lauantai 12. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 120610

Uudestakuusta kaksosissa sanotaan, että se luo tulevaisuutta yhdistellessään asioita mahdottomalla tavalla. Tähän tarvitset paljon tietoa, jonka saat kyselemällä, keskustelemalla ja kuulostelemalla muita ihmisiä. Puhu ideoistasi jokaiselle ja kaikissa tilanteissa.

Hyvään tulevaisuuteen tarvitset hyviä tarinoita. Etenkin tarinat (ja hyvät vitsit) älyn voimasta, synkroniikasta, ihmisten hyvyydestä, ihmeistä ja rakkauden voimasta antavat sinulle avaimet tulevaisuutesi löytämiseen.

Tämä uudenkuun vaihe auttaa sinua 26.6. asti, jolloin täysikuu kauriissa muuttaa – ei ehkä kaikkea, mutta paljon.

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 110610

Pidä tänään mielessäsi vanha suomalainen sanonta ”Puhuminen on hopeaa, mutta vaikeneminen kultaa”. Kuriton kielesi tiputtelee suustasi sammakoita, sillä merkurius neliö mars saa sinut puhumaan ennen kuin ehdit ajatella asiaa.

Kaikki kommunikointi on nopeaa, mutta sitä värittää marsin kiivaus ja sotaisuus. Periksi ei anneta ja monet keskustelut saattavat päättyä riitaan ja pahaan mieleen. Jälkeenpäin voit taas kerran ihmetellä, kuinka tässä näin kävi, sanoitko tosiaan niin.

Olet energinen ja päivästä tulee levoton.

torstai 10. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 100610

Merkurius siirtyi aamulla kaksosiin ja antaa sieltä tukensa jupiterille ja uranukselle oinaassa. Tunteiden ja intuition lisäksi ratkaiset pakottavaan muutostarpeeseesi liittyviä asioita älyn ja logiikan keinoin. Haluat tietää asiasta lisää, oikeastaan haluat tietää kaikesta muustakin lisää, edes vähän.

Merkurius jumalten sanansaattajana suosii kaikenlaista kommunikointia. Puhumista ja kirjoittamista värittävät sanaleikit hauskuttavat sekä itseäsi että keskustelukumppaneitasi. Kohtaamiset muiden ihmisten kanssa, erilaiset sosiaaliset tilaisuudet, mutta myös vaikka kaupunkiympäristö sinänsä, inspiroivat sinua suuresti.

Anna palaa!

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 090610

Hajamielisyys, mielikuvitus, intuitiivisuus ja luovuus ovat merkurius neliö neptunuksen anti tälle päivälle. Mukaan tulevat myös logiikan kaihtaminen, totuuden välttely ja eskapismi. Siis oikein hyvä päivä luoville ideoille ja innovaatioille.

Tosin voi olla, että muut eivät ymmärrä loistavia ideoitasi, sillä tänään sanat voivat tuntua turhauttavan riittämättömiltä kuvaamaan asioita. Kokeile muita keinoja: piirrä, sävellä tai tanssi ideasi!

Johnny Depp täyttää tänään 47-vuotta.

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 080610

Tarkka jupiterin ja uranuksen konjunktio oinaassa lisää roimasti itseluottamusta meissä jokaisessa.

Uusia ideoita syöksähtelee mieleesi samalla kun haluat oppia ja kohdata uusia asioita. Nyt on aika lähteä liikkeelle. Vapaudentarpeesi ei kestä enää rajoituksia eikä auktoriteetteja.

Yllättävät tapahtumat ja tapaamiset, jotka muuttavat elämääsi, eivät ole vain tämän päivän asia. Ole valmis elämäsi ilotulitukseen pitkin kesää.

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 070610

Kaiken oinashössötyksen keskellä (kuu, jupiter ja uranus oinaassa) mars siirtyi aamulla neitsyen merkkiin. Valtava uudistumisen ja tekemisenhalu yhdistyy pikkutarkkuuteen ja perfektionismiin. Ristiriitaista, ehdottomasti!

Mutta myös tarpeellista, sillä jupiter ja uranus oinaassa saavat sinut ottamaan riskejä ja hyppäämään tuntemattomaan. Mars neitsyessä tuo mukanaan harkinnan ja mahdollistaa sen, että sinulla on edes aavistus siitä, mitä olet tekemässä.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 060610

Pidä hatustasi kiinni, sillä nyt tuulee.

Aamulla oinaan merkkiin siirtyneet kuu ja jupiter siivittävät menoa sellaiseksi, että heikompaa hirvittää. Kummankin konjunktio uranukseen varmistaa sen, että vapaudentarve on huimaava. Yritykset rajoittaa liikkumatilaa ja –vapautta epäonnistuvat ja saavat dramaattiset mittasuhteet.

Vapautta on sekin, että elämä on aina enemmän.