lauantai 11. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 110910

Jos ajattelit tänään kevyesti flirttailla tai vain hipaista asioiden pintaa, harkitse uudelleen aikomuksiasi, sillä tänään on mentävä pintaa syvemmälle.

Kuu skorpionissa tekee konjunktion venukseen ja sekstiilin skorpionia hallitsevaan plutoon. Siksi skorpionimaiset elementit vahvistuvat tänään huomattavasti. Tärkein skorpioniin ja plutoon liittyvä ominaisuus on kyky nousta uudestaan, aloittaa alusta, siitäkin huolimatta ettei mitään tunnu olevan jäljellä. Juuri nyt sinulla on voimaa nousta tuhkasta.

Rakkauden ja intohimon vahvat tunteet kuten kohtalonomaisuus ja omistushalu värittävät ihmissuhteitasi.

Päivän eläin on feeniks-lintu.

perjantai 10. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 100910

Intuitio on tiedostamaton, sanaton ja ei-looginen tapa ajatella. Intuitio on myös alitajuisia vihjeitä, aavistuksia ja fiiliksiä tapahtumista ja toisen mielenliikkeistä.

Marsin ja neptunuksen kolmion ansiosta tänään kannattaa toimia hetken mielijohteesta. Soita ystävällesi ja kuule hänen juuri ajatelleen sinua! Lähde kävelemään päämäärättömästi, annan jalkojen viedä, ja saat kokea jotain ainutlaatuista!

Marsin ja neptunuksen kolmion energiaa kuvaa Mahatma Gandhin kehittämä ja toteuttama väkivallaton vastarinta, joka lopulta johti Intian itsenäistymiseen.

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” Mahatma Gandhi.

torstai 9. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 090910

Tulevaisuuden rakentaminen alkaa unelmasta, unesta ja haaveesta paremmasta. Toteutuakseen unelmat on sanottava ääneen, itselle ja muille. Tästä tunnetuin esimerkki lienee Martin Luther King, joka vuonna 1963 piti puheen "I have a dream".

Jupter palasi aamulla kalojen merkkiin, josta jupiter palaa oinaaseen 22.1. Sinulla, minulla, meillä on neljä kuukautta aikaa selvittää, mitä elämältä haluamme ja minkälaisessa maailmassa haluamme elää.

Maailman parantamisen voit aloittaa ihmissuhteistasi. Kuu siirtyi vaakaan kahdeltatoista ja tekee sieltä neliön plutoon ja konjunktion saturnukseen eli helposta päivästä ei ole kyse. Menneisyydestä voi nousta asioita, joiden selvittämiseen tarvitset kaiken joustavuutesi ja neuvottelukykysi. Haluat miellyttää ja riitaa välttääksesi olet valmis joustamaan itsesi kustannuksella. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 080910

Mitäs uutta tänään toisit elämääsi? Auringon ja kuun tehdessä konjunktiota neitsyessä uusien projektien ja elämänmuutosten aloittaminen perustuu huolelliseen tilannekartoitukseen. Kaiken pitää olla kohdallaan ennen toimintaan ryhtymistä. Älä kuitenkaan lamaannuta toimintakykyäsi varmistamisen varmistamisella.

Illalla venus siirtyy skorpionin merkkiin ja pysyy siellä kaksi kuukautta. Se on pitkä aika keskittyä tunteiden hallintaan. Anna silti itsellesi lupa rakastua, sillä tälle ajalle on ominaista kohtalokkaalta tuntuva suuri intohimo.

  • uusikuu klo 13:31
  • venus skorpioniin klo 18:44

tiistai 7. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 070910

Aamulla ei kaikki tainnut mennä putkeen. Kuun ja neptunuksen oppositio hämmentää ja sekoittaa eikä anna tilaa loogisuudelle. Jopa käytännönasioiden hoito tarkoittaa hyppelyä asiasta toiseen ja samaan juttuun palaamista yhä uudelleen. Kuun ja neptunuksen oppositio ei ole parasta kokousaikaa!

Yhden aikaan kuu siirtyy täydellisyyttä havittelevaan neitsyeen merkkiin. Käytännöllinen pikkutarkkuus ja analyyttisyys tuulettavat aamun usvaisuuden pois. Ajatusten selkeyttä vahvistaa kuun tekemä kolmio plutoon kauriissa. Suuri tahdonvoimasi ja intohimoinen elämänasenteesi ansiosta uuden elämän aloittaminen on nyt helpompaa ja -houkuttelevaa..

maanantai 6. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 060910

Energiatasosi ei välttämättä ole parhaimmillaan lähipäivinä. Oikeastaan haluaisit olla vain, nautiskella elämän kauneudesta, unelmoida ja haaveilla paremmasta maailmasta. Marsin ja neptunuksen kolmio on hyvää aikaa tehdä ja kuluttaa taidetta.

Kuun ollessa leijonassa et halua jäädä yksin kotiin parantamaan maailmaa ja nauttimaan taiteesta. Anna intuition ohjata sinua ja sovi treffit taidemuseoon, keikalle tai kirjastoon!

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 050910

Vietätkö sunnuntaisin lepopäivää? Entä pyhäpäivää, vaikkapa pukeutumalla parempiin vaatteisiin?

Mitä, jos viettäisit tämän sunnuntain juhlien elämänriemua, johon kuu leijonassa antaa loistavat edellytykset? Etsisit uusia tapoja olla sinä, löytäisit itsestäsi uusia piirteitä (kuu kolmio uranus)? Entä miten olisi hyväntuulinen sunnuntainvietto keskittyen kaikkeen siihen, mikä on hyvin elämässäsi (kuu kolmio jupiter)?

Olisiko silloin sunnuntai pyhäpäivä?