lauantai 26. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 260311

Kauriiseen yöllä siirtynyt kuu tarjoaa tälle päivälle vastuuntuntoa, tuottavuutta, käytännöllisyyttä ja vakavaa mieltä. Asioiden ratkaiseminen perustuu käytännölliseen järkeen, ei tunteiluun.

Aurinko oinaassa ja kuu kauriissa ovat tarkassa neliössä keskenään klo 14:07. Viimeisen neljänneksen kuunvaihe aloittaa matkan kohti alitajuntaa, tiedostamatonta. Siksi tietoisuuden kriisiksi kutsutun kuunvaiheen aikana jotkut saavutetuista asioista alkavat tuntua turhilta. Huokaus ”Tässäkö tämä nyt sitten on?” kuvaa ristiriitaa, jota myös keski-iän kriisiksi sanotaan.

Venuksen ja Neptunuksen konjunktio vesimiehessä on tarkka ensi yönä, juuri ennen Venuksen siirtymistä kalojen merkkiin. Taikaa, rakkautta rakkauden vuoksi, kauneuden palvontaa ja mielikuvituksen voimaa. Kohtaamasi ihminen voi tuntua juuri häneltä, jota olet tietämättäsi kaivannut koko elämäsi ajan. Tosin Neptunus luo mielellään illuusioita, aiheuttaa hämmennystä, saattaa kiusauksille alttiiksi ja vie moraalin mennessään ja saa unohtamaan kaiken tärkeänä pitämäsi.

Venuksen ja Neptunuksen taika on suuri. Anna itsesi lumoutua kauneudesta ja rakkaudesta, sillä tällainen päivä on vain kerran vuodessa.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 250311

Kuu jousimiehessä yllyttää vielä tämän päivän seikkailuun, riskinottoon ja mutkien suoristamiseen. Kuun kolmio Merkuriukseen oinaassa saa puhumaan tunteista suunsa puhtaaksi. Sano suoraan, että rakastat, jos rakastat. Kuun neliö Marsille kaloissa tuo päivään äkäisyyttä, konfliktinpoikasta ja intohimoista levottomuutta.

Venuksen ja Neptunuksen konjunktio vesimiehessä nostaa viikonlopun teemaksi rakkauden ja kauneuden. Pelkästä intohimosta ei ehkä kuitenkaan ole kyse, vaan pikemmin henkisestä rakkaudesta tai jopa palvonnasta. Neptunuksen vaikutuksesta mukana voi olla hieman mystiikkaa ja taikaa.

Päivän synttärisankari on Aretha Franklin (s. 1942). Sen kunniaksi (You Make Me Feel Like) A Natural Woman vuodelta 1967.

torstai 24. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 240311

Oinaan rohkeus, eteenpäin meno ja suoruus saavat vahvistusta kuulta jousimiehessä. Tulinen oinas ja tulinen jousimies pitävät yllä innostusta, sitä kipinää (tai tulta), joka tekee elämän mielekkääksi.

Illalla kuu jousimiehessä tekee kolmion Jupiteriin oinaassa ja sekstiilin Saturnukseen vaa’assa. Vaikka oinas ei mitään suunnittele, saavat suunnitelmat ja tulevaisuuden visiot Saturnukselta realistisen tuen. Oinaan itsekeskeisyys pehmenee kuun ja Jupiterin kolmion ansiosta.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 230311

Tunteet ovat vahvasti menossa mukana. Kuu skorpionissa tekee kolmion Marsiin ja Neptunukseen kaloissa ja neliön Venukseen vesimiehessä. Anna kerrankin tunteiden päättää mitä teet. Järkeilemällä saa toki tuloksia aikaiseksi, mutta oletko niissä sataprosenttisesti mukana?

Venus vesimiehessä on irtioton aikaa, myös tunteista. Kuun ja Venuksen neliö on sokean rakastumisen aspekti. Vesimiehen vaikutus näkynee niin, että kohtaamiesi ihmisten maailmankuva, arvot ja elämäntapa poikkeavat omistasi kovasti. Tällainen voisi tuntua vieraannuttavalta, mutta nyt se viehättää ja vetää puoleensa.

Illalla kuu siirtyy jousimieheen klo 22.45 ja seikkailut odottavat nurkan takana.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 220311

Kuu skorpionissa lisää tähän hektiseen, lähes hysteeriseen, aikaan kiihkeät ja syvät tunteet. Niinpä tämän päivän ja huomisenkin asiat tuntuvat elämän ja kuoleman kysymyksiltä.

Eilinen katsaus alkaneeseen astrologiseen vuoteen keskittyi etupäässä oinaan merkkiin ja siinä oleviin planeettoihin. Kuitenkin alkaneeseen ajanhenkeen antavat värinsä myös Pluto kauriissa ja perääntyvä Saturnus vaa'assa, joihin oinaassa olevat planeetat tekevät neliön (Pluto) ja opposition (Saturnus). Yhtä voimakkaasti kuin toiset haluavat vapautensa ja löytää omat vahvuutensa, yhtä voimakkaasti vanhat rakenteet pitävät kiinni. Joko realismin (Saturnus) tai vallan (Pluto) nimessä.

Nyt alkavat kehityskaaret voivat kantaa kauas tulevaisuuteen. Millaisen tulevaisuuden sinä haluat?

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 210311

Kevät alkoi virallisesti yöllä klo 01:21, jolloin aurinko siirtyi oinaan merkkiin. Tästä alkaa astrologian vuosi ja tämän päivän aspektit kuvaavat alkaneen vuoden ajan henkeä.

Merkittävin on auringon ja Uranuksen konjunktio. Tämä vallankumouksellinen, kapinallinen ja kahleita murtava aspekti näkyy maailmalla, mutta myös oman vapauden tarpeen korostumisena. Yllätyksiin ei kai voi tottua eikä niitä voi odottaa, eihän se olisi silloin yllätys. Auringon ja Uranuksen konjunktio ilmenee kuitenkin arvaamattomuudessa ja yllätyksissä.

Oinaassa on nyt neljä planeettaa. Aurinko, Uranus, Jupiter ja Merkurius. Näin suuri satsaus aloitteellisuuteen, rohkeuteen, eteenpäin menoon ja minään näkyy koko vuoden. Olen todella tyytyväinen siitä, että oinaan merkin hallitsija Mars – sodan planeetta - on vielä kaloissa muistuttamassa myötätunnon, mielikuvituksen ja unelmien merkityksestä toiminnassa.

Aurinko on oinaassa 20.4. asti. Tänä aikana Mars siirtyy oinaaseen, Merkurius aloittaa perääntymisen ja Venus ja Neptunus siirtyvät kaloihin. Elämme hyvin jännittävää aikaa, joka tarjoaa kullekin mahdollisuuksia löytää omat vahvuutensa.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 200311

Kuu on ihmissuhteiden merkissä vaa’assa. Niin kauan kuin meillä on vielä kaikki tämä kauneus, runsaus ja ylellisyys (masennuin Hesarin jutuista), kannattaa siitä nauttia. Rakasta läheisiäsi, tuttujasi ja jopa työtovereita ja pomoja. Anna silmiesi nauttia kauneudesta ympärilläsi ja jos se ei riitä, käy taidenäyttelyssä ja kuuntele kauneinta musiikkia mitä tiedät.

Kevät alkaa virallisesti kevätpäiväntasauksesta, joka on ensiyönä auringon siirtyessä oinaaseen klo 01:21. Samalla alkaa uusi astrologinen vuosi. Mitä tuokaan se tullessaan?