lauantai 10. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 100710

Tämän päivän tapahtumilla ei välttämättä ole mitään tekemistä logiikan kanssa. Vaikka kuun (kaksosissa) ja neptunuksen (vesimiehessä) kolmio on logiikan ilmamerkeissä, ei kumpikaan planeetta ole tunnettu loogisuudestaan. Tunteet, sensitiivisyys, intuitiivisuus, herkkyys, taide ja luovuus ovat tämän päivän juttuja.

Merkuriuksen kolmio uranukseen ja jupiteriin vahvistaa luovuuttasi. Kekseliäisyytesi on huipussaan. Myös kaikista hulluimmat ideat tuntuvat täysin toteuttamiskelpoisilta ja mahdollisilta. Älä jää pelkästään ideointiin, muuta ideat teoiksi.

Kuu menee tänään rapuun ja venus neitsyeeseen. Kuun ja venuksen sekstiili vahvistaa hyvää fiilistä ja viehätysvoimaa ja lupaa romantiikkaa ja rakkautta.

Kuun liikkeet tuovat päivään myös tummia pilviä. Neliö saturnukseen neitsyessä tuo mukanaan hetken, jolloin kaikki tuntuu turhalta, kukaan ei välitä ja miksi kaikki on niin inhottavaa. Onneksi tätä kestää vain hetken. Ravusta kuu tekee neliön jupiteriin ja uranukseen sekä opposition plutoon. Suurten tunteiden päivä!

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 090710

Perjantai! Olet täynnä energiaa, innostusta ja itseluottamusta.

Kuun ja marsin neliön ansiosta elämänhalusi on suuri ja olet valmis tarttumaan vaikeisiinkin asioihin. Et mitenkään voi tyytyä puolikkaaseen, haluat kokonaisen maan ja taivaan!

Illalla merkurius menee leijonaan ja tekee kolmion uranukseen ja jupiteriin. Varaudu ajatusten ja ideoiden ilotulitukseen, odottamattomiin tapahtumiin ja kohtaamisiin.

Valloita maailmasi!

torstai 8. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 080710

Aurinko paistaa, mutta vaaleanpunaiset silmälasit suojaavat sinua. Monet asiat näyttävät tänään todella hyvältä, suorastaan ihanilta ja lumoavilta. Venus oppositio neptunuksen vaikuttaessa on kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Käytännönasiat kannattaa unohtaa tänään. Laiskottele, unelmoi ja anna itsesi kerrankin vain olla. Romantiikkaa on ilmassa, musiikissa, taiteessa, kirjoissa ja elokuvissa.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 070710

Päivän energialatauksesta vastaa aurinko sekstiili mars, jota vahvistaa kuun ja marsin kolmio. Energinen, suorastaan innostunut, fiiliksesi huomataan. Innostut saamastasi positiivisesta huomiosta lisää. Jo kauan suunnittelemasi ja aloittamasi asiat tulevat vihdoinkin valmiiksi. Hyvä päivä!

Ringo Starr täyttää tänään 70 vuotta.

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 060710

Helteellä kaikki muu toiminta kuin oleminen tuntuu liioittelulta. Tänään auringon ja marsin sekstiili antaa mukavaa energiaa tähän päivään. Tunnet itsesi toimeliaaksi, pystyväksi ja kykeneväksi etkä pelkää haasteita.

Tänään, runon ja suven päivänä, Eino Leinon syntymästä tulee 132 vuotta. Sen kunniaksi Nocturne Vesa-Matti Loirin tulkitsemana.

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 050710

Päivä alkaa hieman ärtyisästi kuun tehdessä neliötä merkuriukselle. Sinä ymmärrät toisen ihmisen väärin eikä hänkään ymmärrä sinua. Mieti siis tarkkaan, mitä sanot ja tarkoita sitä mitä sanot.

Sellaiset pikkuasiat kuin toimimaton tulostin, oikutteleva netti tai pätkivä tietokone voivat ärsyttää tänään tavallista enemmän. Hyvä vain, ehkä saat tehtyä asialle jotain.

Iltapäivällä olet jo unohtanut ärtymyksenaiheesi. Nauti kauniista kesäpäivästä ystäviesi kanssa. Kuuntele musiikkia, nauti taiteesta museoissa (niissä on viileää) ja katso juuri se leffa, jota rakastat eniten. Kuun ja venuksen kolmion aikana kaipaat ylellistä hemmottelua. Uusi vaate, kampaus, sohva tai vaikka manikyyri.

Jokainen päivä on juuri se oikea päivä rakkaudelle.

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 040710

Mitä sitä on oikein tullut tehtyä viimeiset kolme viikkoa? Aloititko uudenkuun aikana uuden projektin, ihmissuhteen, harrastuksen? Istutitko uusia kasveja, päätitkö muuttaa elämäsi? Olisipa se niin helppoa!

Kuun viimeinen neljännes eli vanhan kuun aika alkaa tänään puoli kuuden aikoihin, jolloin kuu on tasan 90 asteen päässä auringosta (aurinko neliö kuu). Astrologian käsitteet eivät aivan vastaa aistihavaintoja, sillä taivaalla näemme puolikuun.

Viimeisen neljänneksen aikana saatetaan asioita päätökseen. Punnitse eri asioiden merkitystä elämällesi. Harkitse, mikä on tärkeää, mikä välttämätöntä.

Helteisenä kesäpäivänä löhöily, oleilu ja nautiskelu ovat tärkeitä, elleivät peräti välttämättömiä. Anna lämmön ja valon hoitaa itseäsi.

Gackt viettää todennäköisesti tänään syntymäpäiväänsä.