lauantai 9. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 090711

Ihmissuhteisiin (Venus) kohdistuva Pluton uudistusvoima on oppositiossa vaativa. Keinot eivät aina ole niin mukavia – manipulointi, hyväksikäyttö, vanhojen haavojen esiin nostaminen – eikä kyyneleiltä voine välttyä. Vihan ja rakkauden tunteita välittää voimakas seksuaalinen energia.

Venuksen opposition ravusta Plutolle kauriissa koettelee tunteita, ihmissuhteita ja sosiaalisia tilanteita. Jo jonkin aikaa esillä ollut kysymys avioliitosta (Pluto kauriissa, yhteiskunta ja valta) samaa sukupuolta olevien välillä (Venus ravussa, parisuhteisiin liittyvä yksityisyys), on yksi ilmentymä tästä oppositiosta. Kyse on vallasta, ihmissuhteista ja – seksistä.

Venuksen sekstiili ravusta Jupiterille härässä keventää tunnelmaa tuomalla hyvää fiilistä ja flirttiäkin päivään.

Merkuriuksen sekstiili leijonasta Saturnukselle vaa’assa auttaa jäsentämään tunnemyrskyt, pukemaan ne sanoiksi. Käytännölliset, selkeät ja loogiset ratkaisut luovat tulevaisuutta.

Uranus oinaassa on ollut pysähtyneenä jonkin aikaa ja alkaa peruuttaa huomenna. Pysähtynyt Uranus yllättää eikä tarkkoja aikatauluja kannata tehdä. Hermostuneisuus, levottomuus ja tyytymättömyys voi purkautua unettomuutena ja liiallisena energiana.

Kuu siirtyi skorpioniin puoli kymmeneltä aamulla. Voimakkaiden tunteiden hallinnan mestari skorpioni esittää ulospäin pokerinaamaa, vaikka sisällä kiehuisi. Voimakasta tunne-elämää värittävät kuun tekemät aspektit: kolmiot Neptunukselle ja Chironille kaloissa, Venukselle ravussa, sekstiili Plutolle kauriissa ja oppositio Jupiterille härässä.

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 080711

Viime yönä tarkkana ollut Venuksen neliö ravusta Uranukselle oinaassa tuntuu vielä vapauden vaatimuksena ja äkillisinä romansseina. Irtiottona toimiva romanssi ei välttämättä kestä, mutta se ei ehkä ole sen tarkoituskaan. Ei sitä koskaan tiedä.

Sillä tänään tarkka Venuksen kolmio ravusta Chironille kaloissa haluaa sitoutua, löytää toisesta ihmisestä rakkauden tai ainakin sen mahdollisuuden. Rakkauden parantava voima on suuri vaikuttaen kaikissa ihmissuhteissa.

Hyvä näin, sillä ensi yönä tulee tarkaksi Venuksen oppositio ravusta Plutolle kauriissa. Siinä ei enää armoa anneta huolimatta (tai juuri siksi) voimakkaasta seksuaalisesta vetovoimasta.

Kuu on ihmissuhteisiin erikoistuneessa vaa'assa koko päivän. Tänään on todellinen Venuksen päivä, sillä Venus hallitsee vaaka. Viikonpäivistä perjantai on nimensä mukaisesti romaanisissa kielissä Venuksen päivä Veneris dies, josta espanjan viernes, ranskan vendredi. Have fun!

torstai 7. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 070711

Kuu vaa'assa nostaa keskiöön ihmissuhteet, arvot ja itselle tärkeät asiat. Elätkö arvojesi mukaisesti? Oletko ihmissuhteissasi oma itsesi vai myötäiletkö vaakamaisesti toista?

Vaa'asta kuu tekee neliön Venukselle ravussa, opposition Uranukselle oinaassa, neliön Plutolle kauriissa ja sekstiilin Merkuriukselle leijonassa. Vaakakuun tapana on lähestyä myös tunteita älyllisesti, mutta näillä kuun aspekteilla se voi olla vaikeaa. Tunteet heilahtelevat tänään äärilaidasta toiseen, yllätykset eivät aina ole miellyttäviä, etenkään ne menneisyydestä esiin pulpahtavat. Onneksi päivän viimeinen kuun tekemä aspekti, sekstiili Merkuriukselle, antaa ainakin sanat kaikille päivän tapahtumille.

Jupiterin härästä tekemä kolmio Plutolle kauriissa on tänään tarkka klo 16:47 vapauttaa sisäiset voimasi, joista et aikaisemmin ollut edes tietoinen. Muutos kohti parempaa itseä alkaa. Vanhasta irtipäästäminen on tämän aspektin myötä helppoa ja ajankohtaista. Onnellisuus saa syvemmän merkityksen. Lähes kaikkea hyvää. Aspektin toinen planeetta on kuitenkin Pluto, joka tunnetaan ankarana muutosvoimana. Uudelleensyntymisen planeetta Pluto voi jopa ihanassa kolmiossa Jupiterin kanssa vaatia totuuden kohtaamista niin syvältä, että se tekee kipeää.

Vuorokauden vaihdettua perjantaiksi Venus ravusta tekee neliön Uranukselle oinaassa klo 00:44. Impulsiivisuus raha- ja rakkausasioissa voi johtaa vaikka mihin.

---------------
Lue lisää tunnisteiden avulla esim. kuusta vaa'assa.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 060711

Täydellisyyttä on monenlaista. Kuun ollessa neitsyessä täydellisyys syntyy huolellisesta keskittymisestä yksityiskohtiin, joista muodostuva kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

Mars kaksosista tekemä kolmio Saturnukselle vaa'assa on tarkka klo 15:18. Positiivinen aspekti antaa hyvän tekemisen fiiliksen. Aikomusten ja tavoitteiden muuttaminen teoiksi tuntuu niin hyvältä. Mielessään voi vain ihmetellä: "Miksi ihmeessä olen tätäkin juttua siirtänyt näin kauan? Tämähän oli itse asiassa oikein mukava homma".

Mars kaksosissa saa toimintayllykkeensä tiedosta ja sen jakamisesta ja Saturnus vaa'assa tuo ihmissuhteisiin arvokkuuden, toisen ja itsen kunnioittamisen. Hyvä päivä mennä naimisiin.

Runon ja Suven päivänä itseoikeutettu synttärisankari on Eino Leino (1878-1926). Sen kunniaksi Nocturne Vesa-Matti Loirin tulkitsemana.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 050711

Kuu siirtyi aamuyöllä neitsyen merkkiin. Tarve tehdä asiat oikein ja kunnolla kiinnittää huomion yksityiskohtiin. Kaaos, sotku, epäjärjestys ja lika saavat nyt kyytiä kodeissa, työpaikoilla ja - ajattelussa. On aika analysoida tunteita ja löytää logiikka tunteista, elämänkokemuksista ja koko maailmasta.

Neitsyestä kuu tekee kulmia useisiin muihin planeettoihin. Kuun kolmiot Jupiterille härässä ja Plutolle kauriissa iltapäiväkahvin aikaan saavat elämän maistumaan mielekkäältä, tärkeältä, jopa mansikalta. Puhutaan tunteella juuri oikeista asioista - niistä joilla on merkitystä – ja tehdään se ystävällisesti, hurmaavasti ja rakastavasti.

Illalla yhdeksän aikaan kuun neliö Marsille kaksosissa muuttaa äänen kellossa. Ai että, tuo toinen osaa olla ärsyttävä. Miksei mikään suju? Miten raivostuttavaa kaikki onkaan! Ja miksi ihmeessä tuo toinen suuttui niin kovasti? Onneksi tämä menee nopeasti ohi.

Neitsyen merkin hallitsija Merkurius teki aamuyöllä kolmion Uranukselle oinaassa. Huikeat oivallukset ja keksinnöt liitetään tähän planeettakuvioon. Joskus huikein oivallus kuitenkin on, että sinä olet sinä ja sinulla on oikeus olla vapaasti oma itsesi.

Merkuriuksen neliö Jupiterille härässä saa kaiken tuntumaan suurelta. Vähintään maailmanvalloitus on mielessä, mieluummin koko universumin. Suunnitelmat tavoitteen saavuttamiseksi jäävät tosin melko yleiselle tasolle. Pääasia, että suunnitellaan ja puhutaan suunnitelmista!

--------------
Lue lisää esim. kuusta neitsyessä klikkaamalla tunnistetta.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 040711

Venus kaksosissa hurmasi älykkäillä ja nokkelilla keskusteluilla vielä eilen. Venuksen siirryttyä aamulla rapuun rakkaus syttyy nyt huolenpidosta, hyvästä ruoasta, välittämisestä ja uskollisuudesta siten, että tänä aikana syntyvät ihmissuhteet kestävät ainakin jollain tasolla pitkään.

Nyt ei kuitenkaan jaella rakkautta ja ystävyyttä kelle tahansa, sillä Venus ravussa on hyvin varovainen. Ensin on saavutettava luottamus ja senkin jälkeen hylätyksi tulemisen pelko on suuri. Rakkaudessa toisen huomioiminen muuttuu helposti hemmotteluksi omien tarpeiden ja halujen kustannuksella.

Venus on ravussa 28.7. asti.

Ravusta Venuksen Neptunukselle kaloissa tekemä kolmio suosii romanttista rakkautta. Mikä onkaan paras romanttinen rakkauselokuva, joka nyt kannattaisi katsoa? Intuitio johdattaa tilanteisiin ja kohtaamiseen, joissa rakkaus syntyy. Oma taiteellisuus ja luovuus on nyt helppo tavoittaa.

Kuu on leijonassa koko päivän.

Päivän synttärisankari on japanilainen muusikko Gackt (s. 1973). Nykyään soolouralla oleva Gackt tuli tunnetuksi Malice Mizerin laulajana. Sen kunniaksi Au revoir.----------------
Klikkaa tunnisteita, jos haluat lukea lisää esim. kuusta leijonassa.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 030711

Kuu ja Merkurius ovat leijonassa ja elämästä on helppo nauttia suurella sydämellä. Leijonan aurinkoinen ja jalomielinen energia syttyy etenkin positiivisista ajatuksista ja tunteista itseä – mutta myös muita – kohtaan.

Positiivisuudesta kannattaa pitää kiinni, sillä auringon neliö ravusta Saturnukselle vaa’assa muistuttaa parhaansa mukaan siitä, kuinka raskasta elämä on. Saturnuksen realismi väittää suunnitelmistasi, että ne ovat mahdottomia, koska joudut kuitenkin täyttämään kaikki velvollisuutesi ennen niiden toteuttamista. Ja niitä velvollisuuksia riittää.

Auringon ja Saturnuksen neliö konkretisoituu sanoiksi Shakespearen Hamletissa: ”The time is out of joint; O cursed spite, That ever I was born to set it right!

Venus on tänään viimeistä päivää kaksosissa.