lauantai 25. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 250611

Kuu oinaassa jaksaa rynnätä asiasta toiseen ja aloittaa montakin projektia.

Auringon sekstiili ravusta Jupiterille härässä on tarkka ensi yönä kolmen aikaan, mutta säteilee jo nyt hyväntahtoista raukeutta. Sinänsä tämä sekstiili on aktiivinen, mutta härkä tuo kuvioon mukaan halun vain olla.

Jossain vaiheessa pitää kuitenkin nousta ylös sohvalta, riippumatosta tai pihakeinusta. Sen kunniaksi Whamin kappale Wake me up before you go-go. Whamin laulaja George Michael täyttää tänään 48 vuotta.

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 240611

Juhannusidylli: rakastavaiset, perheet ja sukulaiset yhdessä mökillä järven/meren rannalla juhannuskokon liekehtiessä syömässä, juomassa, nauramassa, kesästä ja hyvästä olosta nauttien. Idyllin toteutumista tukee aurinko ravussa, joka vahvistaa tarvetta olla yksityinen, piilossa omalla mökillä, yhdessä perheen kanssa ja päästä veden äärelle.

Auringon ja Jupiterin sekstiili tuo hyvää fiilistä ja iloa elämän antimista.

Yhteispelillähän se sujuu. Kuu on kuitenkin itsekkäässä oinaassa nostaen jokaisen omat tarpeet ja halut ensisijaisiksi toiminnan yllykkeiksi. Kuun kiivas neliö Merkuriukselle ravussa voi nostattaa sanaharkan jos toisenkin. Suvun kerääntyessä yhteen viettämään juhlaa kiistely rapumaisista aiheista (esim. kuka välittää eniten) ovat lukuisat.

Auringon neliö Uranukselle ja Marsin sekstiili Uranukselle ovat enemmän huomisen juttuja. Yllätyksiin ei voi edes varautua, sillä ne tulevat odottamatta ja ennalta aavistamattomassa muodossa.

Vuorokauden vaihduttua kuun sekstiili Venukselle kaksosissa muistuttaa flirtin ihanuudesta.

Juhannusidylli kaupungissa onkin sitten aivan eri asia. Perheen ja suvun tilalle tai lisäksi tulevat tuntemattomat ihmiset ravintoloissa ja juhannuskokoilla antaen kuulle oinaassa enemmän tilaa mellastaa vaistojensa varassa.

 
Hauskaa Juhannusta!

torstai 23. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 230611

Eilisen taianomaiset ja lumoavat Neptunus-energiat tuntuvat vielä tänään, mutta sävy on aivan toinen kuun siirryttyä oinaaseen klo 11:24. Kuu oinaassa laittaa tuulemaan, unelmoinnin ja jahkailun aika on ohi.

Auringon ja kuun neliö klo 14:48 aloittaa kuun viimeisen neljänneksen. Rohkeasti tulta päin on oinaskuun motto aurinkoravun halutessa vetäytyä kuoreensa (kotiinsa).

Ristiriita turvallisuudentarpeen ja eteenpäin menemisen välillä voi purkautua monella tavalla. Toiset tekevät kodistaan vielä turvallisemman paikan, toiset keikuttavat venettä sanomalla suorat sanat seurauksista piittaamatta ja jotkut ryhtyvät määrätietoisesti rakentamaan omaa tulevaisuuttaan.

Puoli yhdeksän aikaan illalla kuun konjunktio Uranukselle oinaassa yllyttää luopumaan tutusta ja turvallisesta.

Päivän synttärisankari on Joss Whedon (s. 1941), joka tunnetaan mm. tv-sarjan ”Buffy vampyyrintappaja” luojana. Sen kunniaksi Buffyn 1. kauden intro.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 220611

Neptunuksen hallitsemana päivänä unelmat toteutuvat tai sitten eivät. Kuu Neptunuksen hallitsemassa kalojen merkissä, Marsin neliö kaksosista Neptunukselle kaloissa aamulla ja auringon kolmio ravusta Neptunukselle iltapäivällä voimistavat intuitiota ja horjuttavat todellisuuden rajoja.

Marsin neliö Neptunukselle voi tuntua alhaisena itsetuntona ja illuusioiden tavoitteluna. Elämä voi tuntua niin paskamaiselta, että sitä voi vain paeta. Alkohoiliin, huumeisiin ja lääkkeisiin turvautuvat monet, mutta Neptunus hallitsee myös taiteita. Miten olisi aamupäivän leffamaratoni tai musiikin kuunteleminen teemalla ”näitä ilman en voi elää”? Ota mukaan kamera tai lehtiö kera kynän/pensselin ja lähden veden äärelle.

Kyllä se siitä helpottaa. Auringon kolmio Neptunukselle muistuttaa, kuinka monia ihania asioita elämässä on. Intuition herkistämänä olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Muitakin ihmeitä voi tulla vastaan.

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 210611

Kuu on unelmoivassa ja intuitiivisessa kalojen merkissä koko päivän. Todellisuus ja sen rajat ovat avoimet mielikuvituksen ja herkkyyden kautta.

Mars siirtyi aamulla kaksosiin ja pysyy siinä 3.8. asti. Tekojen ja toiminnan moottori löytyy mielestä, sen älyllisistä ja tiedollisista tarpeista. Mielestä tulvii ideoita jatkuvalla syötöllä. Koska kaikkia on mahdoton toteuttaa, päätä toteutettavat, tee niistä lista. Ja uusien ideoiden tullessa päivitä lista. Mars kaksoissa on hyvin sosiaalinen ja vikkelä liikkeissään. Sanojen ruoskalla sivaltaminen sujuu oikein hyvin, ehkä liiankin hyvin tänä aikana.

Kesä alkaa tänään virallisesti klo 20:16 auringon siirtyessä rapuun, jolloin saamme viettää myös kesäpäivänseisauksen hetkeä. Vuoden pisin päivä, miten ajattelit sen viettää? Taikoja tehden, päivän maagisuuteen luottaen?


Ravussa tunteet ovat suuria ja tunnevaihtelut vikkeliä. Huomio kiinnittyy henkilökohtaiseen elämään. Ehkä juuri siksi monet aloittavat kesälomansa Juhannuksena. Vihdoinkin aikaa itselle ja perheelle!

Moni asia tuntuu tökkivän tänään. Asialla on Merkuriuksen neliö ravusta Saturnukselle vaa’assa. Neliö on tarkka klo 21:43, mutta se vaikuttaa pitkin päivää. Kommunikaatiokatkokset ja väärinymmärryksiä ei voine välttää. Ei ehkä kannata olettaa, että toinen osaa lukea ajatuksia tai ymmärtää puolesta sanasta asiasi.

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 200611

Kuu on vesimiehessä melkein koko vuorokauden ja tekee isommat aspektit vasta illalla. Vesimieskuun viileys, älyllisyys, ihmettely ja vapaudenkaipuu voi viedä tänään seikkailuun, kun vain päästät rutiineista irti.

Kymmenen aikaan illalla auringon (kaksosissa) ja kuun (vesimiehessä) kolmion tasapainoisuus tuo hyvää fiilistä ja rauhantunnetta. Sitä ei kauan kestä, sillä pian yhdentoista jälkeen tarkka kuun neliö Marsille härässä saa ärhentelemään pienimmistäkin asioista.

Kaloihin kuu siirtyy klo 23:45 ja saamme nauttia mielikuvituksellisista unista. Jos uni ei maita, kirjoita, piirrä ja maalaa tai vain haaveile.

Mars on tänään viimeistä päivää härässä ja siirtyy huomisaamuna kaksosiin. Marsin energia härässä on hidasta, jopa passiivista, mutta ehdottoman luotettavaa. Toisin sanoen kaikki Marsin energia on käytettävissäsi, kun vain päätät toimia! Härässä toimintaan liittyvät kaikki käsin kosketeltavat ja aistein todettavat asiat.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 190611

Kuu älyllisessä ja viileässä vesimiehessä tekee kolmion Saturnukselle vaa’assa ja Venukselle kaksosissa nostaen ihmissuhteet päivän teemaksi. Valmius toimia suhteittesi hyvinvoinnin eteen on suuri. Kuun ja Venuksen kolmion hienostuneisuus ja viehättävyys helpottavat löytämään yhteisen kosketuspinnan.

Merkuriuksen kolmio ravusta Chironille kaloissa lisää kykyä ymmärtää sen, mitä toinen sanoo ja jättää sanomatta. Myös oma tapa ilmaista itseä on avoimempaa ja intuitiivisempaa kuin yleensä. Kuuntele, lohduta ja auta.

Illalla kommunikoinnin sävy muuttuu Merkuriuksen tehdessä oppositiota Plutolle kauriissa. Asioita kaivellaan epämiellyttävän syvältä. Vain sinun löytämäsi ”totuus” on oikea ja sen olet valmis pakottamaan myös muiden totuudeksi. Tai sinä itse huomaat olevasi tällaisen pakottavan manipuloinnin kohde. Viattomasti lausuttu sana voi nostaa pintaan vanhoja haavoja, joita ei tällä aspektilla pystytä selvittämään. Syntyvät riidat ovat katkeria ja repiviä eikä niistä toipuminen ole helppoa.

Onko tällaisesta riitelystä jotain hyötyä? Uskotko vihdoinkin saavasi selville, mitä toinen ajattelee sinusta oikeasti ja mitä itse ajattelet itsestäsi ja toisesta? Kannattaako elämä haaskata valtapeliin? Ennen kaikkea: kun toinen haastaa sinut tällaiseen tilanteeseen, mitä teet?