lauantai 13. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 131110

Tänään vietetään murrosiän päivää kuu ja auringon tehdessä neliötä keskenään. Kuun ensimmäinen neljännes nostaa esiin halun korostaa omaa yksilöllisyyttä. ”Minä olen minä ja luon itse oman tulevaisuuteni”, on ajattelun ja toiminnan lähtökohtana. Menneisyys, tausta ja juuret – siis koti, uskonto isänmaa- ajattelu – on juuri sitä, minkä haluat unohtaa ja josta haluat päästä eroon. Olet vakuuttunut siitä, että rakennat itse oman elämäsi ja tulevaisuutesi.

Hyvä niin. Tosin käytöksesi saattaa murrosikäisen tavoin olla harkitsematonta, lyhytjännitteistä ja äkkiväärää. Kuun ensimmäiseen neljännekseen liittyy myös asioiden väkisin läpivienti, mutta myös ajoittain omien kykyjen epäily ja pessimismi.

Oman erikoislaatuisuuden tunnistaminen ja omien kykyjen löytäminen ovat kuun ensimmäisen neljänneksen parasta antia!

perjantai 12. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 121110

Kuu on coolissa vesimiehen merkissä ja on aika tarkastella asioita ulkopuolisen silmin. Se mitä näet, voi johdattaa sinut arvaamattomaan seikkailuun kuun tehdessä sekstiiliä merkuriukselle jousimiehessä. Kykysi ilmaista asioita on tänään rationaalinen, mielikuvituksellinen, idealistinen ja itsepäinen.

Päivän syntymäsankari Grace, Monacon prinsessa, Kelly on tehnyt yhden parhaista suutelukohtauksista elokuvissa. Viileänä ja etäisenä pidetty Grace Kelly tuo tässä kohtauksessa loistavasti esiin skorpionin sisäisen kiihkeyden ja intensiteetin.

Grace Kelly elokuvassa Takaikkuna:

torstai 11. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 111110

Tänäänkin on kuu kauriissa ja elämä on pelkkää työtä. Oikeastaan ei, sillä seikkailuhenkisyys ja rutiineista poikkeaminen houkuttavat koko ajan enemmän.

Kuun sekstiilit jupiterille ja uranukselle vahvistettuna merkuriukselle jousimiehessä viittaavat siihen, että tästä päivästä tulee hauska, jännittävä ja pehmeästi etenevä. Itseluottamuksesi ja uskosi tuleviin mahdollisuuksiin valaisevat kasvosi.

Anna flown virrata tänään vahvana. Siten teet tästä oivallisen päivän palaverille, jossa tulee suunnitella uutta ja erilaista.

Illalla kuu tekee neliötä venukselle vaa'assa. Saatat sokaistua toisen ihanuudesta. Jälkeenpäin saat huomata, että tämän toisen arvot eivät vastaa omiasi lainkaan ja muutenkin hän tuntuu aivan väärältä.

Vuorokauden vaihduttua perjantaiksi kuu menee vesimieheen klo 00:32.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 101110

Kuu on käytännöllisessä ja uutterassa kauriin merkissä, joten ei ihme, että työt painavat päälle. Ehkä liikaakin, sillä kuu tekee neliötä saturnukselle. Tämä on jotenkin pimenevän vuodenajan juttu: mitä pimeämpää, mitä enemmän haluaisimme vain loikoilla uunin pankolla, sitä enemmän töitä!

Ihmissuhteetkin käyvät tänään työstä. Kuu kauriissa pitää huolen siitä, että keskustelut siitä, kenen vuoro on tänään tiskata ja käydä kaupassa, pysyvät tyyninä ja pidättyväisinä. Totta kai kotityöt tehdään tasaisesti. Laaditaan tarkka viikkolista siitä mitä kukin tekee, niin säästytään riidoilta. Myös työpaikalla työnjakamiseen liittyvät kysymykset nousevat esille. Turvallisuus työpaikoilla nousee puheenaiheeksi muuallakin kuin lehtien palstoilla.

tiistai 9. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 091110

Varovaisuuden ja syvällisyydenkin aika on ohi merkuriuksen siirryttyä yöllä jousimiehen merkkiin ja on siinä joulukuun alkuun asti. Tänä aikana pidättyväisyys sanoissa ja ajatteleminen ennen puhumista tuntuvat käsittämättömiltä vaatimuksilta ja niinpä suustasi tipahtelee sammakoita. Et vain voi pidätellä asioita sisälläsi enää, ne on tuotava julki nyt heti. Ja jos et ehdi sanottavaasi muotoilla hienotunteiseksi, niin ei sille mitään voi. Jos joku pahoittaa suorapuheisista kommenteistasi mielensä, niin omapahan on häpeänsä. Sinähän sanot vain totuuden!

Kuun neliö jousimiehestä uranukselle kaloissa järjestää yllättäviä tilanteita aamuun. Hetkellinen kapinallisuus ja vapaudenkaipuu saavat sinut poikkeamaan rutiineista, ohjeista ja suosituksista ja kulkemaan omia polkujasi.

Kapinallisuutesi tyrehtyy nopeasti kuun siirryttyä kauriin merkkiin klo 15:36. Varovaisuutta tunneasioissa vahvistaa kuun konjunktio plutoon, jolloin kontrollintarve vahvistuu entisestään. Tunteesi ovat siitä huolimatta voimakkaat.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 081110

Perääntyvä venus siirtyi aamulla omaan merkkiinsä vaakaan ja on siellä marraskuun loppuun asti.

Vaakaa pidetään kevyenä merkkinä ja saatat huomata skorpionin raskauden helpottavan. Tänä aikana arvioit ihmissuhteitasi, yrität saada ne paremmalle tolalle. Arvojesi läpikäynti kuuluu myös tähän aikaan. Ehkä huomaat, että joskus maailman tärkeimpinä pitämäsi asiat eivät enää tunnu missään. Isoja asioita, mutta nyt niiden pohtiminen ei ole yhtä tunnekylläistä.

Kuu jousimiehessä innostaa sinua tänäänkin löytöretkeilemään tieteen, filosofian ja taiteen maailmassa. Tunnet rakastavasi kaikkia ja innoissasi otat kantaa kaikkiin asioihin, niihinkin, jotka eivät sinulle kuulu.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 071110

Sunnuntainen lepopäivä: kiireetöntä oleilua, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa perheen kanssa.

Tänään mielesi kuitenkin kaipaa muuta. Levottomana pohdit mahdollisuuksia tehdä jotain toisenlaista ja epätavallista. Haikailet seikkailua ja toimintaa, onhan jousimiehen merkissä sekä kuu että mars. Fyysistä rasitusta sen olla pitää ja jousimieshenkisesti innostut liiallisuuksiin asti hyvin helposti. Loukkaantumiset ja rasitusvammat hoidetaan sitten huomenna!

Merkuriuksen ja uranuksen kolmio pommittaa mieltäsi ideoilla. Kykysi nähdä asioiden eri puolia ja toisella tavalla avaa silmäsi.