lauantai 19. helmikuuta 2011

Paivän horoskooppi 190211

Aurinko siirtyi yöllä kalojen merkkiin. Vesimiehen aktiivinen suuntautuminen tulevaisuuteen vaihtui – niin mihin? Kalat on eläinradan viimeinen merkki ja se kokoaa yhteen kaikki aikaisemmat merkit. Myös kalojen hallitsijaplaneetta Neptunus- mytologiassa meren jumala - antaa osviittaa siitä, että auringon ollessa kaloissa energia suuntautuu kaikkialle, joka suuntaan, universaalisti, kohteettomasti ja rajattomasti.

Tämän vuoksi kaloihin liitettään passivisuus ja epämääräisyys, mutta myös empaattisuus, intuitiivisuus, herkkyys, kauneus, taiteellisuus ja kaiken kattava idealistinen rakkaus. Idealismi, usko hyvään ja kauniiseen, voi muuttua vastakohdakseen. Kaikenkattavan pettymyksen torjumisen keinoina aurinkokaloilla ovat alkoholi, huumeet, todellisuuden kieltäminen, mutta myös taiteen tekeminen.

Auringon ja Chironin konjunktio kaloissa voi nostaa esiin elämäsi kipupisteitä. Sen sijaan että pakenisit ja kieltäisit ne, käy niitä päin. Chironin parantava voima toimii silloin kun myönnät kivun, tunnistat sen alkulähteen ja reagoit siihen perimmäiseen syyhyn.

Täydellisyyttä tavoitteleva kuu neitsyessä tekee kolmion kuulle kauriissa. Houkutus laiskotteluun ja töiden välttelyyn on suuri. Paljon mukavampaa on nauttia muiden ihmisten seurasta. Kauneudenkaipuu voi viedä taidenäyttelyyn tai ulos luontoon. Kodin uudelleen sisustaminen tai kauneuden alttarin rakentaminen kotiin sujuu myös, mutta sehän ei ole työtä.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 180211

Auringon ja kuun oppositio, täysikuu, oli tarkka klo 10:37. Tämä täysikuu kysyy, kuinka olla yksi niistä. Kuinka säilyttää identiteetti, kuinka tuoda omaa yksilöllisyyttä esille niissä ryhmissä, joihin kukin meistä kuuluu. Kuinka olla nainen/mies ja kuinka tuoda omaa naisellisuutta/miehisyyttä esille? Kuinka olla työpaikalla hyvä tiimipelaaja ja samalla tuoda omaa erityisosaamista esille? Nyt on aika vapautua kaikesta siitä, joka latistaa sinun omaa säteilyäsi.

Helppoa se ei välttämättä ole. Venuksen ja Saturnuksen neliö nostaa pinnalle ihmissuhdeongelmat. Kuinka olla suhteessa ja säilyttää oma yksilöllisyys ja elämä? Hylkäämisen pelko saa käyttäytymään nurinkurisesti suhteessa rakkaisiisi ja läheisiisi.

Vielä tänään vesimiehen merkissä majailevat aurinko, Merkurius, Mars ja Neptunus. Perusenergia on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja tulevaisuuteen uskova.

Päivän synttärisankari on Yoko Ono (s. 1933). Tällä kertaa en linkitä musiikkiin, en Yoko Onon taideteoksiin, en John Lennoniin. Sen sijaan liitän tähän valokuvan tästä upeasta naisesta.

torstai 17. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 170211

Taivaalla loistaa lähes täysi kuu. Huomista täyttymistä odotellessa kuu leijonassa pitää yllä tarvetta olla huomion keskipisteenä dramaattisuuteen asti. Leijonakuun herkkä omanarvontunne näkyy ylpeytenä omasta itsestä. Siksi tänään erityisesti kannattaa antaa myönteistä palautetta, kehua perhe, kollegat, rakkaat ja läheiset. Kehräystä on niin paljon mukavampaa kuunnella kuin karjuntaa. Kehrätessään kuu leijonassa on suurisydäminen, jalo, lämmin ja luova. Tällaisessa ilmapiirissä romanssikin on mahdollinen.

Aurinko ja Neptunus ovat tänään tarkassa konjunktiossa keskenään vesimiehen merkissä. Anna intuition johdattaa askeleitasi ja sanojasi. Vahvistuneen herkkyyden avulla aistit muiden fiiliksiä paremmin kuin koskaan. Tämä voi olla ahdistavaa. Pidä siis mielessä, että kyse on sinun tulkinnoistasi, ei faktasta tai totuudesta. Auringon ja Neptunuksen konjunktion aikana hajamielisyys voi johtua voimakkaasta keskittymisestä unelmiin. Mielikuvilla saa tänään paljon aikaiseksi, jopa mahdottoman mahdolliseksi. Myös illuusion, pettymyksen ja petetyksi tulemisen mahdollisuus on olemassa.

Kuun sekstiili saturnukselle vaa'assa muistuttaa velvollisuuksista ja tuo realistisuutta päiväunelmiin.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 160211

Päivä alkaa yllättävissä merkeissä kuun tehdessä kolmiota Uranukselle kaloissa. Tunteiden ilmaisu on vapaata ja voit huomata ajattelevasi: "Näinkö se onkin?". Miellyttävät kohtaamiset tuntemattomien ja tuttujen kanssa avartavat mieltäsi.

Kuu siirtyy leijonaan klo 11:14 ja valmistautuminen perjantaiseen täydenkuun aikaan alkaa. Kuu leijonassa tuo päivään luontaista itsetietoisuutta, huomion kaipuuta, luovuutta ja romansseja. Kuun kolmio leijonasta Jupiterille oinaassa saa hyvän olon kipinät sinkoilemaan. Itsesi lisäksi rakastat kaikkea ja kaikkia ja siksi haluat, että kaikilla olisi kivaa.

Auringon ja neptunksen konjuntktio vesimiehessä vakuuttaa sinut mielikuvituksen, intuition ja unien voimasta. Tämä on se aspekti, jolla siirretään vuoria – mielikuvien avulla.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 150211

Varhain aamulla kuu ravussa (turvallisuus) oli oppositiossa Venukseen kauriissa (raha). Aika monesta tuntui turvattomalta, kun odotettu palkka ei ollutkaan tullut tilille. Onneksi asia saadaan/saatiin korjattua ja elämä voi jatkua.

Kuun ja Venuksen oppositio toi nihkeyttä ihmissuhteisiin, jota vahvistaa kuun neliö Saturnukselle vaa'assa, ihmissuhteiden merkissä. Välillä voi tuntua, ettei kukaan välitä eikä edes muista olemassaoloasi. Silloin rapukuu ottaa tehokkaimman aseensa käyttöön ja vetäytyy omaan yksinäisyytensä suremaan. Luota kuitenkin siihen, että on kyse vain ohimenevästä, sinun omasta mielikuvastasi ja ota rapukuun humoristisuus käyttöön.

maanantai 14. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 140211

Kuu siirtyi aamulla rapuun, omaan merkkiinsä. Tänään, Ystävänpäivänä, parhaat ystävät löytyvät perhepiiristä, sillä rapu ja koti kuuluvat ehdottomasti yhteen. Turvallisuudentunne syntyy läheisyydestä, yhteisestä pitkästä historiasta ja muistoesineistä. Mielialojen vaihtelu voi olla hyvin nopeaa.

Iltapäivällä kuun neliö Jupiterille oinaassa saa egosi pursuilemaan sinne tänne. Luottavaisena ja innostuneena olet varma kaiken onnistumisesta. Illalla kuun oppositio Plutolle vie suoraan syvyyksiin.

Merkuriuksen originelli ja kekseliäs mieli vesimiehessä saa Saturnukselta vaa'assa selkärankaa, ryhtiä ja realismia. Ajatukset ovat kirkkaita ja nyt laaditut suunnitelmat kantavat kauas tulevaisuuteen. Sujuvuus, selkeys ja käytännöllisyys kuultavat niissä kaikissa tavoissa, joilla ilmaiset itseäsi. Jopa silloin, kun Ystävänpäivän kunniaksi sanot toiselle: "Minä rakastan sinua!"

Hyvää Ystävänpäivää!

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 130211

Kuu jatkaa uteliaassa ja sosiaalisessa kaksosissa. Kuun kolmiot auringon ja Marsin kanssa pitävät huolen siitä, että sunnuntain merkitys lepopäivänä ei toteudu sohvalla maaten. Sukulaisten ja ystävien tapaaminen ja uutisten vaihto rentouttaa tänään huomattavasti paremmin.

Pelkästään lepäämiseen ei kannusta myöskään aamuinen kuun kolmio Saturnukselle vaa’assa. Kovan työn ja ahkeruuden kolmio saa lisäenergiaa kuun kolmioista auringon ja Marsin kanssa. Pitkään pöydällä olleet paperikasat saavat vihdoin järjestyksen ja oikean paikkansa.

Yhteinen kävelylenkki läheisen kanssa antaa hyvän mielen.