lauantai 29. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 290510

Päivän energisyydestä vastaa kuu kolmio mars. Lähde ulos lenkille, juokse hiki pintaan. Lenkin jälkeen ei kannata jäädä sohvalle löhöilemään, vaan lähde sosiaalisiin kulttuuririentoihin. Tapaa ystäviäsi ja paranna maailmaa.

Uranus oinaassa näyttää toimivan myös siten, että joudut ottamaan vastuun itsestäsi. Ne asiat, joihin olet tukeutunut tähän asti, joille olet siirtänyt vastuuta itsestäsi, lakkaavat olemasta. On aika löytää omat vahvuudet.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 280510Kuvissa planeetta uranus.

Muistakaa tämä päivänmäärä. Täydenkuun loistaessa taivaalla uranus siirtyi oinaan merkkiin kello 04.44. Edellisen kerran näin tapahtui vuonna 1927. Seuraavat kahdeksan vuotta saamme kokea monenlaista uskomatonta ja odottamatonta.

Uranus on muutoksen, vapauden, luovuuden ja kekseliäisyyden planeetta. Kaikenlaiset rajoitukset ovat liikaa uranuksen vaikuttaessa asioihin. Muutokset ovat globaaleja, mutta lähtökohta on sinun ja minun tarpeessa muuttua ja muuttaa.

Jos haluat tietää, miltä uranus oinaassa tuntuu, kuuntele Pelle Miljoonan Mulla menee lujaa.Jos et saanut sanoista selvää, tai et niitä muista:
Mul on tulivuori sisälläin
kuuma laava virtaa suonissain
neutronipommi laukee sydämessäin
tähtitaivas aukee silmissäin

beibi pidä nyt minusta kiinni
koska tuntuu että repeän
musiikki lyö pääni tainnoksiin
ja saa ruumiini lentämään
mulla menee lujaa, hei hallelujaa
mulla menee lujaa, hei hallelujaa

pikajuna juoksee läpi pään
koko ruumiin saa tärähtämään
olen räjähtävä keidas
olen palava keihäs

beibi pidä nyt minusta kiinni
koska tuntuu että repeän
musiikki lyö pääni tainnoksiin
ja saa ruumiini lentämään
mulla menee lujaa, hei hallelujaa
mulla menee lujaa, hei hallelujaa

olen kiehuva valtameri
olen riehuva enkeli
olen soivaa energiaa
raakaa voimaa ja anarkiaa

Uranus oinaassa tulee olemaan myös paljon muuta.

torstai 27. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 270510

Käytä aamupäivä asioiden organisoimiseen ja käytännöllisten asioiden hoitamiseen. Kuun sekstiili saturnukseen suosii myös asioiden loppuunsaattamista. Tämä voi olla yksinäistä puurtamista, mutta et tunne itseäsi yksinäiseksi.

Myöhemmin on sitten hyvä päästää irti ja löytää itsestään seikkailija, uuden etsijä ja kauneuden kaipaaja. Alitajuiset impulssit vahvistavat luovuuttasi. Jos saat nukuttua ensi yönä täydenkuun kurkkiessa ikkunasta, saattavat unesi tuoda pintaan tärkeitä asioita sinusta.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 260510

Kuu paistaa taivaalla iltaisin upean pyöreänä ja keltaisena.

Täysi se on perjantaita vastaisena yönä, mutta täydenkuun vaikutus tuntuu jo herkimmissä ihmisissä levottomuutena, unettomuutena ja outoina unina. Kuun tavoin keskeneräiset asiat lähestyvät täyttymistään – ainakin jotkut niistä.

Jos mahdollista, anna itsesi levätä ja rentoutua. Ota iisisti. Muista, että vihreä väri tasapainottaa ja rauhoittaa mielen.

tiistai 25. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 250510

Oikeastaan elämä ei ole niin dramaattista. Joskus jollekin saattaa tapahtua jotain, muuten elämä on tavallista arjen tuskailua ja ihastelua.

Kuu siirtyi aamulla skorpioniin. Tarpeesi uudistua on voimakas ja siksi kyseenalaistat elämäsi, sen tarkoituksen ja ihmissuhteesi. Vaivut ajatuksiisi niin, että et aina huomaa ihmisiä ympärilläsi tai kuule heidän puheitaan.

Kun olet aikasi viettänyt mielesi ja tunteidesi syvyyksissä, nouse sieltä ylös!

maanantai 24. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 240510

Äärimmäiset tunteet rakkaudessa ja vihassa ovat pinnassa venus oppositio pluton ansiosta. Manipulointi ja pakottaminen kuuluvat myös päivän teemaan, samoin intohimo ja seksuaalisuus.

Maanantaina!

Ihmissuhteissa on kitkaa koko päivän ja välillä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Olkoon sitten, kun kerran on tuollainen. En jaksa enää.

Kietoudu tänään kauneuteen.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 230510

Aurinko ja kuu ilman merkeissä tarjoavat tälle päivälle kepeyttä ja älyn säihkettä. Toisen ihmisen kohtaaminen on helppoa kaikilla tasoilla.

Paitsi, ettei ole. Kuun neliöt venukseen ja plutoon nostavat syvät tunteet pinnalle. Intohimot jyräävät alleen kevyenkin flirttailun. Sokea rakkaus on tämän päivän teema ja se ilmenee äkkirakastumisena ja hulluna rakkautena. Kuumien tunteiden kohde tuntuu juuri siltä, mitä olet etsinyt. Jälkeenpäin voit ihmetellä, miten toinen onnistui manipuloimaan tunteitasi huomaamattamasi.