lauantai 25. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 250910

Lotossa on tänään kaikkien aikojen suurin voittopotti. Sopii oikein hyvin tähän aikaan, sillä uranus ja jupiter ovat konjunktiossa kaloissa (suuret haaveet ja yllättävät käänteet elämässä) ja aurinko ja pluto tekevät neliötä keskenään (elämän kokonaisvaltainen muutos). Ainakin yhden ihmisen elämä muuttunee kertaheitolla tai seitsemällä numerolla.

Auringon ja pluton neliö tuntuu painostavana ahdistuksena, jos et itse hallitse elämääsi. Jos olet riippuvainen tupakasta, pelaamisesta, huumeista tai vaikka seksistä, olet luovuttanut näille vallan omassa elämässäsi. Jos läheisesi sanelee sinulle, mitä elämässäsi teet ja kuinka sinun pitää käyttäytyä, olet luovuttanut hänelle vallan omasta elämästäsi.

Valta omasta elämästäsi kuuluu vain sinulle!

Auringon ja pluton neliön aikana olet joko itse vallankäyttäjä tai vallankäytön kohde. Aspektiin liittyvä aggressiivisuus voi johtaa jopa fyysisiin yhteenottoihin. Varo pimeitä kujia!

Illalla kuu oinaassa tekee pehmeän sekstiilin neptunukseen vesimiehessä. Unelmat ja haaveet paremmasta tulevaisuudesta ja muistot hyvästä menneisyydestä siirrät aktiiviseen tekemiseen. Piirrä, maalaa, kirjoita, laula ja kuuntele musiikkia. Kerro elämäsi tarina.

perjantai 24. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 240910

Minkälainen olet itsenäsi ja millainen olet ollessasi ihmisten seurassa? Etenkin auringon ollessa vaa'assa nämä voivat olla kaksi täysin eri asiaa. Vaa'an kuuluisa harmonisuus ja tasapainoisuus tarkoittaa itse asiassa tasapainoilua näiden kahden asian välillä. Rajan vetäminen siihen, kuinka pitkälle menet toista miellyttääksesi ja riitaa välttääksesi, on ajan keskeinen tehtävä.

Eilinen täysikuu oinaassa vain muutama tunti sen jälkeen kun aurinko oli siirtynyt vaakaan tuo tervettä itsekkyyttä tähän syksyyn. Jotta varmasti oppisit olemaan sinä muiden seurassa, myös seuraava täysikuu 23.10. on oinaassa, sen viimeisessä asteessa.

Luopuminen toisten miellyttämisestä itsen kustannuksella aiheuttaa hämminkiä ihmissuhteissasi. "Mikä sille nyt tuli", kyselevät perheenjäsenesi, rakastettusi, ystäväsi ja työtoverisi. Pidä puolesi, sillä jos jatkat elämääsi vain muita ajatellen, et loppujen lopuksi enää hallitse itseäsi. Ja silloin on mahdollista, että räjähdät yhtäkkiä erittäin aggressiivisena ja raivoisana. Kohteena voi silloin olla kuka tahansa.

torstai 23. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 230910

Pidä tuolistasi kiinni, sillä tänään tapahtuu! Aamun vauhdittaa kuun konjunktio jupiteriin ja uranukseen kaloissa. Uskot itseesi ja luotat kykyihisi, myös silloin kun uranus järjestää yllätyksiä elämääsi.

Syyspäiväntasaus oli aamulla 06:09, jolloin aurinko siirtyi vaa'an merkkiin. Päivä ja yö ovat kumpikin kaksitoista tuntia koko maapallolla. Huikea ajatus, vaikka onkin tarkkaan ottaen myytti! Tästä alkaa pohjoisella pallonpuoliskolla päivän lyheneminen yön voittaessa aikaa itselleen.

Lyhenevässä päivässä aurinko vaa'assa kehottaa meitä keskittymään ihmissuhteisiin, oikeudenmukaisuuteen, harmoniaan ja tasapainoon. Kuun siirtyminen oinaaseen ja täysikuu heti sen perään klo 12:17 horjuttaa tasapainoa ja harmoniaa sanomalla: "Minä haluan ja minä olen kaiken mitta. Sinä olet minulle sieluni peili ja juuri siksi sinua tarvitsen." Vai sittenkin jonkun toisen? Levottomuus ja rakkaudenkaipuu iskee olemassa oleviin ihmissuhteisiin ja kyseenalaistaa ne.

Täysikuu nostaa piilossa, alitajunnassa olevat asiat pintaan. Juuri siksi täydenkuun aika valvottaa ja unet ovat kummallisia – puhumattakaan vampyyreista ja ihmissusista jotka myyttisesti ovat vahvimmillaan täydenkuun aikaan.

Kuun neliö plutoon kauriissa hyödyntänee alitajunnasta nousevia asioita käyttäessään valtaa, manipuloidessaan ja rakastaessaan intohimoisesti.

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 220910

Toivottavasti olet löytänyt ja pystynyt käyttämään omaa ainutlaatuisuuttasi ja lahjakkuuksiasi. Aurinko on viimeistä päivää neitsyessä ja siirtyy huomenna vaakaan. Kesä päättyy virallisesti, sillä auringon siirtyminen vaakaan tapahtuu syyspäiväntasauksen hetkenä.

Mitä tänä kesänä sitten tapahtui, mikä muuttui elämässäsi? Mitä teit itsesi hyväksi? Olitko lastuna laineilla kuohuvassa koskessa vai ohjasitko itse venettä? Missä tilanteissa olit oman elämäsi herra?

Kovia kysymyksiä. Onneksi kuun sijainti kaloissa lisää myötätuntoisuutta myös itseäsi kohtaan. Ole armollinen itsellesi ja läheisillesi.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 210910

Ota tänään elämä haltuusi! Aloita jo pitkään suunnittelemasi asiat, jätä se työpaikkahakemus tai vuorotteluvapaahakemus nyt. Ja jos tänään saat loistavan idean tai erinomaisen tarjouksen, ota se vastaan.

Suuresta onnistumisenmahdollisuudesta ja elämänmuutoksesta vastaavat tänään auringon neitsyestä tekemä oppositio jupiteriin ja uranukseen, jotka ovat konjunktiossa kaloissa.

Illalla kuu kaloissa tekee kolmion venukseen skorpionissa ja elämäsi keskiöön nousevat ihmissuhteet. Romantiikka tuo oman lisänsä tähän yllättävään päivään.

maanantai 20. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 200910

Miten niin et osaa pukea sanoiksi sitä, mitä tunnet? Kuun ja neptunuksen konjunktio saa sinut tuntemaan, enemmän kuin haluaisitkaan, mutta ailahdellen tunteesta toiseen. Ajatuksesi ja tunteesi ovat jossain muualla kuin kotiaskareissa, kokouksen teemoissa tai talouden hoidossa. Älä siis tee niitä!

Sen sijaan käytä päiväsi kaiken sen parissa, mikä alkaa sanalla lempi. Lemipimusiikki, lempielokuva, lempitaiteilijan taide, lempikirjallisuus, lempi-ihmiset. Näiden kautta herkistyt tavoittamaan jumalaista energiaa.

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 190910

Uteliaisuutesi yhdistettynä vapaudentarpeeseesi johdattaa sinut tänään oudoille poluille ja tilanteisiin. Kuun ollessa vesimiehessä älyllisyys, suuret ideat ja sosiaalisuus vahvistuvat. Saa nähdä, miten se näkyy Ruotsin parlamenttivaaleissa.

Hyödynnät vesimieskuun selväjärkisyyttä ja kylmäpäisyyttä selvitäksesi marsin ja pluton sekstiilin esiin kaivamien totuuksien kanssa.