lauantai 24. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 240710

Viileämpi sää muistuttaa sinua kaikesta siitä, mitä helteellä jätit tekemättä, koska oli liian kuuma. Toki tänään on lauantai ja siivouspäivä, mutta en usko, että hihkut innosta päästäksesi vihdoinkin siivoamaan.

Kuun kauriissa tekee kolmion venukselle neitsyessä. Kaipaat kauneutta, hyvää seuraa ja rahaa, jolla hankkia kauneutta kotiisi tai itsellesi. Rakkauden ja romantiikan kaipuu täyttää mielesi, mutta kuinka paljon olet valmis tekemään niiden eteen. Jäätkö kotiin katsomaan rakkauselokuvaa (esim. In the mood for love voisi olla hyvä) vai lähdetkö ulos kohtaamaan muita ihmisiä?

Miten vain teetkin ja valitset, nauti siitä mitä teet.

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 230710

Tässä päivässä on paljon uskallusta, riemua, yllättäviä käänteitä ja romantiikkaa. Aurinko siirtyi yöllä leijonaan ja tekee sieltä kolmiota uranukselle oinaassa. Itsetuntosi on kunnossa, olet ylpeä itsestäsi ja rakastat draamaa. Haluat olla esillä ja tulla nähdyksi. Nautit elämästä, olet karismaattinen, kaipaat tunnustusta ja sitä myös saat.

Auringon ja uranuksen kolmion ansiosta löydät uusia, aivan toisenlaisia, ratkaisuja asioihisi. Koet asioiden erilaisuuden vapauttavana. Tunnen voimakasta elämänriemua poiketessasi rutiineista.

Kuulostaa hyvältä. Eri asia on, kuinka hyvältä elämä tänään maistuu. Kuu kauriissa tekee konjunktion plutoon, neliön saturnukseen vaa’assa sekä neliön uranukseen ja jupiteriin oinaassa. Olet varovainen, pelkäät hylätyksi tulemista ja haluat varmistaa kaiken, mieluiten monta kertaa. Samanaikaisesti olet valmis laittamaan kaiken yhden kortin varaan ja ottamaan riskejä, koska itseluottamuksesi on suurimmillaan.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 220710

Puhumalla asiat selviävät, sanotaan. Kuu jousimiehessä tekee kolmion merkuriukseen leijonassa ja saa meidät sanomaan hetken innostuksessa asioita, joita emme tarkoita. Kuu jousimiehessä on varsinainen töksäyttelijä, eikä sanojen harkitseminen tai niiden vaikutuksen pohtiminen kuulu tähän päivään.

Kolmio kuun ja merkuriuksen välillä on toki positiivinen aspekti. Mielesi työskentelee ylinopeudella ja innostut herkästi uusista asioista. Tunteet välittyvät puheessasi ja tekstissäsi helposti.

Don Henley täyttää tänään 63 vuotta.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 210710

Saturnus siirtyy tänään vaa’an merkkiin ja on siellä vuoden 2012 lokakuun alkuun. Saturnusta pidetään ankarana opettajana. Vaa’an merkkiin liittyvät mm. ihmissuhteet, kumppanuus, avioliitto ja lailliset sopimukset. Saturnus vaa’assa esittää meille muutaman kysymyksen:

  • oletko valmis ansaitsemaasi suhteeseen?
  • oletko valmis tekemään työtä suhteesi eteen eli oletko valmis sitoutumaan?
  • miellytätkö toista oman itsesi kustannuksella?
Oikeastaan on siis kyse sinusta ja minusta. Siitä, kuinka määrittelemme minän suhteessa toiseen. Mitkä ovat suhteen rajat, mitä olemme valmiita tekemään hylätyksi tulemisen pelossa? Ja kuinka viisasta se sitten on. Vastuu onnellisuudestasi on sinulla itselläsi. Ole hyvä itsellesi!

Saturnuksen ollessa vaa’assa tavoitteena on toimiva, tasa-arvoinen ja harmoninen suhde. Siksi suhteet, jotka eivät enää ole meille hyväksi, päättyvät tänä aikana.

Tänä aikana paras matka itseesi on rakastua toiseen!

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 200710

Pohdit syntyjä syviä, sillä kuu on edelleen skorpionissa. Onko elämäsi sellaista, kuin haluat sen olevan? Mitä elämältäsi itse asiassa haluat?

Tunnet itsesi energiseksi, haluat tehdä asioille jotain juuri nyt. Tarkastele tunteitasi, kuten Yoda sanoi Anakinille, ja toimi niiden ohjaamana. Omia tunteita pitää osata myös tulkita ja toimia niiden mukaisesti: jos jokin asia ei tunnu hyvältä, lopeta se. Elämässäsi on paljon hyvältä tuntuvia asioita, keskity niihin.

Carlos Santana täyttää tänään 63 vuotta.

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 190710

Pinnallisuus ja small talk koettelevat tänään kärsivällisyyttäsi. Haluat keskustelussa päästä ytimeen, puhua siitä, mikä todella on tärkeää. Kysymykset elämän tarkoituksesta ja rakkaudesta pyörivät mielessäsi. Haluat löytää ratkaisut kärsimyksen lopettamiseksi. Miksi toiset näkevät nälkää toisten kamppaillessa ylipainoa vastaan? Miksi varallisuus on jakautunut epätasaisesti, miksi jotkut luonnonvaroiltaan rikkaat maat ovatkin köyhiä? Miksi meitä riistetään?

Älä kuitenkaan anna kärsimysten ja vääryyksien masentaa itseäsi. Liian ankara ei itselleen kannata olla.

Kuu skorpionissa on myös intohimoa ja erotiikkaa. Kuun sekstiili venukseen vahvistaa rakkauden tuulia. Aloita hemmottelemalla itseäsi. Kuuntele itseäsi ja toteuta unelmasi. Siitä virkistyneenä säkenöit positiivista energiaa eikä sinua voi olla huomaamatta.

Edgar Degasin syntymästä tulee tänään 176 vuotta. Kuvassa Degasin maalaus Kehonhoitoa.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 180710

Jos sinusta tuntuu, että jotain pitäisi tehdä ideoidesi ja suunnitelmiesi toteuttamiseksi, aloita tänään. Kuun ensimmäinen neljännes (aurinko neliö kuu) suorastaan edellyttää sitä. Pidä pintasi, sillä vastustus voi olla kova.

Kuun kolmio neptunukseen antaa sinulle välineiksi mielikuvituksen, unet, unelmat ja kauneudentarpeen. Perustellessasi välttämättömiä muutoksia luota intuitioosi ja siihen, että myös se toinen ymmärtää tunteen kieltä. Sanojen sijaan käytä musiikin ja taiteen kieltä.

Nelson Mandela täyttää tänään 92 vuotta. Hänen vankeusaikanaan levytetty kappale Free Nelson Mandela on tämän päivän esimerkki musiikin voimasta.