lauantai 18. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 180611

Kuu kauriissa antaa energiapaukun tekemällä kolmion Marsille härässä. Parhaat tulokset syntyvät nyt tekemällä mieluisia asioita.

Kuu siirtyy vesimieheen klo 14:47 ja johdattaa sieltä tuntemattomaan ja epätavalliseen. Tutkiva ja ihmettelevä asenne myös tuttuja asioita kohtaan saa näkemään asiat uudella tavalla. Alienin silmin tarkastellaan myös muita ihmisiä, läheisiä ja rakkaitakin. Vesimieskuun aikana ei kannata vedota toisen tunteisiin, sillä empaattisuudesta ei ole nyt tietoakaan. Älyllinen kiinnostus maailman epäkohtiin on kuitenkin suuri. Sitä kautta syntyy tarve tehdä asioille jotain, esim. liittyä epäkohtia korjaaviin järjestöihin.

Venuksen kaksosista tekemä kolmio Saturnukselle vaa’assa realisoi ihmissuhteisiin liittyviä odotuksia. Toinen on mitä on ja sen kanssa eletään. Tämä kolmio suosii vakaata suhdetta tasa-arvoisten kumppanien kesken. Siksi Venuksen ja Saturnuksen kolmion aikana solmittujen suhteiden sanotaan kestävän pitkään. Hyvä päivä mennä naimisiin! Kovin intohimoinen tämä aspekti ei tosin ole. Venuksen kauneudenkaipuulle Saturnus antaa muodon ja rakenteen ja kolmion synnyttämä luovuus saa aikaan vaikka mitä.

Yöllä, vuorokauden vaihduttua, Merkurius tekee neliön Uranukselle. Riitaisana, ylimielisenä ja sarkastisena pidetty neliö kannattaa muistaa konfliktien välttämiseksi. Aivot työskentelevät ylikierroksilla ja hermot ovat pinnassa. Suuret oivallukset, keksinnöt ja löydöt voivat saada alkunsa tämän neliön aikana.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 170611

Kuu on varautuneessa kauriissa eikä tee tänään isoja aspekteja planeettoihin. Voisi siis ajatella, että saamme rauhassa toteuttaa kunnianhimoamme, hioa urasuunnitelmiamme, organisoida elämäämme ja tehdä kovaa työtä sen eteen.

Merkuriuksen kolmio ravusta Neptunukselle kaloissa ei perusta päätöksiään kaurismaisiin kylmiin faktoihin. Ajattelua siivittävät unelmat, unet, mielikuvitus ja intuitio. Herkkyys omia ja muiden tunteita kohtaan helpottaa sosiaalisia tilanteita, sillä ymmärrämme toisiamme jo puolesta sanasta.

Merkuriuksen sekstiili Jupiterille härässä lisää ajatteluun positiivisuutta ja tiedonhalua. Perinteisesti tähän aspektiin liittyvät lyhyet matkat ja olen monesti miettinyt, kuinka lyhyet matkat. Matka toiseen huoneeseen, hissimatka tai lähikaupassa käynti voi olla joskus yhtä avartava kokemus kuin ns. oikea matka. Jos lähdet matkalle, ota mukaan kamera, pensseli, värit, kynä ja paperia sekä soitin musisointia varten.

torstai 16. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 160611

Kuu kauriissa arvostaa tehokkuutta ja työtä. Aikaa, resursseja tai energiaa ei saa haaskata! Kuu kauriissa on hyvin systemaattinen, mutta eilinen kuunpimennys hämmentää edelleen.

Fiilikset päivän mittaan vaihtelevat suuresti kuun ahkeroidessa aspekteja planeettojen kanssa. Kuun sekstiili Neptunukselle kaloissa vahvistaa intuitiota, mielikuvitusta ja tunteita – kaikki melko vieraita asioita kauriskuulle. Kolmio Jupiterille härässä tuo itseluottamusta, hyvää fiilistä ja halua valloittaa koko maailma. Neliö Uranukselle tuo ahdistuksen, tunteen vankina olemisesta. Vapaudenkaipuu on suuri eivätkä päivittäiset rutiinit helpota oloa. Illalla kuun konjunktio Pluton kanssa kauriissa tuo mukanaan äärimmäiset tunteet.” Jollet ole puolellamme olet meitä vastaan”.

Merkurius siirtyy rapuun illalla kymmenen aikaan ja tapa ajatella, suhtautua tietoon ja jakaa sitä sekä kommunkoida siirtyy hyvin henkilökohtaiselle tasolle. Kun Merkuriuksen tiedonjano kaksosissa kohdistui kaikkeen mahdolliseen tiedon itsensä vuoksi, ravussa Merkuriukselle merkitsevät eniten itseen, perheeseen ja sukuun liittyvät tiedot. Saamansa tiedot Merkurius ravussa muokkaa omikseen tunteidensa ja kokemustensa kautta.

Merkurius on ravussa 2.7. asti ja tänä aikana tunteet värittävät ajattelua. Sanat ja puhe sisältävät useamman kuin yhden ilmeisen merkityksen. Piilomerkitykset, jotka ovat viestin varsinainen sisältö, vaikeuttavat toki viestin ymmärrystä. Vahva mielikuvitus ja intuitio näkyvät luovuutena ja huumorina.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 150611

Täysikuu ja täydellinen kuunpimennys klo 23:14! Täydellisessä kuunpimennyksessä kuu joutuu kokonaan maan varjoon. Kuu näkyy punaisena, sillä valoa pääsee jonkin verran maan ilmakehän läpi ja koska siitä on suodattunut pois auringonvalon sinertävät värit. Toivottavasti taivas ei ole pilvessä ja saamme ihailla upeaa kuuta!
Kuunpimennys on kolmas tämän kesän pimennyksistä. Auringonpimennys 2.6. heti vuorokauden vaihdettua, kuunpimennys tänään ja toinen auringonpimennys 1.7. puolenpäivän aikaan edustavat voimakasta muutosenergiaa. Äkilliset muutokset elämänsuunnassa ovat yhtä mahdollisia kuin harkitutkin. Juttu on vain siinä, että kuunpimennyksen aikaan ei uutta kannata aloittaa. Lisäksi voi käydä niin, että muutoksen suunta selviää vasta heinäkuun auringonpimennyksen jälkeen.

Aika on hermostunutta, odottavaa ja mitä vain voi tapahtua.

Tämä täysikuu on hyvin älyllinen, sillä se tapahtuu kuun ollessa 24 asteessa jousimiehessä ja auringon 24 asteessa kaksosia. Katsotko isoa kuvaa ja jätät huomaamatta tärkeät yksityiskohdat? Vai etkö näe kokonaisuutta yksityiskohtien sokaisemana? Täydenkuun tavoitteena on mahdollistaa tasapaino edustamiensa vastakkaisuuksien välillä.

Täysikuu on romanttinen, aina. Täysikuu on hyvin ihmissuhdekeskeinen ja se voi avata silmät katsomaan toista tai toisesta heijastuvaa omaa kuvaa uudella tavalla. Älyllisestä luonteestaan huolimatta myös tämä täysikuu valaisee tiedostamatonta ja alitajuista. Miten muuten voisi olla punaisen kuun kanssa?

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 140611

Kuu jousimiehessä innostaa etsimään vastauksia opiskelun, matkustelun, filosofian ja uskonnon kautta. Kuun kolmio Uranukseen oinaassa lisää yllätysmomentin ja mahdollisuuden kohdata uutta ja outoa. Oppositio Venukselle kaksosissa lisää charmia ja suistaa turvallisuudentunteen radaltaan johtuen omien arvojen vastaisesta toiminnasta.

Venuksen neliö kaksosista Chironille kaloissa nostaa menneisyyden haamuja esiin. Juurin niitä, joiden takia aikaisemmat suhteet ovat kaatuneet. Juuri niitä, joiden vuoksi sitoutuminen parisuhteeseen joskus hirvittää. Chironin luonteeseen kuuluu myös parantaa menneisyyden haavat, joten ei kannata jäädä tuleen makaamaan.

Huomenna on täysikuu ja täydellinen kuunpimennys. Jännittynyt ja odottava tunnelma on käsinkosketeltava.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 130611

Kuu jatkaa ehdottomassa skorpionissa koko päivän. Kaikki tai ei mitään –asenteella voi saada paljon aikaiseksi. Illalla kuun tehdessä oppositiota Marsille härässä ehdottomuuden vaatimus voi johtaa erimielisyyksiin ja tulisiin riitoihin.
Venuksen sektiili kaksosista Uranukselle oinaassa tuo päivään miellyttävää poikkeavuutta. Tapaamiset voivat johtaa näkemään asiat ja oman elämän uudella tavalla. Venuksen ja Uranuksen kaikki aspektit tuovat ihmisiä yllättäen yhteen, mutta sitoutumisesta ja kestävästä suhteesta ne eivät lupaa mitään.

Saturnus lopetti aamuyöllä perääntymisen. Vaa'assa Saturnuksen opetus liittyy ihmissuhteisiin. Tosiasioiden ja rajoitteiden hyväksyminen vahvistaa Saturnuksen mukaan suhteita. Kestävä ja hyvin toimiva suhde – oli sitten kyse parisuhteesta, ystävyydestä tai esim. työsuhteesta – edellyttää siihen satsaamista, kovaakin työtä. Itsen kustannuksella sitä ei kuitenkaan voi tehdä.

Suuren opettajan lisäksi Saturnusta pidetään myös tuomarina, joka palkitsee hyvät teot ja rankaisee pahoista teoista. Tämän ajattelun mukaan huonosta tuuristaan voi syyttää vain itseään ja hyvästä onnestaan kiittää vain itseään. Ehkä joissakin tilanteissa näin onkin, mutta ainakin minun on tätä vaikea kokonaan hyväksyä.

Weezerin laulaja/kitaristi Rivers Cuomo täyttää tänään 41 vuotta. Sen kunniaksi "Say it ain't so".

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 120611

Kuu siirtyi yöllä intensiivisen skorpionin merkkiin. Ilon, surun ja erityisesti intohimon tunteet ovat voimakkaat ja syvät. Pinnallisuus kauhistuttaa, sillä siten ei skorpionikuun mukaan saada mitään todellista esiin. Vanhojen pelkojen ja rajoitteiden tullessa pintaan tajuat, että niistä voi päästä eroon. Kuun sekstiili Plutolle, skorpionin hallitsijaplaneetalle, vahvistaa skorpionikuun ominaisuuksia.

Auringon ja Merkuriuksen yhteistyö kaksosissa hyötyy skorpionikuusta siten, että keskittyminen tietoon, tiedonjakoon ja sosiaalisiin suhteisiin on suurempaa kuin se pinnallisessa kaksosten merkissä yleensä on.

Satunus vaa’assa lopettaa perääntymisen huomenna aamulla vaa’an 10 asteessa. Aikaa hallitsevan Saturnuksen perääntyminen on tuntunut kahdella tavalla riippuen syntymäkartasta. Toisille se on merkinnyt asioiden pysähtymistä: työt eivät etene, parisuhde polkee paikallaan ja muuten vaan asiat jumittavat. Toisille perääntyvä Saturnus on merkinnyt eteenpäin menoa. Saturnuksen totuttautuessa suoraan kulkemiseen (12.-17.6.) elämä voi tuntua kinuskikastikkeessa tarpomiselta. Paksua ja tahmeaa, silti kaiken vaivan arvoista.