lauantai 7. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 070511

Kuu ravussa liitetään kotiin, perheeseen, sukuun ja hoivaamiseen. Mutta missä sinä tunnet olevasi kotona? Ketkä muodostavat perheesi?

Kuu ravussa liitetään etenkin naisiin. Mielenailahtelut ovat nopeita ja yllättäviä. Asioita lähestytään mieluummin mutkan kautta kuin suoraan. Naisellista, ehkä, mutta jotenkin myös niin kliseistä. Kuu ravussa tarkoittaa myös tunteiden aitoutta, vankkaa kiintymystä rakkaisiin, hyvää muistia ja herkkää huumorintajua.

Huumorintajua koettelee kuun neliö Uranukselle oinaassa ja oppositio Plutolle kauriissa. Äkillisisistä ja kummallisista tilanteista selviäminen vaatii kaikenrapukuun rakastettavuuden. Menneitä haamuja kaiveleva oppositio Plutolle vie syvälle ja kauas.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 060511

Kuu kaksosissa aloittaa vauhdikkaan päivän tekemällä sekstiilin Venukseen ja Merkuriukseen oinaassa. Hyvä fiilis välittyy hymynä, ystävällisenä kommenttina, kauneuden ihasteluna ja taiteellisuutenakin. Mielessä syöksähtelee sata asiaa ja enemmänkin, kun vain ehtisi toteuttaa niistä edes yhden! Muistiin voisi tietenkin kirjoittaa muutaman.

Illalla kuu tekee sekstiilin Marsille oinaassa. Tunteiden ja intohimojen voimistuminen johtaa impulsiiviseen käyttäytymiseen. Laskelmointi ei tähän aspektiin sovi. Suhteiden solmiminen sujuu luontevasti, mutta haluat silti korostaa omaa itsenäisyyttäsi ja erillisyyttäsi.

Itseluottamus ja omaehtoinen toiminta tekevät tästä hyvän päivän.

torstai 5. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 050511

Kuu tiedonhaluisessa kaksosissa nuuskii uteliaana ilmaa. Missä kuulee parhaimmat ja uusimmat juorut, keiden jutut ovat kiinnostavimmat ja missä saisi eniten tietää – kaikesta? Kaksosen uteliaisuudella ei ole rajoja eikä moraalia.

Sosiaalisuutensa avulla kaksonen myös jakaa saamansa tiedot eteenpäin. Vaihtelunhaluinen kuu kaksosissa viilettää tilaisuudesta toiseen ja janoaa uusia kokemuksia.

Kuun kolmio Saturnukselle vaa’assa suuntaa kaksosen mieltä loogisiin ja rationaalisiin seikkoihin, joissa ei tunteilla ole sijaa. Vaikka kuu kaksosissa on välillä huikentelevainenkin, kolmio Saturnukseen lisää vastuuntuntoa ihmissuhteissa ja työssä.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 040511

Aurinko ja kuu maanläheisessä härässä jatkavat nautiskelua ja hemmottelua. Silti pitkäjänteinen työskentely ja asioiden valmiiksi saattaminen sopii myös tälle päivälle. Kuu ei tee härästä yhtään kulmaa planeetoille, joten tänään saa rauhassa keskittyä loikoilemiseen, rahan keräämiseen, syömiseen, toukotöihin tai muhin härkämäisiin asioihin.

Illalla kuu siirtyy kaksosiin ja tekee neliön Neptunukselle kaloissa. Jokin asia saattaa näyttää paremmalta kuin mitä se oikeasti on, mutta hyvän intuition avulla oivallat totuuden.

Päivän synttärisankari Audrey Hepburn (1929-1993) on tunnettu hennosta ja hoikasta olemuksestaan ja pitkästä kaulastaan. Yleensä härän tunnistaa voimakkaasta ruumiinrakenteesta, paksusta niskasta ja usein myös ylipainosta. Hepburn oli kuitenkin nouseva vesimies, johon ainakin minä liittäisin ennemmin hoikkuuden

tiistai 3. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 030511

Tuliko maailmasta turvallisempi paikka Osama bin Ladenin murhan jälkeen? Auringon ja kuun konjunktio härässä, uusikuu, kysyy mikä synnyttää turvallisuuden tunnetta.

Härkämäistä on hakea turvallisuutta ihon ja suun nautinnoista, tuttuudesta, käsillä tekemisestä, kauneudesta ja varallisuudesta. Kuinka hyvin tähän aikaan sopii omaan turvallisuuteen käpertyminen, on toinen asia.

Uusikuu on uuden aloittamisen aikaa. Esimerkiksi itsenä hellimisen. Tekemällä sitä, mistä itse nauttii, voi saavuttaa suuria.

maanantai 2. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 020511

Kuu siirtyi aamulla vähän ennen yhdeksää härkään auringon seuraksi. Kaikki käsinkosketeltavat, aistilliset ja tutut asiat tuottavat mielihyvää ja turvallisuudentunnetta. Siementen kylvö ja taimien istuttaminen on härkämäisen pitkäjänteistä ja kauaskantoista toimintaa.

Uusikuu on vasta huomenna, jolloin vasta kannattaa aloittaa kylvötyöt – niin konkreettiset kuin vähän abstraktimmatkin. Tänään vanhankuun aikana on hyvä raivata vanhaa pois ja päästää jo merkityksensä menettäneistä asioista irti. Vanhankuun aika voi tuntua väsymyksenä ja levon tarpeena, etenkin näin vapun jälkeen …


sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 010511

Minä on vahvoilla tänään. Kuun konjunktio Marsille ja Jupiterille oinaassa valaa sellaisen annoksen itseluottamusta, rohkeutta, uskallusta, että voiko sitä edes kestää. Tunteet ovat pinnassa ja haluat ehdottomasti kulkea omia polkujasi. Jopa aggressiiviseen omien rajojen puolustamiseen asti.

Kuu on hyvin vanha. Siksi riehuminen ja kiekkuminen, joihon kuun, Marsin ja Jupiterin konjunktiot yllyttävät, voikin kääntyä hiljaisuuteen ja yksin vietettyyn aikaan. Myös sitä kautta voi kohdata itsensä ja löytää omat vahvuudet.

Marsin ja Jupiterin konjunktion kehotusta tavata ihmisiä, lähteä ulos ja tavata ihmisiä kannattaa silti harkita vakavasti.

Kuvassa Matissen Joy of Life.