa kuuden aikaan illalla voimistaa intuitiota, mielikuvitusta ja luovuutta. Keskiyön lähetessä kuun neliö Uranukselle tekee levottomaksi. Korostunut vapaudentarve voi johtaa yllättäviin tilanteisiin.

Venuksen neliö ravusta Saturnukselle kauriissa saa haluamaan enemmän kuin on mahdollista saada. Elämän realiteetit painavat päälle. Venuksen ja Saturnuksen neliö saa huomaamaan epätasapainon pari- ja ystävyyssuhteissa. Liioitellen toinen on rikas, toinen on köyhä tai toinen on nuori ja toinen on vanha. Epätasapainoa löytyy toki suhteista muualtakin kuin varallisuudesta ja iästä. Jos tunnistat läheisesi kanssa epätasapainon suhteessanne, se ei ole maailmanloppu. Se tarkoittaa vain sitä, että suhteen tasapainottamiseksi on tehtävä töitä.

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 120711

Kuu on jousimiehessä koko päivän. Jos vietät tämän päivän kuten aina ennekin, rutiineja toistaen, kyllästyt varmasti. Pienikin poikkeama siitä, miten asiat on tehty aina ennen, piristää huomattavasti. Seikkailijan mieli haluaa ehkä kuitenkin enemmän ja suunnittelee maailman valloitusta.

Merkuriuksen sekstiili leijonasta Marsille kaksosissa ehdottaa, että valloitat maailman sanoilla. Samaa mieltä on kuun kolmio jousimiehestä Merkuriukselle leijonassa. Sanasi asettuvat tänään helposti esittämään asiat myönteisesti ja tunteella. Vakuutat kuulijasi helposti.

Päivän synttärisankari on chileläinen runoilija Pablo Neruda, joka täyttäisi tänään 99 vuotta. Sen kunniaksi loppu runosta Hidas kuolema:

Elä tänään,

riskeeraa tänään,

tee tänään,

älä anna itsesi kuolla hitaasti,

älä unohda olla onnellinen.


- Pablo Neruda -

Koko runo osoitteessa http://oivallusjauskallus.blogspot.com/2010/06/tanaan-vuorossapablo-neruda.html.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 110711

Kuu siirtyi keskipäivällä jousimieheen. Valoisa elämänasenne nostaa hymyn huulille. Tutkijan ja filosofin mieli lähtee konkreettisesti matkalle tai henkiselle vaellukselle.

Jousimieskuu puhuu totuuksia töksäytellen tyyliin "Kylläpä sä olet vanhentunut!", hyvää tarkoittaen. Ilkeämielisyys ei ole tätä päivää.


Kuun kolmio Uranukselle oinaassa vauhdittaa seikkailijamieltä ja lisää siihen miellyttäviä yllätyksiä, oivalluksia ja kohtaamisia.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 100711

Kuu skorpionissa tarttuu olennaiseen eivätkä keskitien kulkemiset ja keskinkertaisuudet nyt sytytä. Aurinko ravussa tekee kuun kanssa harmonisen kolmion iltapäivällä. Yhteistyö ja yhdessäolo muiden kanssa on vaivatonta. Yhteys omiin tunteisiin on avoin. Suuria tunteita liikkeellä koko päivän!


Uranus kääntyi perääntymään vähän ennen yhtä yöllä ja peruuttaa joulukuun alkuun asti. Jokaisessa oleva idealisti, vapaudenrakastaja, kapinallinen ja ihmetyksellä asioiden suhtautuva mieli aktivoituu tarkastelemaan asioita oman tulevaisuuden kannalta.