lauantai 21. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 210511

Huomasitko, että aurinko siirtyi kaksosten merkkiin? Kaksosten uteliaisuus, älyllisyys ja kommunikatiivinen uteliaisuus ovat seuranamme 21.6. asti. Hyvää aikaa luoda uusia ystävyyssuhteita, hankkia ja saada tietoa.

Kaksosten merkkiä hallitsee Merkurius, jota antiikin mytologiassa pidetään jumalten sanansaattajana. Niinpä puhuminen ja kirjoittaminen ovat keskeisessä roolissa auringon ollessa kaksosissa, samoin kuin kaikki liikkuminen ja liikennevälineet.

Venuksen härästä tekemä kolmio Plutolle kauriissa kohdistaa katseen niihin asioihin, jotka todella ovat merkittäviä. Ihmissuhteissa ja rakkausasioissa kolmio syventää, uudistaa ja luo voimakasta vetovoimaa intensiivisten tunteiden ja intohimon kautta.

Merkuriuksen ja Marsin konjunktio, vaikkakin härässä, nopeuttaa ymmärrystä ja puhetta. Se yllyttää väittelemään ja etsimän älylliset ratkaisut ongelmiin. Tosin kärsimättömyys, hermostuneisuus ja eräänlainen epämääräisyys (kiire päästä lopputulokseen) ovat myös ominaista Merkuriuksen ja Marsin konjunktiolle.

Aurinkoista lauantaita ei tänään kannata tuhlata siivoamiseen. Lähde luontoon (Merkurius, Venus ja Mars härässä), tapaa ystäviäsi (aurinko kaksosissa) ja puhu sydämesi kyllyydestä (Merkurius konjuunktio Mars) ja rakastu uudelleen (Venus kolmio Pluto).

perjantai 20. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 200511

Kuu kauriissa tajuaa ajan rajallisuuden, mutta suunnittelee silti pitkälti tulevaisuuteen elämää – ja on valmis tekemään työtä tulevaisuutensa eteen. Kuu kauriissa inhoaa tunteita, tai pikemminkin tunteellisuutta. Asiat pitäisi pystyä hoitamaan luottaen terveeseen järkeen, hyviin käytäntöihin ja tutkittuun tietoon. Tunne-elämän intensiiviseksi tekevä kuun ja Pluton konjunktio saattaa kuitenkin työntää terveen järjen sivuun.

Merkuriuksen ja Marsin konjunktio härässä on tarkka ensi yönä. Tänään kumpikin tekee kolmion kuulle ja Plutolle kauriissa. Tällaista energialatausta ei kannata tuhlata eikä säästää vaan käyttää se nyt. Innostu elämäsi uusista tuulista, joiden eteen olet valmis myös tekemään jotain.

Venuksen sekstiili Chironille kaloissa antaa mahdollisuuden korjata ihmisuhteita rakentamalla luottamusta ja lisäämällä halua sitoutua.

torstai 19. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 190511

Kuu jousimiehessä leikittelee, lähtee löytöretkelle ja etsii totuutta filosofian avulla. Kuun kolmio Jupiterille oinaassa lisää päivän hyvää fiilistä. Kunhan vain kaikkea on enemmän ja isommin. Positiivinen asenne ja ilmapiiri tekevät tilaisuuksista ja tapaamista onnistuneita. Onnea, rahaa ja rakkautta tuntuu olevan niin paljon, että niitä voi jakaa muillekin.

Yhdentoista jälkeen illalla kuu siirtyy kauriiseen ja vakavoittaa mielen. Huomennakin on työpäivä ja mitä kaikkea tässä onkaan vielä tehtävä ennen viikonlopun tai kesäloman alkua. Oijoi!

Merkuriuksen sekstiili härästä Chironille kaloissa avaa sydämen salat. Niistä puhuminen on helpompaa (vaikka ei kipeistä asioista puhuminen koskaan ole oikeasti helppoa), mutta myös kyky kuunnella on nyt suurempi. Sanat voivat parantaa ja lohduttaa.

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 180511

Kuu jousimiehessä kyllästyy helposti. Siksi kaikki rutiinista poikkeava ja seikkailun mahdollistava on taivaalta satavaa mannaa. Iloinen ja leikkisä asenne auttaa silloinkin, kun mitään ei tapahdu.

Mars härässä tekee sektiilin Chironille kaloissa. Parantuminen menneisyyden haavoista ja traumoista ei ole helppoa, mutta nyt siihen on energiaa ja päättäväisyyttä. Lähes sotaisalla tarmolla olet valmis korjaamaan myös muiden ongelmat. Yhdessä jousimieskuun totuuksien laukomisen kanssa tästä voi seurata sanomista ja riitelyä.

Päivän synttärisankari on Päivän horoskooppi. Tasan vuosi sitten ilmestyi ensimmäinen päivän horoskooppi tässä blogissa. Vuoden aikana on astrologisesti tapahtunut isoja ja merkittäviä juttuja, kuten juhannuksen suurristi uranuksen, jupiterin, pluton, saturnuksen ja auringon ja kuun välillä. Tämän kuvion energia vaikuttaa edelleen, vaikka planeetat ovat siirtyneet suurrististä pois. Hitaiden planeettojen aspektit kestävät kauan ja vaikuttavat pitkään. Tuleva Uranuksen ja Pluton neliö palauttaa oman osansa tästä suurrististä tähän päivään.

tiistai 17. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 170511

Aurinko härässä ja kuu skorpionissa ovat tarkassa oppostiossa tänään klo 14:09. On täydenkuun, valaistumisen aika. On aika sanoa ääneen, tuoda julki, niitä asioita, jotka ovat epämääräisinä möykkyinä pyörineet mielessä viimeiset kaksi viikkoa. Härkä ja skorpioni ovat kumpikin eroottisia merkkejä, joten tämä päivä voi tarjota myös romantiikkaa ja intohimoa, nautiskelua ja iloa toisesta.

Oppositiomerkeille härälle ja skorpionille asiat näyttäytyvät eri tavoin. Minun vs. sinun, pysyvä vs. muutos, pinnan päällä vs. pinnan alla. Täysikuu mahdollistaa tasapainon näiden välillä.

Kuu siirtyy jousimieheen illalla ennen puoli yhdeksää. Jousimiehen seikkailuhenkisyys, avoimuus ja leikkisyys ovat tervetulleita tuulahduksia skorpionikuun syvien vesien jälkeen.

maanantai 16. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 160511

Kuu skorpionissa nostaa tunteet pintaan jostain hyvin syvältä. Riemu Suomen MM-kullasta jääkiekosta on ehdotonta. Tosin skorpionikuuhun liittyy, että jotkut sanoutuvat hyvin jyrkästi tästä riemunaiheesta irti. Kaikki tai mitään!

Merkurius ja Venus siirtyivät yöllä härkään ja tekevät härän ensimmäisestä asteesta sekstiiliä Neptunukselle kaloissa. Lumous on suuri sekä sanoissa että rakkauden asioissa.

Merkurius hitaassa härässä hidastaa myös Merkuriukselle tyypillistä nopeaa viestintää ja puhetta. Sanomisensa harkitseminen tehnee hyvää meille jokaiselle.

Venus on härässä omassa merkissään. Nyt on aika nautiskella hyvästä ruoasta, kosketuksesta ja kaikesta aistien avullä välittyvistä asioista. Rakkaus kauneuteen toteutuu luonnossa samoilun lisäksi oman tekemisen kautta.

Huomenna on täysikuu!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 150511

Merkurius ja Venus ovat viimeistä päivää oinaassa, sillä kumpikin siirtyy härän merkkiin puolenyön jälkeen. Ajan henki hidastuu, mutta vielä tänään päätöksenteko on nopeaa ja tapa puhua ja kirjoittaa on suora, spontaani, luova ja uudistava. Ihmissuhteissa Venus oinaassa tietää mitä tahtoo. Saadakseen haluamansa Venus oinaassa piirittää, hakkailee, deittailee innostuneesti ja magneettisesta vetovoimastaan nauttien.

Kuu vaa’assa tekee illansuussa opposition sekä Merkuriukseen että Venukseen. Perustavanlaatuinen kysymys on silloin: Minä vai Me. Kuulle vaa’assa me-ajattelu on luontaista, mutta sellainen ei tule mieleenkään Merkuriuksella ja Venuksella oinaassa.

Kuu siirtyy skorpioniin puoli kahdeksan aikaan illalla. Kuu skorpionissa on peluri, harmaa eminenssi siellä taustalla. Valtapelit (strateginen ajattelu) ihmissuhteissa, politiikassa, elämässä ei ole nyt pelkästään kevyt harrastus, vaan kuu skorpionissa heittäytyy siihen kaikella intohimollaan ja ehdottomuudellaan.