lauantai 12. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 120211

Kuu kaksosissa lauantaina: ei kotona nyhjöttämistä, ei siivoamista eikä puurtamista. Paitsi jos sellainen tyydyttää uteliaisuuttasi tyyliin ”Miltähän tämä koti näyttäisi siivottuna?” Ei aivan tyypillistä kuulle kaksosissa, mutta saattaisi toimia hetken aikaa.

Mieli halajaa ulos aurinkoa ihailemaan ja levottomuus ajaa ihmisten pariin. Keskustelemalla muiden kanssa saa aina tietää jotain uutta! Kommunikointi on nopeatempoista ja lyhyttä, siksi myös tekstarit ja Facebook-päivitykset ovat luontevia keinoja olla yhteydessä muihin ihmisiin.

Kaksoskuuhun liittyvä myönteinen ja utelias asenne tulee esiin hymyinä, kepposina ja lyhyinä matkoina esim. kirjastoon.

perjantai 11. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 110211

Kuun ja Marsin neliö antoi aamulle vauhdikkaan lähdön. Impulsiivisuutesi voi aiheuttaa tunteiden kuohuntaa ja sanaharkkaa. Energiaa kyllä riittää.

Aurinko vesimiehessä oli tarkassa neliössä kuuhun härässä klo 09:18. Kuun ensimmäiseen neljännekseen liittyvät irtisanoutuminen juurista ja vastoinkäymiset. Murrosikään verrattuun kuunvaiheeseen liittyy voimakas aktiivisuus ja eteenpäin pyrkiminen. Vastoinkäymiset ovat tälle kuunvaiheelle hidasteita, jotka vain nostattavat halua muuttaa asioita.

Jalat ovat kuitenkin tukevasti maassa koko päivän kuu ollessa härässä. Vasta ensi yönä klo 00.20 kuu siirtyy kaksosiin, jolloin kiinnostus ulottuu muuhunkin kuin omaan mukavuuteen.

torstai 10. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 100211

Kuu on edelleen aistillisessa härässä. Turvallisuus, mukavuus ja tuttuus saavat elämän maistumaan hyvältä. Tätä sekoittaa kuun neliö Merkuriukselle vesimiehelle, joka houkuttelee tuntemattomille teille.

Venuksen ja Pluton konjunktio kauriissa on ehdoton. Kyllä tai ei, kaikki tai ei mitään. Harmaata aluetta mustan ja valkoisen välillä ei ole. Ihmissuhteiden intensiivisyys ja seksuaalisen vetovoima voivat saada unohtamaan kaiken muun. Tämän aspektin aikana alkaneet rakkaussuhteet ovat syviä ja intohimoisia.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 090211

Kuu siirtyy härkään iltapäivällä klo 13:22. Elämän konkreettisuus, käsin kosketeltavuus ja aistillisuus tekevät päivästä miellyttävän. Päivän teemaksi sopisikin Frank Papan sanoin "Kosketelkaa toisianne".

Venuksen ja Pluton konjunktio kauriissa alkaa olla tarkka ja sen sähköistävän vaikutuksen useimmat ovat varmaan jo huomanneet. Työelämässä, mutta etenkin ihmissuhteissa, ilma väreilee ehdottomuutta, kaikki tai ei mitään –asennetta. Intohimoinen suhtautuminen asioihin, ihmisiin ja rakkauteen voi sytyttää tunteiden roihun. Seksuaalinen vetovoima on voimakas. Näistä fiiliksistä saamme nauttia muutaman päivän.

Jace Everettin kappaleen Damned if i do aistillisuus on huumaavaa.

tiistai 8. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 080211

Kuu on edelleen oinaassa. Aktiivisuus ja aloitteellisuus ovat vaistonvaraisia. Keho kaipaa rasitusta, jota tarjoaa mm. lumessa tarpominen. Kuun sekstiilit auringolle ja Marsille vesimiehessä valavat innostusta ja elämänuskoa ja tuovat intohimon esiin.

Maailma muuttuu ja sen mukana myös astrologian sisällöt muuttuvat. Kun 13-vuotiaana tutustuin astrologiaan, kartan tulkinnassa käytettiin nousumerkin, keskitaivaan, auringon ja kuun lisäksi planeettoja Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus ja Pluto.

Vuonna 1977 löydettiin Saturnuksen ja Uranuksen ratojen väliltä pikkuplaneetta Chiron. Astrologisen kartan tulkintaan Chiron tuli pikkuhiljaa ja nykyään sen sijainti merkitään aina karttaan. Katso viereinen kuva.

Tänään Chiron vaihtaa eläiinradan merkkiä ja siirtyy kaloihin klo 21:55 ja on siellä huhtikuuhun 2018. Kun hitaasti liikkuva planeetta (tai tässä tapauksessa asteroidi) vaihtaa merkkiä, on kyse aikakauden, ajan hengen muuttumisesta.

Chironia kutsutaan haavoittuneeksi parantajaksi. Kyse on syvistä haavoista, jotka voivat olla henkilökohtaisia tai vaikka koko yhteisöä koskevia (vrt. Euroopan sairas mies). Chiron liitetään myös lähes jumalalliseen tietoon, opettajuuteen ja nykyisyyden hyväksymiseen.Edellisen kerran Chiron oli kaloissa 1960-luvulla: kansalaisoikeustaistelut, huumeet, Beatles, hipit, lento kuuhun ja Vietnamin sota. Katsotaan, mitä tämä Chironin vierailu kaloissa saa aikaiseksi.

Chironin mytologinen tarina on hurja.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 070211

Lepäsitkö, keräsitkö voimia riittävästi viikonlopulla? Tänään nimittäin ei ehdi lepäillä.

Tämän päivän vauhdin takaa kuu oinaassa lukuisine aspekteineen. Päivä alkoi kuun ja Jupiterin konjunktiolla, joka latasi erinomaista itseluottamusta ja kyvykkyyden tunnetta. Kuu neliö Venukselle kauriissa lisäsi päivään arvoristiriitaa ja sokeaa ihastumista. Sanallista viettelyä helpottaa suunnattomasti kuun sekstiili Merkuriukselle vesimiehessä. Kuun neliö Plutolle kauriissa lisää päivään pakkomielteisen takertumisen ja totuuden etsimisen.

Nopeatempoiseen päivään tuo ryhtiä ja rakennetta auringon ja Marsin vesimiehestä tekemä kolmio Saturnukselle vaa'assa.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 060211

Koko päivän kuu haaveilee kaloissa ja koukuttaa meidät unelmiin ja illuusioihin. Illalla kuun ja Uranuksen konjunktion myötä tavallisuus, tuttuus, arki ja rutiinit ahdistavat. Niistä vapautuaksesi olet valmis tekemään melkein mitä vain. Tosin kuu on kaloissa, jolloin unelmat siitä, kuinka vapautat itsesi ja mitä teet sitten kun olet vapaa, voivat jäädä vain unelmiksi.

Auringon ja Marsin konjunktio vesimiehessä antaa kyllä energiaa. Kolmio Saturnukseen vaa’assa takaa sen, että sattumanvaraiset kepillä jäiden koettelut jäävät pois. On aika suunnitelmallisesti, tarkan harkinnan jälkeen, toteuttaa uusia ideoita.