lauantai 28. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 280511

Kuu jatkaa kulkuaan oinaassa.

Aloitekyky ja rohkeus tehdä sitä mitä haluaa ovat nyt voimissaan. Itsekkyys, piittaamattomuus seurauksista ja lyhytjänteisyys ovat kuvassa myös. Nyt on aika toimia ilman huolellista ennakkosuunnitelmaa, hypätä vaistojen matkaan. On siis kevät.

Päivän synttärisankari on Carl Larsson (1853-1919). Sen kunniaksi maalaus Salitude vuodelta 1887.

perjantai 27. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 270511

Yöllä oinaaseen siirtynyt kuu ahkeroi tekemällä useita kulmia planeettojen kanssa. Kuu oinaassa tekee, mitä haluaa, eikä tarvitse siihen muiden suostumusta.

Konjunktio Uranuksen kanssa vahvistaa tätä riippumattomuutta ja itsenäisyyttä. Kuun sekstiili aurinkoon kaksosissa tuo harmoniaa ja tasapainoa Uranus-konjunktion yllätysten jälkeen. Hyviä sosiaalisia taitoja tarvitaan kuun tehdessä neliötä Plutolle kauriissa neljän ruuhkan aikoihin. Tarve kontrolloida kaikkea ja etenkin toisten tunteita on silloin suuri. Vielä yöllä kuu tekee opposition Saturnukseen vaa'assa ja hetken aikaa voi tuntua siltä, että olet ihan yksin hylätty raukka koko maailmassa. Onneksi se menee ohi.

Oinaskuun energia on innokasta, eteenpäin suuntautuvaa ja nopeaa. Tänään ei kannata jäädä passiivisena odottamaan, että jotain tapahtuisi – tylsäähän sellainen on. Tee, toimi, lähde ja nauti tekemisestäsi.

torstai 26. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 260511

Kuu kulkee kaloissa vielä tämän päivän. Saamme liukua ajan hengessä mielemme mukaan, sillä kuu ei tee yhtään kulmaa minkään planeetan kanssa. Hyvä päivä olla vain.

Wikipedian tämän päivän tapahtumissa eri vuosilta oli kummallista salailua ja mystisyyttä,
- 1328 – Wilhelm Ockhamilainen jätti salaa Avignonin paavi Johannes XXII:n uhkaamana.
- 1670 – Kaarle II ja Ludvig XIV allekirjoittivat Englannin Doverissa salaa sopimuksen, joka lopetti maiden väliset vihollisuudet.
- 1828 – Salaperäinen löytölapsi Kaspar Hauser löydettiin vaeltamassa Nürnbergin katuja Saksassa.

jota vielä vahvistaa tämä kirjan ilmestyminen:
- 1897 – Bram Stokerin romaani Dracula tuli myyntiin Lontoossa.

Leppoisaa päivänjatkoa!

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 250511

Kuu kaloissa tekee sekstiilin Venukseen, Merkuriukseen ja Marsiin härässä. Intuitiivisen kauneudentajun avulla näet ympäristösi toisella tavalla. Antaudu flown vietäväksi, nauti tunneälyn voimasta ja anna tunteiden ohjata toimintaasi.

Auringon sekstiili Uranukselle oinaassa takaa sen, että ihan rutiinipäivästä ei ole kyse. Sen sijaan tarjolla on miellyttäviä yllätyksiä, oivalluksia ja kohtaamisia päivän sosiaalisissa tilanteissa.

Venuksen ja Marsin konjunktio härässä ei ole enää tarkka. Niin tiivisti ne kuitenkin kulkevat käsikynkkää, että saamme vielä pitkään nauttia taivaallisten rakasvaisten säteilystä.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 240511

Päivän vauhditti alkuun kuun sekstiili vesimiehestä Jupiterille oinaassa. Tällainen positiivinen asenne, luottamus omiin kykyihin ja tulevaisuuteen saisi olla jokapäiväistä.

Puoli kolmen aikaan kuu siirtyi kalojen merkki tehden samalla konjunktiota Neptunukseen. Kalojen merkki ja Neptunus eivät kumpikaan kannattele mukanaan vahvaa itsetuntoa. Sitä ei huomaa itse eivätkä muutkaan, sillä päivä etenee intuition, mielikuvituksen ja fiilistelyn pohjalta.

Aurinko kaksosissa ja kuu kaloissa ovat tarkassa neliössä vähän ennen yhdeksää illalla. Kuun viimeinen neljännes voi tuntua siltä kuin olisi ojan ja allikon välissä. Päivän kysymys on: Tämäkö on se elämä, jota kiihkeästi tavoittelin? Ajan voi käyttää myös sen pohtimiseen, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä ja mistä voisi luopua.

Huominen auringon sekstiili kaksosista Uranukselle oinaassa avaa uusia mahdollisuuksia ja vie outoihin tilanteisiin jo tänään.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 230511

Kuu vesimiehessä katselee asioita ulkopuolisen silmin ja ihmettelee, mistä tässä oikein on kyse.

Venuksen ja Marsin konjunktio härässä tietää varsin hyvin vastauksen. Venuksen ja Marssin ollessa konjunktiossa tasapaino oman maskuliinisuuden ja feminiinisyyden kanssa on kerrankin kohdallaan. Koska konjunktio on aistillisen härän merkissä, liittyy kulmaan voimakas seksuaalinen vire. On aika rakastua ja antautua intohimon vietäväksi.

Härän merkkiin liittyvä luovuus saa voimakkaan sysäyksen Venuksen ja Marsin konjunktiosta. Luovuus kukoistaa silloin, kun tekee sitä, mistä nauttii. Pakkopullaa ei nyt kannata jäystää. Nauti siitä, mitä teet ja anna itsesi säkenöidä! Se kyllä huomataan.

Kuvassa Botticellin maalaus Mars and Venus.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 220511

Kuu siirtyi aamuyöllä vesimieheen. Moni asia tuntuu vieraalta, jopa läheiset ihmiset ja sinä itse. Tunteitasi saatat tarkastella joltain etäiseltä planeetalta ja ihmetellä, kenen tunteita ne ovat. Sanomattakin on selvää, että kuu vesimiehessä ei ole empaattinen. Kuu vesimiehessä on kuitenkin hyvin sosiaalinen, sillä aina voi oppia jotain uutta ihmisistä ja ihmisenä olemisesta.

Kuun sekstiili Uranukseen oinaassa lisää ihmettelyä ja kykyä nähdä asiat uudella tavalla. Yllätä itsesi tekemällä ja näkemällä asiat toisin. Kuun vesimiehestä tekemät neliöt venukseen, marsiin ja merkuriukseen härässä herättävät kyllä tunteita, voimakkaita ja kiivaitakin. Mutta ne ovat ohimeneviä.
Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Näyttää tulevan lämmin päivä. Näyttää on päivän sana auringon tehdessä kaksosista neliötä Neptunukselle kaloissa. Toden ja fiktion rajan vetäminen voi olla hankalaa. Taiteen ja kauneuden luomiselle ja näkemiselle sitä voi tosin pitää edellytyksenä. Auringon ja Neptunuksen neliö voi tuntua myös motivaation ja energian puutteena. Onneksi on sunnuntai!

Huominen Venuksen ja Marsin konjunktio säteilee taikaansa jo tänään. Intohimoista, lämmintä, eloisaa, luovaa ja seksuaalista energiaa on tarjolla runsaasti.