lauantai 1. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 010111

Tänään vuoden ensimmäisen päivänä kuu jousimiehessä kehottaa ylittämään rajat aina kun se on mahdollista. Rutiini, tavanomaisuus ja arki tuntuvat ikäviltä ja vierailta, jotain muuta tässä elämässä pitäisi olla. Suunnittelet ja ideoit elämäsi isoa kuvaa ja sitä tehdessäsi innostuksesi säteilee myös lähelläsi oleviin ihmisiin.

Jousimieskuun ansioista sanoa paukautat totuuksia ajattelematta, miltä niiden kuuleminen tuntuu. Joskus myös totuus on katsojan silmissä. Kun vuorollasi kuuntelet näitä totuuksia, malta mielesi. Jousimieskuu tarkoittaa hyvää ja vilpittömästi uskoo auttavansa sinua kertomalla havaitsemansa totuuden.

Hyvää yllätyksen ja uudistumisen vuotta 2011 Päivän horoskoopin lukijoille!

perjantai 31. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 311210

Vuosi vaihtuu kuun ollessa intensiivisessä ja intohimoisessa skorpionissa. Valintojen, tekojen ja ihmissuhteiden perustana on kaikki tai ei mitään –asenne, jota hieman pehmittää kuun ja venuksen konjunktio päivällä.

Illalla kuun neliö neptunukselle vahvistaa intuitiotasi, mielikuvitustasi ja haluat uskoa mahdottomuuksiin. Tämän neliön aikana kannattaa tarkastaa lahjahevosen hampaat, sillä kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Kuun kolmiot jupiterille ja uranukselle vahvistavat egoasi ja voimasi tunnossa et halua viettää vuodenvaihdetta samoilla rutiineilla kuin aina ennen. Uusiin ihmisiin tutustuminen on helppoa ja antoisaa.

Hauskaa vuodenvaihdetta ja onnea alkavalle vuodelle 2011!

torstai 30. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 301210

Merkurius kääntyi aamulla kulkemaan eteenpäin. Ongelmat liikenteessä, kaupanteossa ja yhteydenpidossa vähenevät pikkuhiljaa. Silti mahdollisuudet turhautumisiin, väärinymmärryksiin, viivästyksiin ja jopa väärään tietoon ovat vielä suuret.

Kuu skorpionissa tekee sekstiilin auringolle kauriissa. Tunne-elämä on vakavaa ja intohimoista. Tasapaino itsen ja maailman kanssa tuntuu hyvältä. Vähenevä kuu taivaalla muistuttaa niistä asioista, jotka pitäisi saada valmiiksi.

Patti Smith täyttää tänään 64 vuotta. Sen kunniaksi Because the night.

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 291210

Tänään harjoitellaan kärsivällisyyttä. Marsin neliö kauriista saturnukselle vaa'assa saa elämän tuntumaan pelkältä vastoinkäymiseltä. Asiat tökkivät perusteellisesti ja se pistää vihaksi.

Kyse on niin pikkuasioista, kuten miksi hemmetissä ulos mennäkseen on puettava koko vaatekaapin sisältä päälle, kuin suuremmista työhön, ihmissuhteisiin ja elämään liittyvistä asioista. Esimerkiksi uusien projektien käynnistäminen tänään ei ota sujuakseen, sillä viime tingassa huomaat jonkin olennaisen jutun puuttuvan. Marsin ja saturnuksen neliön ansiosta tänään asiat sujuvat hitaasti.

Hitautta vaalii myös merkurius, joka on pysähtynyt noin 20 asteeseen jousimiestä kääntyäkseen huomenna eteenpäin. Ajatus ei kulje, puhe ei luista ja hoksottimet ovat hakoteillä.

Kun mikään ei suju eikä järki luista, voi ajan käyttää haaveilemiseen, mielikuvituksen käyttöön, piirtämiseen ja tanssimiseen ja elokuvien katselemiseen. Kuun kolmio vaa'asta neptunukselle vesimiehessä helpottaa huomattavasti tänä päivänä. Anna asioiden kulkea omalla painollaan ja voi siitä hitaudesta nauttiakin.

Hyvä päivä pohtia kaiken hössötyksen tarpeellisuutta.

tiistai 28. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 281210

Aamun kovat aspektit tuntuvat pitkin päivää. Kuun neliö vaa'asta plutolle kauriissa on salat julki –aspekti, mutta myös intohimoinen kaipuu toiseen ihmiseen kuuluu kuvioon. Ihmissuhteita painottaa myös auringon neliö kauriista kuuhun ihmissuhteiden merkissä vaa'assa. Tasapainottelu (vaaka) ihmissuhteiden (vaaka) ja yhteiskunnan asettamien vaatimusten, esim. työn (kauris), välillä tuntuu hankalalta.

Auringon ja kuun neliö klo 06:19 aloitti myös kuun viimeisen neljänneksen vaiheen. Vuoden vaihtuessa vanha kuu näkyy, jos näkyy, vain kapeana sirppinä taivaalla. Sen lisäksi, että kuun viimeiseen neljännekseen liittyy viimeisimmän uudenkuun aikana aloitettujen asioiden loppuun saattaminen ja niiden arviointi, arvioidaan nyt koko vuosi. Mitä tuli tehtyä, toteutuivatko suunnitelmat? Miksi jotkut tavoitteet toteutuivat ja toiset eivät? Vieläkö on jotain, jota voisi tehdä ennen vuoden vaihdetta?

Illalla kuun konjunktio saturnuksen kanssa vaa'assa muistuttaa elämän tärkeimmästä asiasta. Miten rakastat ja miten kohtelet rakkaitasi?

maanantai 27. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 271210

Kuten maanantaihin sopii, kuu on arkisessa neitsyen merkissä. Juhlan jälkeen monen mieli halajaakin jo ns. normaalia rytmiä elämään. Neitsykuu korostaa tarvetta organisoida ja suunnitella elämääsi. Uskot vakaasti yksityiskohdista muodostuvaan kokonaisuuteen. Pikkutarkkuus ja asioiden varmistaminen muutaman kerran ovat myös tätä päivää.

Auringon ja pluton konjunktio kauriissa tekee levottomaksi. Pluton muutosvoima toimii ahdistuksen ja painostavan tunteen kautta. Erityisen ahdistavaksi käyvät muutosta tarvitsevat asiat elämässäsi. Netisytkuun organisointikyky helpottaa jonkin verran antaen yksityiskohtien hallintaa elämääsi. Auringon ja pluton konjunktio haluaa kuitenkin enemmän, koko elämäsi hallintaa.

Illalla 19:38 kuu siirtyy vaakaan. Huomio kohdistuu ihmissuhteisiin, niiden toimimiseen ja toimimattomuuteen. Auringon ja pluton konjunktion ahdistusta voit purkaa vaakamaisesti tapaamalla ystäviäsi taidenäyttelyssä, ostamalla kaunista ja ihanaa kotiisi ja itsellesi. Auttaa se ainakin hetken.

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 261210

Joulun jälkeinen ryhtiliike alkaa tänään. Kuu neitsyessä ei jaksa enää vain loikoilla ja mässäillä. Jotain täytyy tehdäkin, mieluiten jotain käytännöllistä ja järkevää.

Ryhdistäytymistä edellyttää myös auringon ja pluton konjunktio kauriissa. Jotain tälle elämälle on tehtävä, ei näin voi jatkua enää. Syvälliset keskustelut voivat paljastaa sinusta itsestäsi asioita, jotka vakuuttavat sinut muutoksen välttämättömyydestä. Kyse on juuri sinusta, oman elämäsi hallitsemisesta.