lauantai 5. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 050211

Tämän päivän voisi käyttää haaveilemiseen ja unelmoimiseen. Kuu kaloissa herkistää intuitiivisesti aistimaan toisten mielialat ja tunteet. Vilkas mielikuvitus ja luovuus suosivat runoutta, musiikkia ja kuvataidetta, etenkin elokuvia.

Pelkkään haaveiluun ja elokuvien katsomiseen tätä päivää ei kuitenkaan voi käyttää. Auringon ja Marsin konjunktio vesimiehessä antaa niin paljon energiaa ja voimaa, että paikoillaan istuminen on mahdotonta. Nyt on hyvä aika kääntää elämässä uusi sivu, oli se sitten liikuntaharrastuksen aloittamista tai yrityksen perustamista.

Ideoita kyllä riittää. Merkurius vesimiehessä tekee sekstiilin Jupiterille oinaassa. Suuret suunnitelmat upeasta tulevaisuudesta eivät ole niin mielettömiä ja uhkarohkeita kuin joku realistiksi itseään kutsuva voisi väittää. Oma innostus on paras lähtökohta suunnitelmien toteuttamiselle. Se, mikä sinusta tuntuu hyvältä, on juuri sinun juttusi!

perjantai 4. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 040211

Aurinko konjunktio Mars antaa erinomaisen vauhdin päivälle, jossa vilskettä riittää muutenkin. Kuu siirtyi puolenpäivän jälkeen kaloihin, Merkurius siirtyi vesimieheen heti keskiyön jälkeen 00:19 ja Venus kauriiseen aamulla klo 07:58.

Merkurius on vesimiehessä 21.2. asti. Kolmen viikon ajan meillä on mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla, kyseenalaistaen kaiken. Tututkin asiat saattavat näyttää oudoilta, sillä tänä aikana tarkastelemme asioita muukalaisen silmin. Siksi tiedonhalu on suuri. Vesimies ei ole yksinäinen puurtaja, luottamus yhdessä tekemiseen ja joukkovoimaan on suuri. Yhdessä löytyvät ratkaisut saattavat olla ällistyttävän nerokkaita ja toimivia.

Venus on kauriissa 2.3. asti. Kaksi kuukautta aikaa laittaa raha-asiat kuntoon ja ottaa selvää rakkauden kestävyydestä. Venus kauriissa nauttii vallasta, mammonasta ja sosiaalisesta asemasta, mutta on myös määrätietoinen ja kestäviin ratkaisuihin pyrkivä. Rakkauteen liittyvät velvollisuudet ja vastuu toisesta ihmisestä ovat nyt suuremmassa roolissa kuin intohimo tai seikkailu.

Vilkkaaseen ja kiihkeän toiminnan päivään kuu kaloissa lisää herkkyyden ja intuitiivisuuden. Myöhään illalla kuu tekee konjunktion Pluton kanssa ja muistuttaa intohimon merkityksestä elämässä. Kiihkeät tunteet nousevat syvältä alitajunnasta.

Päivän synttärisankari on Alice Cooper (s. 1948), joka antaa näytteen vesimiesenergiasta kappaleessa No More Mr Nice Guy.ja tässä vähän roisimpi versio samasta kappaleesta.

torstai 3. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 030211

Auringon ja kuun konjunktio vesimiehessä aamulla 04:31 aloitti uudenkuun ajan. Jokainen uusikuu on aloittamisen ja uudelleensyntymisen aikaa. Muutoksen tarve on suuri samoin kuin halu päästä eroon esteistä tai rajoituksilta tuntuneista asioista. Vesimiehessä vapaus toteuttaa itseään toteutuu parhaiten yhteistyössä muiden kanssa, projekteissa joissa on kyse itseä laajemmista asioista.

Lähde ulos, liity muiden ihmisten seuraan, ole sosiaalinen, verkostoidu. Tämän uudenkuun aikana tyhmyys ei tiivisty joukossa, vaan yhteistyössä pystytään luomaan uutta ja ennenäkemätöntä. Ystävällisyys, jopa platoninen rakkaus, kohdistuu jokaiseen ihmiseen. Persoonallisista tunteista ei ole kyse, nyt vietetään lomaa tunteiden painolastista.

Uusikuu vesimiehessä saa voimaa konjunktiosta Marsiin ja kolmiosta Saturnukseen, jotka lupaavat uusien projektien tarvitsemaa energiaa, harkintaa ja kestävyyttä. Onnistuminen on erittäin mahdollista.

Kiinalainen uusivuosi alkaa uudesta kuusta vesimiehessä. Onnea kaikille jäniksille/kissoille, joiden vuosi juuri alkoi!

Setsubunia, japanilaisten kevään tulon juhlaa, vietetään 3.2. Silloin ajetaan pois talven paholainen ja lauletaan "häipykää epäonnen paholaiset, tehkää tilaa hyvälle onnelle".

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 020211

Tänään voi tapahtua kaikenlaista. Venuksen sekstiili jousimiehestä Neptunukselle vesimiehessä tuo päivään lempeyttä, romantiikkaa ja kauneutta. Jotkut kohtaamiset ja tilanteet tuntuvat suorastaan taianomaisilta.

Tavallisesta poikkeavaa päivää lupaavat myös Venuksen neliö Uranukselle vesimiehessä ja Merkuriuksen sekstiili kauriista Uranukselle. Vapauden ja sitoutumisen kysymykset voivat nousta keskeisiksi niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin levottomuuden ja kapinallisuuden vallatessa sydämet. Impulsiivisuus tuntuu kukkarossa, sillä heräteostokset tuntuvat olevan juuri sitä mitä tarvitset.

Merkuriuksen ja Uranuksen sekstiili toimii parhaimmillaan ryhmässä, jossa ajatukset ja ideat sinkoilevat. Ongelmanratkaisu on luovaa ja perustuu kykyyn nähdä asiat uudessa valossa. Rutiineista poikkeaminen tuntuu oikein hyvältä!

Auringon ja Marsin konjunktio vesimiehessä takaa, että energiaa ja itseluottamusta riittää mihin vain.

Huomenna kello 04:31 aurinko ja kuu ovat konjunktiossa vesimiehessä ja uudenkuun vaihe alkaa. Tänään kuitenkin vanhakuu tuntuu väsymyksenä, hiljaisuutena ja tarpeena vetäytyä yksinäisyyteen. Ottaen huomioon tämän päivän muut aspektit, jotka eivät lupaa lepoa, rauhaa tai yksinoloa, vanhankuu lisää harkintaa tähän päivään. Eri asia sitten on, kuinka hetken epäröintiin reagoi. Syöksytkö päätä pahkaa seikkailuun ja elämän myllerrykseen vai vetäydytkö tilanteesta?

tiistai 1. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 010211

Tänään ei ole Runebergin päivä, vaikka puhe luistaa erinomaisesti. Kuun ja Merkuriuksen konjunktio nostaa puheenaiheiksi politiikan, yhteiskunnalliset kysymykset, maailman tilan, mutta pitää huolen myös siitä, että tunteista puhuminen on nyt helpompaa kuin tavallisesti kuun ollessa kauriissa.

Venuksen sekstiili jousimiehestä Neptunukselle vesimiehessä tuo päivään mielikuvitusta, kauneutta ja romantiikkaa. Suuren intuitiivisuuden ansioista osaat valita juuri oikeat sanat kohdatessasi muita ihmisiä.

Aurinko ja Mars kulkevat yhdessä vesimiehessä konjunktion ollessa tarkka perjantaina. Luovaa ja kekseliäistä energiaa on jaossa ylenpalttisesti ja se kannattaa ottaa käyttöön. Positiivinen asenne omiin voimavaroihin ja –kykyihin auttaa ratkaisemaan ongelmat ja luomaan uutta.

Ilalla kuun sekstiili Uranukselle kaloissa voi tuoda mukanaan mieluisia yllätyksiä!

maanantai 31. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 310111

Kuu kauriissa on juuri sitä, mitä maanantaiaamuisin tarvitaan. Nouset ylös, valmistaudut töihin lähtöön ja yhtäkkiä tajuat: "Hei, olen hereillä ja lähdössä töihin".

Kärsivällisyys, päämäärätietoisuus ja sinnikäs työskentely, vaikka se ei olisikaan niin kivaa, ovat tämän päivän selviytymiskeino. Päätökset tehdään nyt viileän järjen avulla – tänään ei ole paras päivä vedota toisen tunteisiin.

Kuu on kapeana sirppinä taivaalla, huomenna ei näy senkään vertaa. Vanhakuun aikana on luonnollista kääntyä sisäänpäin ja päästää irti.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 300111

Kuu jousimiehessä tekee sekstiilin Neptunukseen vesimiehessä ja neliön Uranukseen kaloissa. Vapauden tarve yhdistyneenä unelmiin luo levottomuutta, jota ei rutiineilla ratkaista. Niin kauan kuin tilanteelle ei tee mitään, asiat tuntuvat ahdistavan tylsiltä. Käytä hyväksesi mielikuvitusta luodaksesi toisenlainen näkökulman asioihin.

Neljän aikaan kuu siirtyy velvollisuudentuntoiseen kauriiseen. Tunteiden ilmaiseminen on varautunutta ja etäistä, aivan kuin puhuisi jostain tutkimuskohteesta. Kuun neliö Jupiteriin oinaassa valaa itseluottamusta ja voimantunnetta, ehkä liikaakin.

Päivän synttärisankari on Phil Collins (s. 1951). Sen kunniaksi Collinsin versio vanhasta biisistä You can’t hurry love.