lauantai 9. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 091010

Venus aloitti tänään peruuttamisen skorpionin merkissä ja ehtii palata vaa’an merkkiin ennen kuin taas kulkee suoraan 18.11.

Tänä aikana esiin nousevat kysymykset liittyvät ihmissuhteisiin, arvomaailmaan ja rahaan sekä kauneuteen. Joutunet arvioimaan nykyiset ystävyys-, rakkaus-, sukulaisuus- ja työsuhteetkin uudestaan. Valheet ja salatut totuudet nousevat pintaan, sillä venus skorpionissa haluaa itsepintaisesti totuuden. Perääntyvän venuksen aikana oleellista on asioiden läpikäyminen, päätösten aika on myöhemmin.

Perääntyvän venuksen kysymksiä vauhdittaa kuu skorpionissa, joka illalla tekee konjunktion venukseen.

Venus on kaunis planeetta, joka perääntymisensä aikana loistaa aamuisin.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 081010

Vihdoinkin perjantai! Päivän planeettaliikkeet antavat hyvän vauhdin ensin työpäivälle ja sitten alkavalle viikonlopulle.

Merkuriuksen ja saturnuksen konjunktion ansiosta keskittyminen on huipussaan. Tapa kirjoittaa, puhua ja ilmaista itseään on voimakasta ja vakuuttavaa, sillä tiedät mistä puhut!

Kuun kolmio neptunukseen vesimiehessä keventää totisuuttasi. Ideat sinkoilevat, romantiikka pilkistää pilvenraosta ja päiväunelmille on aikaa. Reagoit toisten fiiliksiin herkästi – toivottavasti lähettyvilläsi on iloa ja onnea!

Illalla kuu siirtyy skorpionin merkkiin. Tunteesi nousevat syvältä ja ovat siksi hyvin voimakkaat.

torstai 7. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 071010

Oikein hauskaa vaakamaista päivää! Aurinko, kuu, merkurius ja saturnus korostavat kukin omalla tavallaan vaakamaisia asioita tässä ajassa.

Kuu vaa'assa on viehättävä, älyllinen, pinnallinen ja flirttaileva kun taas merkurius vaa'assa soveltaa tietojaan ihmissuhteisiin. Saturnus vaa'assa opettaa itsen ja toisen väliset rajat. Parhaimmillaan aurinko vaa'assa on viehättävä, diplomaattinen ja objektiivinen.

Pitkin päivää hyvin vanha kuu saattaa tuntua väsymyksenä ja voimattomuutena. Kun sitten illalla klo 21:45 aurinko ja kuu kohtaavat eli ovat kumpikin 14 astetta vaakaa, alkaa uudenkuun vaihe. Uusikuu on energistä uusien alkujen aikaa.

Uusikuu vaa'assa kohdistaa energiansa ihmissuhteisiin ja niiden kukoistukseen. Voisiko nykyinen suhde toimia sinun kannaltasi paremmin? Entä uudet ystävyys- ja rakkaussuhteet, vastaisivat ne paremmin tarpeitasi? Odotat hyvää käytöstä ja tyylitajua itseltäsi ja muilta. Tarvitset kauneutta nähtäväksi, kuultavaksi ja kosketeltavaksi

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 061010

Päivän teemana on yllytyshulluus ja sen vuoksi päivän vinkki: älä mene Stockmannin hulluille päiville. Kuun oppositio jupiteriin saa sinut toimimaan ylettömästi. Ostelemaan ylettömästi, syömään ylettömästi, uskomaan itseesi (ja maksukyysi) ylettömästi. Kiva sitten huomenna miettiä, voisiko nämä tuotteet palauttaa.

(Ei minulla tietenkään ole mitään hulluja päiviä vastaan, itse kyllä ajattelin mennä sinne tänään ;), mutta minä olenkin syntymästä saakka ollut yllytyshullu)

Kuun oppositio uranukseen aiheuttaa sirukorttien toimimattomuutta ja muutakin vastahankaa. Mielesi on kapinallinen ja korostat omaa päätösvaltaasi. Joten tavataan hulluilla päivillä!

Taivaalla näkyi tänä aamuna hyvin kapea kuunsirppi eikä huomenna näy senkään vähää, sillä silloin on uusikuu. Mutta vielä elämme vanhankuun aikaa ja asioita pitäisi saada päätökseen. Illalla yhdentoista aikaan kuu siirtyy vaakaan.

tiistai 5. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 051010

Tämä päivä vain paranee iltaa ja yötä kohden! Ahkera kuu neitsyessä tekee sekstiilin intohimoiseen venukseen skorpionissa. Intohimoista rakkautta työhön ja intohimoista työtä rakkauden eteen, keskittyen ja asioihin paneutuen. Viihdyt hyvin naisten seurassa ja saat hyvää uudistavaa enrgiaa.

Kuun sekstiili marsiin skorpionissa energisoi sinut tavoittelemaan täydellisyyttä ja toteuttamaan ideoitasi välittömästi.

maanantai 4. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 041010

Elämän monimutkaisuus ja moniulotteisuus näkyy tänäänkin Päivän horoskoopissa. Samaan aikaan kin merkurius on älyllisessä, loogisessa ja kompromissiin pyrkivässä vaa'assa kuu tekee oppositiota neptunukseen. Ja tuo mukanaan intuition, suorastaan yliherkkyyden ja herkkäuskoisuuden. Ei mitään rationaalista.

Tällaisia me ihmiset olemme, yhtä aikaa rationaalisia, intuitioomme luottavia ja vaistomaisesti toimivia.

Päivän mittaan merkuriuksen ja pluton neliön jännite vahvistuu. Merkurius vaa'assa on luottavainen ja ystävällinen, mutta neliö plutolle kauriissa tekee sinusta epäluuloisen kuulostelijan, totuus on kaivettava esiin.

Kuun siirtyminen neitsyen merkkiin yhdeltätoista illalla korostaa rationaalista suhtautumista ja täydellisen suorituksen tarvetta.

Susan Sarandon täyttää tänään 64 vuotta.

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 031010

Keskity siihen kauniiseen ja ihanaan, jota elämässäsi löytyy yllin kyllin. Kuun sekstiili aurinkoon on kuin sunnuntai-iltapäivä laiskotellen.

Kuinka paljon sitten ehdit laiskotella, on toinen asia. Intohimon, omistamisen, mustasukkaisuuden, syvällisyyden ja vallankäytön merkissä skorpionissa venus ja mars tekevät konjunktiota. Tunnet itsesi voimakkaaksi, koska naisellinen ja miehinen puolesi ovat hyvässä sovussa keskenään. Valloittaminen ja valloitetuksi tuleminen kuvaavat myös venuksen ja marsin konjunktiota skorpionissa.

Merkurius siirtyy kuuden aikaan illalla vaakaan ja iloksemme mielemme keskittyy ihmissuhteisiin, kauneuteen, taiteisiin, muotiin ja hetken pinnallisuuteen.

Tartu hetkeen!