lauantai 30. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 300711

Kuu siirtyi aamulla leijonaan auringon ja Venuksen seuraksi. Ennen auringon ja kuun konjunktiota (uusikuu) illalla klo 21:40 kuu on konjunktiossa Venuksen kanssa klo 13:04 ja kolmiossa oinaassa olevan Uranuksen kanssa klo 16:48. Näillä kuvioilla päivästä pitäisi tulla mahtava.

Romantiikka liittyy vahvasti leijonan merkkiin. Uljasta prinssiä tai ihanaa prinsessaa ei kuitenkaan kannata jäädä kotiin odottamaan, sillä hyvin harvoin uusi rakkaus soittaa ovikelloa. Vanhan kullan kanssa rakkaus saa tänään uutta hehkua. Jos olet päättänyt, ettet koskaan enää rakastu, harkitse asiaa uudelleen. Ehkä olet sittenkin rakkauden arvoinen. Kuun ja Uranuksen kolmiolla on aina yllätyksiä takataskussaan.

Leijonan aika on voimaantumisen aikaa. Tästä uudesta kuusta alkaa ajanjakso, jolloin sinun on helppo tuoda persoonallisuutesi esille. Nauti siitä, että olet sinä.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 290711

Merkurius on neitsyessä omassa merkissään. Ajattelun lähtökohdat ovat järkeviä: yksityiskohdat, tosiasiat ja niiden analysointi.
Merkuriuksen oppositio illuusion mestariin Neptunukseen kaloissa muuttaa tilanteen mm. siten, että tosiasiat eivät olekaan tosiasioita, jolloin analyysin lopputulos on jotain aivan muuta. Neptunukseen ja kalojen merkkiin liittyvä vahva intuitio oppositiossa Merkuriukseen johtaa ajattelun lopputuloksiin, jotka saattavat olla kaistapäisiä – ja siksi uutta luovia.

Kuu ravussa on vanhan kuun vaiheessa. Tarve käpertyä ja vetäytyä rauhaan ja yksityisyyteen on suuri. Kuinka se onnistuu auringon ja Venuksen ollessa huvittelunhaluisessa leijonassa, onkin sitten eri juttu.

Kuvassa M. C. Escherin maalaus Relativity vuodelta 1953.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 280711

Kuu siirtyi aamuyöllä rapuun, omaan merkkiinsä. Hoivaamisvietistään tunnettu kuu ravussa on myös huumorintajuinen, taitava rahankäyttäjä ja kuuluisa hyvästä muististaan. Anna tunteittesi näkyä.

Venus siirtyy leijonaan klo 17:59 ja viipyy leijonassa 22.8. asti. Rakkaudessa ja ihmissuhteissa haluat, että sinua kohdellaan kuningattarena/kuninkaana, sehän sinä oikeasti olet. Romantiikkaa, leikkiä ja hauskapitoa rakastava Venus leijonassa on tarkka omasta arvostaan. Ylpeyden haavoittuminen sattuu aina. Kuninkaallinen ylellisyys koettelee kukkaroa.

Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin klo 20:59 ja on siellä 8.8. asti, jolloin Merkurius palaa leijonaan. Peruuttavan Merkuriuksen metkuja saamme kokea 2.8. alkaen. Yksityiskohtien lumo, analyysin terävyys ja kielen täydellisyys ovat ihania asioita.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 270711

Auringon kolmio leijonasta Uranukselle oinaassa sähköistää päivän miellyttävällä tavalla. Oivallukset omasta elämästä ja sen ilonlähteistä saa elämän tuntumaan hyvältä, aivan kuin heräisit pitkän unen jälkeen. Yllättävät tapahtumat ja kohtaamiset antavat valoa ja rohkeutta tehdä muutoksia omassa elämässä. Näet asiat uudella tavalla.

Kuun konjunktio kaksosissa Marsin kanssa lisää energisyyden tunnetta. Tunnet olevasi vahvoilla aloittamaan uusia asioita. Reagoit tunteilla voimakkaasti ja sanan säilä käy kiivaana.

Venus on tänään viimeistä päivää ravussa ja Merkurius on viimeistä päivää leijonassa.

Tätä unikeonpäivää ei kannata viettää nukkumalla.

--------------------
Tunnisteita klikkaamalla voit lukea lisää esim. venuksesta ravussa.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 260711

Kuu on kaksosissa ja huomaat lukevasi maitopurkin tekstejä, mitä vain. Tiedonjano ja uteliaisuus kohdistuvat kaikkeen mahdolliseen ilman erityistä tavoitetta tai suunnitelmaa. Myös sosiaalisissa tilanteissa on tärkeintä se, että on paljon erilaisia, uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa voi keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Lisäksi kuu kaksosissa suosii lyhyitä matkoja.

Illalla puoli seitsemän aikaan kuun kolmio Saturnukselle vaa’assa tuo pitkäjänteisyyttä ja harkitsevuutta kaksoskuun ailahtelevaan mieleen.

-------------
Lue lisää esim. kuun kolmiosta Saturnukselle klikkaamalla tunnistetta.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 250711

Kuu härässä on vakuuttunut kärsivällisyyden voimasta. Hitaasti, mutta varmasti. Asiat sujuvat kyllä, kunhan pysytään tutuissa ympyröissä. Kuun sekstiili Venukselle ravussa osoittaa perheen ja suvun tärkeyden. Samalla lisääntynyt halu ymmärtää toista ja olla samaa mieltä vain, koska se tuntuu nyt mukavalta, tekee sosiaalisista tilanteista helppoja. Sen sijaan neljän aikaan iltapäivällä kuun neliö Merkuriukselle leijonassa ärsyyntyy puolesta sanasta, äänenpainosta tai ilmeestä.

Kuu siirtyy kaksosiin klo 19:34. Tuttuus kyllästyttää, toisaalta asiat ja ihmiset tulevat tutuiksi hyvin nopeasti. Liihottelu asiasta ja ihmisestä toiseen on kaksoskuun tapa kerätä tietoa ymmärtääkseen tätä maailmaa. Tunteisiin ei tässä menossa ehdi kiinnittää huomiota. Tärkeämpää on kommunikoida ja esitellä omia ideoitaan.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 240711

Aurinko on leijonassa 23.8. asti. Tänä aikana tarve näkyä ja olla huomion keskipisteenä on suuri. Tämän voisi tulkita narsismiksi. Kyse on kuitenkin siitä, että nyt on hyvä aika lopettaa itsensä väheksyminen ja ruoskiminen. Minän tuomisessa aurinkoon auttavat kannustavat ystävät ja keskittyminen kaikkeen hyvään, mitä sinussa on. Leijonan ruumiinosa on sydän. Kuuntele sydämesi ääntä ja tee niitä asioita, joista nautit.

Kuu on aistillisessa härässä, joka pysyy mieluiten tutussa ja turvallisessa. Helli aistejasi luonnon kauneudella, hyvällä kosketuksella, herkullisella ruoalla ja korvia hivelevällä musiikilla.