lauantai 19. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 190610

Kuu vaa’assa tekee tästä päivästä sosiaaliseen. Kotona ei kannata aikaa tuhlata. Lähde ystäväsi kanssa taidenäyttelyyn, kahvilaan, shoppailemaan tai kaupunkikierrokselle ja näet hänet parhaimmillaan.

Näinhän sitä voisi luulla ja kuun ja venuksen sekstiili tekeekin illasta hyvin miellyttävän.

Tänään on kuitenkin yksi tämän kesän astrologisista superpäivistä. Kuu vaa’assa tekee oppositiota uranukselle ja jupiterille eikä mikään sujukaan kevyesti ja sujuvasti. Varaudu yllättymään. Kuun ja pluton neliö lisää päivään valtapelin, manipuloinnin ja kiihkeät tunteet.

Auringon ja saturnuksen neliö tuo kaikki maailman murheet, myös omasi, harteillesi. Juuri tänään tunnet olevasi vastuussa paljon enemmästä kuin mitä jaksat kantaa. Kestääksesi ahdistavaa tilannetta järjestät kirjahyllyn, paperit, cd:t ja dvd:t. Se tuo hetken helpotuksen, mutta ei helpota kaoottista oloasi.

Valitse mieleisesi.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 180610

Voi olla, että tänään ei mikään tunnu toimivan, siitä kuu neliö merkurius pitää huolen.

Junat ovat myöhässä, auto reistailee ja polkupyörän renkaat ovat tyhjät. Jos tietokone aukeaakin, nettiyhteys ei toimi tai hiiri on sairastunut hullun hiireen tautiin. Keskustelut tuntuvat kääntyvän väärille raiteille ja saavan tarkoittamattoman sävyn. Ylipäätään toisen ymmärtäminen voi olla vaikeaa.

Iltaan mennessä helpottaa. Päivän erilaisten ärtymysten aiheiden jälkeen rentoudu kunnolla äläkä muistele pahalla.

Paul McCartney täyttää tänään 68 vuotta.

torstai 17. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 170610

Kuun ja marsin konjuntio tekee tästä päivästä aktiivisen. Keskeneräisiin töihin, samoin kuin aloittamatta jääneisiin ”pitäisi tehdä” töihin, riittää tänään energiaa. Pidä kuitenkin varasi, ettet sorru täydellisyyden tavoitteluun tai pikkutarkkuuteen, sillä silloin et saa juuri mitään aikaiseksi.

Kiivastut tänään helposti ja tunteesi sävyttävät kaikkea tekemistäsi. Syvimmistä tunnoista puhuminen on tänään helppoa. Ehkä vihdoinkin pystyt sanomaan ”Minä rakastan sinua”.

Halusi ovat voimakkaat, kohdistuivat ne sitten  vaikkapa lenkkeilyyn, mieheen/naiseen tai ruokaan.

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 160610

Leijonaenergiaa on riittänyt viimepäivinä venuksen ja kuun majaillessa leijonan merkissä.

Huomion keskipisteenä oleminen tuntuu luontevalta, jopa tavoiteltavalta. Mitä dramaattisemmin, sitä parempi. Olet ylpeä itsestäsi ja sitä kautta myös herkkä pahoittamaan mielesi ylpeyttä loukattaessa. Muista huumori, äläkä ota itseäsi niin vakavasti.

Ylellisyys kiehtoo ja rahankäyttösi on itseäsi ja läheisiäsi hemmottelevaa. Olet hurmaava.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 150610

Venuksen ja jupiterin väliset aspektit ovat tähtitaivaan mukavimpia. Tänään venus kolmio jupiter nostaa hymyn huulille. Itsevarmuutesi on loistava, fiiliksesi erinomainen ja tunnet itsesi hauskaksi. Sosiaaliset taitosi ja viehättävyytesi kasvavat tämän tähtikuvion myötä potenssiin kymmenen.

Vastaa kyllä kutsuihin ja sosiaalisiin rientoihin. Mahdollisuus tutustua uusiin, erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin on suuri.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 140610

Venus meni tänään leijonaan ja tarjoilee sieltä meille kaikille elämäniloa. Leikkisyys ja romantiikka kulkevat nyt käsikädessä yhdistettynä uranuksen tarjoamiin yllätyksiin. Jälleen kerran, mitä tahansa voi tapahtua, kunhan maltat jättää menneisyyden taaksesi.

Nyt on aika juhlia ja hankkia kauniita (ylellisiä) asioita elämään. Rahaa palaa enemmän kuin on tarkoitus, mutta hei, on kesä ja kesäloma!

Tätä ihanaa aikaa kestää 10.7. asti.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 130610

Kontrolli on päivän sana. Kontrolloit sitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Etenkin pyrit kontrolloimaan omia tunteitasi. Se ei ole helppoa, sillä tunnemyrskyä on vaikea hallita.

Tänään haluat pitää vapaata muutoksesta. Eikö kaikki ole hyvä näin? Miksi ihmeessä asioiden pitäisi muuttua, miksi sinun pitäisi muuttua? Kuu oppositio pluto nostaa pintaan menneisyyden haamuja, jolloin tajuat muutoksen pakottavuuden.