lauantai 11. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 111210

Joulukiireet, voisiko niistä luistaa vielä tämän päivän? Kuun ja neptunuksen konjunktio vesimiehessä voisi viihtyä täysinäisissä tavarataloissa etsimässä unelmia. Sopivan kaoottista. Järjestelmällinen siivous ei sen sijaan tänään innosta. Mukavampaa olisi haaveilla, tanssia, laulaa ja piirtää.

Elokuvien, musiikin ja kirjallisuuden vetovoima vain vahvistuu kuun mennessä kaloihin klo 20:41. Jatkuva lumisade ja lumenpaljous luovat mielikuvia saduista ja tarinoista. Kirjoita ne tarinaksi, kuvita ne maalauksiksi tai muuta ne musiikiksi. Tee niistä itsesi näköisiä.

Kuvassa lyhtyerämaa kirjasta Velho ja leijona.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 101210

Yllättäviä käänteitä ja harmillisia pikkujuttuja tai vähän isompia lupaavat tälle päivälle kuu vesimiehessä ja perääntyvä merkurius.

Merkurius aloitti tänään perääntymisen ja lopettaa sen 30.12. Koska merkuriuksen heiniä ovat kaikenlainen viestintä, kauppa, liikenne ja teknologia, mahdolliset sujumattomuudet liittyvät juuri näihin. Netti ei toimi, tekstari lähtee aivan väärälle ihmiselle, aikataulut pettävät erilaisten liikennekaaosten vuoksi. Jouluostosten joko sujuvat tai eivät. Kaikenlaisten sekaannusten mahdollisuus on suuri.

Kivaa. Mahdollista sählinkiä voi yrittää välttää harkitsemalla, keskittymällä, suunnittelemalla ja olemalla tarkka. Ja sehän sujuu, koska mars on kauriissa.

Merkuriuksen ja venuksen sekstiili tuo hohtoa ja säihkettä kohtaamisiin.

torstai 9. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 091210

Kuu on innovatiivisessa vesimiehessä. Haluat kokea asiat toisin, oppia uusia asioita ja kohdata toisenlaisia ihmisiä on vahva. Nauti tästä fiiliksestä ja muuta elämääsi edes hieman vapaammaksi. Arvojesi ja mieltymystesi vastaisesti et kuitenkaan voi toimia uutta tavoitellessasi, sillä kuu tekee neliön venukseen skorpionissa.

Kaunopuheisuus ja sanoilla hurmaaminen on nyt helppoa merkuriuksen ja venuksen tehdessä sekstiiliä keskenään. Harkitse kuitenkin, mitä sanot ja miten, sillä pysähtynyt merkurius voi aiheuttaa kaikenlaista kummallisuutta.

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 081210

On se kummallista, että pimeimpään vuodenaikaan täytyy tehdä niin hirveästi töitä. Eikö olisi parempi vain antaa periksi, mennä talviunille ja nousta sieltä joskus keväällä?

Kuu, merkurius, mars ja pluto kauriissa vastaavat, että mitä siitä sitten tulisi. Miten kävisi talouden, kuka pyörittäisi yhteiskuntaa? Mars siirtyi yöllä kauriiseen ja antaa oman erityisvastauksensa: suunnittele ja keskity. Hosumisella, joka suuntaan repeämällä, ei nyt saa mitään kunnollista aikaan. Mars kauriissa haluaa tehdä asiat perusteellisesti, mutta kun ne on tehty, voi antaa itselleen luvan levätä. Mutta senkin mars kauriissa tekee suunnitelmallisesti, sillä ajelehtiminen ja lojuminen ei sille sovi.

Jotta elämä ei olisi pelkkää työtä ja velvollisuuksia, venus skorpionissa tekee sekstiilin plutolle kauriissa. Aspektiin liittyvä vahva seksuaalinen lataus synnyttää vetovoimaa, jolle on paras antautua. Ihmissuhteiden lisäksi raha-asiasi ja arvomaailmasi voivat saada muutokseen johtavan sysäyksen.

tiistai 7. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 071210

Vähemmästäkin ilme menee vakavaksi: kuu, merkurius ja pluto konjunktiossa kauriissa. Paluu töihin pitemmän viikonlopun jälkeen ei ole helppoa. Päivän kauriselementti ottaa kuitenkin velvollisuudet tosissaan ja aloittaa puurtamisen, vain hieman napisten.

Velvollisuuksia, arkea, työtä ja elämän realiteetteja tekee tutuksi myös yöllä kauriiseen siirtyvä mars. Töitä riittää niin työelämässä kuin vapaa-aikanakin. Muistatko, että vapaa-aikana on tarkoitus levätä, rentoutua ja virkistäytyä? Nauti myös siitä, mitä teet, muuten elämä käy liian raskaaksi.

maanantai 6. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 061210

Uutta intoa täynnä oleva kuu ahkeroi tänään jousimiehessä tehden neliön jupiterille ja uranukselle kaloissa, sekstiilin neptunukselle vesimiehessä ja konjuktion marsin kanssa jousimiehessä. Päivä on vauhdikas, hauska, impulsiivinen ja intuitiivinen. Aikataulut ja suunnitelmat voivat muuttua moneen kertaan. Sähköiset välineet ja viestimet voivat vähän kiukutella, mutta ei näin juhlapäivänä siitä viitsi hermostua.

Merkuriuksen ja pluton konjunktio kauriissa parantaa keskittymiskykyäsi. Haluat olla tehokas, taloudellinen ja selvittää asioiden takana piilevän totuuden. Dekkaripäivä siis, sillä Linnan juhlien monotonisuus ja sisällyksettömyys ei nyt oikein jaksa kiinnostaa.

Myöskään auringon ja saturnuksen sekstiili ei innostu Linnan juhlista juhlina. Katsomisen motiivina voisi olla kiinnostus valtaan ja rahaan.

Venuksen sekstiili plutoon alkaa pikkuhiljaa tuntua ja kestää pari päivää. Se liitetään hyvään onneen raha-asioissa ja intiimeihin hetkiin rakkaudessa. Siis sellaisia, joissa yhtäkkiä tajutaan, että tuossa se on, se, jota olen etsinyt koko elämäni ajan.

Tämän päivän synttärisankari on 93-vuotta täyttävä itsenäinen Suomi.

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 051210

 Toiset tulevat hulluiksi täydenkuun aikaan. Valvovat, ovat dramaattisia ja antautuvat alitajunnasta nouseville impulsseille. Toiset reagoivat uuteen kuuhun olemalla uneliaita ja saamattomia. Ja koko ajan on omituinen fiilis siitä, että kaikki on tuolla jossain, mutta kuin sumuverhon takana.

Tänään aurinko ja kuu jousimiehessä ovat konjunktiossa. Klo 19:36 on uudenkuun hetki eikä taivaalla näy mitään. Aurinko on laskenut aikoja sitten eikä kuu valaise tietä. Kuitenkin juuri tästä pimeydestä nousee uusi alku, uusi rohkeus kohdata elämän haasteet. Uusikuu jousimiehessä valaa luottamusta itseen, antaa uskoa siihen, että kaikki käy hyvin. Optimismisi näkyy suurisuuntaisissa suunnitelmissa, joita toteuttamaan syöksyt päätä pahkaa. Sitä paitsi, elämässä täytyy olla enemmän kuin tämä tässä nyt. Hyvä seikkailumieli, uskallus, innostus ja hyvään uskominen kantaa meitä seuraavaan uuteen kuuhun asti, joka on 4.1.

Tosin juuri tänään ollaan varovaisia ja riskit arvioidaan tarkasti. Aurinko ja kuu tekevät sekstiiliä jähmeälle saturnukselle vaa’assa, joka muistuttaa elämän realiteeteista. Painopiste on ihmissuhteissa, niiden toimivuudessa ja kestossa.

Vakavaa henkeä päivään tuo myös merkuriuksen ja pluton konjunktio kauriissa, merkissä jota saturnus hallitsee. Tiedät, että pitäisi aloittaa joulusiivot ja –leipomiset, lahjat pitäisi ostaa tai tehdä ja ne tavalliset ruoanlaitot ja siivoamisetkin pitää hoitaa. Työpäivät venyvät ja töitä on niin hemmetisti. Ei ihme, että väsyttää ja tekisi mieli pysäyttää aika. Tee se. Lepää, käperry sänkyyn tai nojatuoliin, lähde kävelylle tai meditoi. Anna ajatustesi vaeltaa mielesi syvyyksiin ja voit nähdä elämäsi uudessa valossa.