lauantai 16. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 160411

Kuu siirtyi aamulla vaakaan eikä kukaan halua sanoa pahaa sanaa kenellekään. Diplomaattisuus ja kaikenlaisen riidan välttäminen ovat nyt luontevia toimintatapoja. Tämä voi tapahtua syrjäyttämällä omat tarpeet ja halut. Pääasia on, että muut hyväksyvät, että on rauha ihmisten kesken ja että on kaunista.

Niinhän sitä voisi luulla, mutta kuu vaa’assa on kuuluisa myös riitelijänä ja vänkääjänä. On niin kiva heittää provosoiva kommentti, katsoa ja kuunnella kun ihmiset tuohtuvat ja heittää lisää vettä kiukaalle. Kuun oppositio Uranukselle oinaassa puolenpäivän aikaan lisää taipumusta ärhentelyyn ja heittää yllättäviin tilanteisiin.

Illalla kuun neliö Plutolle kauriissa lisää tunteiden intensiteettiä ja tarvetta kaivaa totuus esiin. Totuus itsestä, muista, vallanpitäjistä ja maailmasta.

Vielä on aikaa pohtia, ketä äänestää eduskuntavaaleissa. Merkurius oinaassa on suora, nopea, välitön, vilpitön ja vaistonvaraisia ratkaisuja tekevä, jolloin pitäisi olla helppoa valita ehdokkaansa. Tosin Merkurius perääntyy ja silloin asioita harkitaan useaan otteeseen ja saattaapa taktikointikin tulla mieleen, jos siten pääsisi paremmin haluttuun lopputulokseen.

Järkevää? Kuka tietää, mikä tänä aikana on järkevää? Äänestääkö sydämellä vai järjellä on näiden vaalien suurin kysymys. Kuu on vaa’assa ja päätösten tekeminen on vaikeaa. Tämän vuoksi veikkaan, että moni tekee lopullisen äänestyspäätöksen vasta äänestyskopissa.

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 150411

Kuu on neitsyessä koko päivän. Hyvältä tuntuvia asioita ovat mm. asioiden järjestely, laskujen maksaminen, kuittien läpikäyminen, siivous ja ongelmien analyyttinen ratkaisu. Oikein hyvältä tuntuu silloin, kun joku tarvitsee juuri sinua. Sinun älyäsi, huumoriasi, keskittymiskykyäsi ja – ääntäsi.

Sunnuntain eduskuntavaalien myötä jokainen äänioikeutettu saa kokea olevansa hyvin tarpeellinen. Ehdokkaat ja puolueet tarvitsevat juuri sinun ja minun ääntäni. Jos ehdokas ei ole vielä selvillä, kannattaa hyödyntää neitsytkuun tarkkuutta ja analyyttisyyttä. Tutusta vaaliohjelmiin ja vertaile ehdokkaita. Mutta ennen kaikkea: mieti, mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita seuraavan neljän vuoden aikana.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 140411

Kuu neitsyessä analysoi, erottelee jyvät akanoista, organisoi ja huomio pienimmätkin asiayhteydet. Tämä hieman hillitsee oinaan aloitteellisuutta tuoden mukanaan harkintaa ennen toimintaa. Kuu neitsyessä on myös sitkeä täydellisyydentavoittelija. Tämä voi vaikeuttaa asioiden loppuunsaattamista, sillä hiomista riittää loputtomiin.

Iltapäivään asti kuun oppositio Neptunukselle kaloissa hämmentää juuri yksityiskohtia ja kokonaiskuvakin saattaa olla epäselvä. Täsmällisyyttä ja tarkkuutta vaativat tehtävät eivät oikein suju. Sen sijaan päiväunelmat siitä, mitä kaikkea voisikaan tehdä, jos … voittaisi lotossa, jos löytäisi sielunkumppanin, vaihtaisi työpaikkaa … tuntuvat todellisilta.

Päivän synttärisankari on Sarah Michelle Gellar (s. 1977), joka paremmin roolistaan Buffy vampyyrintappajana.

http://youtu.be/-1v_q6TWAL4

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 130411

Kuu leijonassa tekee kolmion Merkuriukseen, aurinkoon ja Jupiteriin oinaassa. Kolmio on aspektina harmoninen, pehmeä, miellyttävä ja joskus täysin huomaamaton. Nämä kolmiot voit huomata hyvästä fiiliksestä, tasapainon tunteesta ja luottamuksesta tulevaan.

Kuu leijonassa on hyvin arvonsa tunteva ja ehkä juuri siksi altis imartelulle. Jos imarteluna pidetään toisen kehumista aiheetta, olisi enemmän tämän päivän aspektien mukaista kehua toista siitä, missä hän on oikeasti hyvä.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 120411

Kuu siirtyi aamulla leijonaan ja teki saman tien kolmion Uranukselle oinaassa. Yllättäviä tapahtumia ja kohtaamisia heti aamusta! Tarve olla esillä ja tulla kohdelluksi kuninkaallisena on suuri. Luovuus, leikkisyys ja dramaattinen tapa reagoida tilanteissa rakentavat päivän tunnelmaa. Hyvä päivä sosiaalisille tapahtumille ja romanttisille tapaamisille.

Marsin ja Pluton neliö turhauttaa edelleen. Joustavuus vastoinkäymisissä aggression sijaan voi auttaa ratkaisun löytämiseen kiperissä tilanteissa.

Perääntyvä Merkurius ja Jupiter ovat konjunktiossa oinaassa. Suunnitelmat ja ideat ovat suuria eikä nyt keskitytä yksityiskohtiin. Sanot suoraan, mitä ajattelet, ottamatta huomioon tilannetta ja tapaa sanoa asiasi.

Anna leijonan loistaa!

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 110411

Kuinka mukavaa olisikaan vetäytyä rauhaan ja hiljaisuuteen! Kuu ravussa saa näiden lisäksi voimansa perheestä ja yhteenkuuluvuudesta. Aamulla kuun kolmio Venukselle kaloissa korostaa tunteiden herkkyyttä ja romantiikkaa.

Rauhaisa tämä päivä ei tosin ole. Auringon ja kuun neliö on tarkka klo 15:05, mutta se sävyttää koko päivää. Kuun ensimmäinen neljännes korostaa omaa identiteettiä sanoutumalla irti juurista, perinteestä ja perheestä murrosikäisen tavoin.

Marsin neliö oinaasta Plutolle kauriissa nostaa pintaan tukahdutetut halut, tunteet ja toiveet. Nyt juuri halu tehdä juuri niin kuin minä haluan on suuri. Se ei tosi ole helppoa, sillä vastustus on kova. Turhautuminen voi purkautua aggressiona. Tämän vuoksi Marsin ja Pluton neliöllä on hyvin väkivaltainen maine.

Energiaa tässä päivässä kyllä riittää. Ei ole pakko nousta vanhempia, esivaltaa, aviomiestä/-vaimoa tai työnantajaa vastaan. Hiertävät ongelmat voi yrittää ratkaista neuvottelemalla, joustamalla ja hakemalla yhteistä pintaa. Siitäkin huolimatta, että pakottaminen on Marsin ja Pluton neliön teko.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 100411

Huolehtivainen, äidillinen ja turvallisuutta kaipaava kuu ravussa voi yhtäkkiä muuttua pisteliääksi ja aggressiiviseksi. Lempeä kuu ravussa ei toki tällaiseksi äidy syyttä suotta.

Kuun neliö Marsille oinaassa nostaa puolustusvalmiuden huippuun, koska niin moni asia näyttää olevan suora hyökkäys sinun persoonallisuuttasi (tai kotiasi, perhettäsi, maatasi jne.) vastaan. Tänään on siis hyvä päivä pohtia omia defensseja ja sitä, ovatko ne ylipäätään missään suhteessa mahdollisiin tai todellisiin uhkakuviin.

Voimakkaita tunteita synnyttää myös kuun oppositio Plutolle kauriissa. Tarve kaivaa totuus esille on suuri. Kyky manipuloida toisia tunteiden avulla tai toisten tunteita vahvistuu tämän opposition ansiosta.

Marsin neliö Plutolle kauriissa alkaa olla tarkka. Mikään maailman lempein aspekti tämä ei ole. Haluat voimakkaasti, suurella intensiteetillä ja ryntäät toteuttamaan sitä juuri niin kärsimättömästi kuin vain Mars oinaassa voi tehdä. Pluto kauriissa tekee parhaansa estääkseen sen. Vähemmästäkin sitä ihminen suuttuu.

”Hillitte ittes!” on hyvä muistaa pitkin päivää.