lauantai 3. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 030710

Kuu menee tänään oinaaseen, mutta sitä ennen se on oppositiossa satrunukseen. Onneksi aspekti on lyhytaikainen, sillä kukapa sitä jaksaisi kauan murehtia yksinäisyyttään, orpouttaan ja sitä, ettei kukaan välitä. Hylätyksi ja unohdetuksi tulemisen tunne on sitä paitsi tarpeeton. Aina on joku, joka välittää ja rakastaa.

Oinaassa kuu tekee konjunktion uranukseen ja jupiteriin ja neliön plutoon kauriissa. Draamaa, yllättäviä käänteitä ja kohtaamisia on siis luvassa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kohtaat uskomattomia esteitä oman vapautesi toteuttamiseen. Pidä pintasi, ole vapaa, ole rohkea!

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 020710

Tänään kuu kaloissa herkistää sinut muiden ihmisten tunteille, ajatuksille ja fiiliksille.

Hieno asia, tätähän tässä maailmassa tarvitaan. Mahdollisesti eläydyt niin voimakkaasti toisen elämään ja fiiliksiin, että unohdat itsesi ja oman elämäsi. Saatat jopa kuvitella, että elämäsi ainut tehtävä on huolehtia toisista. Itsensä uhraaminen toisten hyväksi on idealismia, joka on hyvin tyypillistä silloin kun kuu on kaloissa.

Haluat tuntea itsesi tarpeelliseksi ja rakastetuksi. Mielikuvituksesi on valloillaan ja kuvittelet asiat ja tilanteet etukäteen. Torjutuksi tulemisen pelko sävyttää käyttäytymistäsi. Älä kuitenkaan kieltäydy kutsuista, sillä huumori on tänään herkässä.

Mikäs sen mukavampaa kuin yhdessä nauraminen!

torstai 1. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 010710

Voiko päivä alkaa näin jännittävästi? Eduskunta äänesti lisäydinvoimasta ja hyväksyi sekä Teollisuuden voiman että Fennovoiman lisäydinvoiman rakennusluvat ja antoi Posivalle luvan rakentaa ydinjätteen loppusijoituspaikan.

Ydinvoima liitetään plutoon ja uranukseen. Taivaalla uranus on konjunktiossa jupiteriin ja kumpikin neliössä plutoon. Jupter laajentaa ja suurentaa asioita.

Päivän aspekteista kohtalontuntua tuo aamupäivän kuu sekstiili pluto. Tunteet ovat voimakkaat. Itku, nauru, rakkaus ja suru liekehtivät kohtaamisissasi ja kaikessa tekemisessä. Et kuitenkaan ole mikään tunteidensa riepottelema pyryharakka. Kokemiesi tunteiden kautta pystyt syventämään ihmissuhteitasi ja oivaltamaan osasia elämän merkityksestä.

Prinsessa Diana täyttäisi tänään 49 vuotta.

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 300610

Kulje uusia polkuja ja tutustu uusiin ihmisiin. Sehän on niin helppoa!

Ainakin kuu vesimiehessä saa sinut huomaamaan ihmiset toisella tavalla. Löydät tutusta ihmisestä uusia, kiehtovia ominaisuuksia. Ja uudet ihmiset ovat jotain aivan muuta kuin mihin olet tottunut.

Anna kesäkadun polttaa jalkojasi ja nauti kesästä! Mitä vain voi tapahtua.Doors: Hello, I love you! linkkinä, jotta myös Macin käyttäjät näkisivät sen.

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 290610

Kuu meni eilen vesimieheen ja antaa meille kaikille vielä tänään ja huomennakin luottamusta tulevaisuuteen ja rohkeutta toimia omien visioiden mukaisesti.

Kaavoihin kangistuminen ja rutiinit eivät nyt herätä turvallisuudentunnetta. Sen sijaan toisella tavalla tekeminen sytyttää mielesi. Uudet ihmiset ja uudet kuviot ovat tätä aikaa.
Kuun ollessa vesimiehessä tavallisetkin asiat tuntuvat oudoilta, kuin olisit tullut toiselta planeetalta tutustumaan maaneläjiin ja –oloihin.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 280610

Puhelimesi saattaa soida tänään tavallista tiuhempaan, sillä yhteydenpito tuntuu tänään helpommalta kuin tavallisesti. Sanojesi vaikutus on suuri, joten kannattaa miettiä, mitä sanoo. Tosin aurinko konjunktio merkurius suosii suoraa puhetta, joka tulee lähes automaattisesti.

Tapaa ystäviäsi, lähde rannalle tai lomamatkalle. Eikä se töissäkään olo tunnu kovin pahalle.

Ole rohkea valinnoissasi ja elämässäsi. Siitä muistutuksena Kielletyt käskyt Kristiina Hautalan esittämänä.

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 270610

Kohtuus ja kompromissi ovat tämän päivän hyveitä kaikissa kohtaamisissa. Huomaamattasi toimit kuitenkin päinvastoin. Keskustelut muuttuvat helposti kolmannen asteen kuulusteluiksi eikä silloin ole kivaa kenelläkään.

Merkurius oppositio pluton välittämän energian vuoksi haluat päästä asioiden ytimiin. Syvenny sinua kiinnostaviin asioihin, ota niistä selvää, kaikki irti. Haluaisit muuttaa maailman paremmaksi paikaksi, heti. Haluaisit olla päivän diktaattorina, sanella maailman sellaiseksi, kuin sinä sen haluat sen olevan. Jäykkyys ja peräänantamattomuus ja kyvyttömyys kuunnella muiden näkökantoja tekisivät sinusta ikävän diktaattorin.

Suurristi vaikuttaa elämäämme koko kesän. Siksi merkurius oppositio pluto on vain yksi näkökulma tähän päivään.