lauantai 5. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 050610

Kuu sekstiili merkurius antaa hyvän lähtökohdan tämän päivän juhlille. Hyväntuulisia ihmisiä on helppo lähestyä ja keskustelu tuntemattomien ihmisten ja etäisten sukulaisten kanssa on antoisaa. Mielikuvitus ja tunteet värittävät kohtaamisia.

Mars oppositio neptunus huijaa vielä tänään. Mielesi saa sinut uskomaan, että the Beatles on rotu tai että pääset tiettyyn paikkaan vain tietyllä bussilla, ratikalla tai metrolla, vaikka mahdollisuuksia olisi useita. Istuskellessasi bussipysäkillä ja sitä oikeaa odotellessa ilmoita olevasi myöhässä ja nauti saamastasi hetkestä itsesi kanssa.

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 040610

Perjantai, viikon paras päivä!

Miksi fiilikset eivät sitten ole katossa? Miksi epävarmuus kuiskuttelee korvaan riittämättömyyden viestejä? Mistä tämä luuserifiilis oikein tulee? Miten niin en ole rehellinen?

Onneksi mars oppositio neptunus on vain joka toinen vuosi, ei tällaista useammin kestäisikään.

Kaikista epärealistisimmat unelmat ja fantasiat tuntuvat juuri nyt toteuttamiskelpoisilta. Nehän voivat vaikka toimia!

torstai 3. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 030610

Voi olla, että monet asiat tuntuvat tänään kummallisilta. Kuu konjunktio neptunus herkistää tunteitasi ja vahvistaa intuitiotasi.

Tiedostat muiden ihmisten tuntemukset ja fiilikset – ja menet niihin mukaan. Olisipa hyvä juttu, jos kohtaamasi ihmiset olisivat onnellisia ja tyytyväisiä elämäänsä.

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 020610

Terve sielu terveessä ruumiissa sanonnan on varmaan keksinyt joku, jolla on kuu kolmio mars.

Tänään kolmio toteutuu ilmamerkeissä, joten päivää sävyttävät henkinen uteliaisuus yhdistettynä aktiiviseen toimintaan. Syntyvät hyvät ideat kannattaa toteuttaa saman tien, jos vain mahdollista.

Valheella ei pitkälle pötki tänäänkään, ei suhteessa muihin eikä omaan itseen.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 010610

Hauskaa kesäkuuta jokaiselle. Kuu siirtyi aamulla vesimieheen ja tekee illemmalla kolmiota aurinkoon kaksosissa. Keveyttä, älyllisyyttä, logiikka ja yllätyksiä on päivä tulvillaan. Poikkea rutiineistasi ja tee jotain sellaista, mitä et ole aikaisemmin tehnyt.

Sehän voi olla vaikka koko päivän sängyssä loikoilemista!

maanantai 31. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 310510

Tällä viikolla intuitio on valttia, mutta vielä tänään asioiden tarkastelukulma on etäinen ja viileä. Tunteet eivät tällä elämöi ja se tekee oikein hyvää itse kullekin silloin tällöin.

Spontaanius, välittömyys, aktiivisuus ja dramaattisuus eivät kuitenkaan pääse unohtumaan, siitä mars leijonassa pitää huolen. Erityisesti nyt jokainen haluaa saada tunnustusta tekemästään työstä tai vain siitä, minkälainen ihminen on.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Päivän horoskooppi 300510

Sunnuntai on ollut perinteinen perheiden kyläilypäivä. Jos sinulla on tänään perhevisiitti tiedossa, varaudu keskustelemaan viileän kohteliaasti. Järkevyys ja käytännöllisyys sävyttävät tätä päivää.

Kuu kauriissa pitää tänään tunteet kurissa ja siksi suhteet läheisiin ja rakkaisiin voivat tuntua etäisiltä. Kyse on väliaikaisesta ilmiöstä eikä sellaisesta kannata masentua. Vaikka mieli tekisi.

-------------
Teksti on sama kuin aamulla ilmestyneessä Päivän horoskoopissa. Siinä oli otsikossa niin omituinen päiväys, että jouduin poistamaan sen jutun ja korvaamaan sen tällä oikean päiväyksen otsikolla ;)