lauantai 12. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 120311

Uranus on kussakin eläinradan merkissä noin seitsemän vuotta. Siksi Uranus, kuten muutkin hitaat planeetat, kuvastavat ajanhenkeä ja merkinvaihdos viittaa ajanhengen muutokseen. Hyppäys kalojen merkin yhteisöllisestä ja universaalista ”connecting people” –hengestä oinaan ”minä olen” –henkeen on huima.

Silti Uranuksen energia liikuttaa nimenomaan massoja, hinnalla millä hyvänsä. Kuinka sukupolvia heiluttava Uranus toimii oinaassa, minän merkissä? Uranuksen uudistava, taatusti yllätyksellinen, kapinallinen, humanitaarinen ja vapauttava ennen kaikkea rakastava energia kysyy useita kysymyksiä. Kuka minä olen? Mitä minä haluan? Mikä minua motivoi? Mihin minä pystyn? Mikä estää minua toteuttamasta itseäni? Ja saa tuekseen oinaan eteenpäin pyrkivän mielen, joka on rohkea ja toiminnallinen.

Elämä voi muuttua yhdessä hetkessä täysin ennalta arvaamattomaan suuntaan. Mitä paremmin tiedät, mitä haluat ja kuka olet, sitä helpommin (Uranus ei ole koskaan helppo) Uranus vie sinua kohti päämäärääsi ja sinua itseäsi. Vain sinä voit elää elämääsi.

Kuu on koko päivän tiedonvälityksen merkissä kaksosissa. En varmaankaan ole ainut, joka seuraa erilaisia uutiskanavia peläten kauhistuttavia uutisia Fukushiman kahdesta ydinvoimalasta.

Päivän kirja on Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa. Teoksen yhtenä aiheena ovat merenrannalle rakennetut ydinvoimalat ja mitä tapahtuu, kun tsunami iskee.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 110311

Kuu siirtyi aamulla kaksosiin, joka on uteliaisuuden, oppimisen, puhumisen, kirjoittamisen, liikenteen ja kaupankäynnin merkki. Taivaalta on satanut räntää, lunta ja vettä. Liikenne on sekaisin, tsunami huuhtoutui Japaniin ja nettiyhteydet oat poikki. Kaikista näistä ei mitenkään voi syyttää kuun siirtymistä kaksosiin. Tilanne voisi pikemmin olla paljon pahempi, jos kuu ei olisi Merkuriuksen hallitsemassa kaksosten merkissä.


Venuksen ja Jupiterin sekstiili ilahduttaa myös tänään kohtaamisia muiden ihmisten kanssa. Ja köyhdyttää rahapussia.

Uranus on viimeistä päivää kaloissa ja jäähyväiset ovat melkoiset. Vielä ei tiedetä, kuinka tuhoisat seuraukset Japanin maanjäristyksillä ja tsunamiaalloilla ovat. Ensi yönä vähän ennen kolmea Uranus – kapinallinen keikauttaja, yllättäjä vailla vertaa – siirtyy oinaaseen

torstai 10. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 100311

Torstai on Jupiterin päivä. Jupiter mielletään suureksi hyväksi ja onnen tuojaksi ja juuri sen vuoksi torstai on toivoa täynnä. Tänään toivoa ja hyvää onneakin jakaa runsain mitoin Venuksen sekstiili vesimiehestä Jupiterille oinaassa. Itsevarmuus ja hersyvän hyvä fiilis helpottaa kaikkia sosiaalisia tilanteita ja tuo siten onnenpotkuja yllättäviinkin tilanteisiin.

Auringon ja kuun sekstiili tuo päivään harmoniaa ja eheyden tunnetta.

Tänään viettää syntymäpäiväänsä Osama bin Laden (s. 1957). Kalat ovat sensitiivisiä, myötätuntoisia, ystävällisiä, intuitiivisia ja kaikkia rakastavia ja ymmärtäviä ja illuusion mestareita..

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 090311

Tuttua, mukavaa ja turvallista sen olla pitää, toivoo kuu härässä. Levottomien ja odottamattomien tapahtumien ja ajatusten aika on kuitenkin jo alkanut silloin, kun Jupiter siirtyi oinaaseen. Tänään klo 19:47 Merkurius siirtyy oinaaseen Jupiterin seuraksi ja viipyy oinaassa 16.5. asti.

Ennen oinaaseen siirtymistä Merkurius tekee konjunktion Uranuksen kanssa kalojen viimeisessä asteessa. Uranus kiihdyttää jo ennestään Merkuriuksen nopeita ominaisuuksia eli ajattelua, viestintää, yhteydenpitoa. Voi olla, että jopa omien ajatusten perässä pysyminen on vaikeaa, saati sitten muiden. Kalojen merkki lisää tähän nopeuteen intuitiivisuuden ja herkkyyden ja tunne siitä, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan on vahva. Konjunktion aikana syntyneet oivallukset eivät ehkä ole niitä sovinnaisimpia, mutta eteenpäin vieviä kyllä ehdottomasti. Ajattelutoiminnan äkillinen voimakas vilkastuminen voi tuntua myös kaoottisuutena, keskittymiskyvyn puutteena ja hermostuneisuutena. Ei millään ehdi laittaa kaikkia ajatuksia ylös!

Merkurius oinaassa on myös nopea. "Tällä uudella projektilla on nyt vaan tulenpalava kiire, ei tässä ehdi harkita riittävästi tai murehtia seurauksia", tuumaa Merkurius oinaassa. Ajatuksen itsenäisyys, vaistomaisuus, suoruus ja pioneerimaisuus ovat tätä aikaa. Mutta niin ovat myös kärsimättömyys, itsekkyys, äkkipikaisuus, aggressiivisuus ja kilpailuhenkisyys. Puhe on nopeaa ja sanat menevät siksi solmuun. Jos olisi mahdollista oppia pikapuhuminen, nyt olisi sen aika.

Kevätpäivänseisaukseen on vielä aikaa, mutta eläinradan 1. merkki oinas saa kevään aikana asukkaikseen Jupiterin ja tänään siirtyvän Merkuriuksen lisäksi Uranuksen, Auringon, Marsin ja Venuksen. Pidä hatustasi/huivistasi kiinni!

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 080311

Tänään on sekä laskiaistiistai että kansainvälinen naisten päivä. Laskiaisen vietto pulkkamäessä kilpaillen siitä, kuka laskee pisimmälle ja kuka uskaltaa jyrkimmästä mäestä viittaa pikemmin miehisiin ominaisuuksiin. Tätä kuu oinaassa tukee erinomaisesti.

Varsinainen naisen hemmotteluaspekti on juuri ennen kuun siirtymistä härkään eli kuun sekstiili oinaasta Neptunukselle vesimiehessä. Neptunuksen valkea jumalatar haluaa osakseen hemmottelua ja palvontaa. Tosin vesimieheen merkkinä ei liity palvonta, joten palvonta ja hemmottelukin jäänevät vain mielikuviin tekojen sijasta.

Kuun siirtyminen härkään klo 19:52 muuttaa tilanteen. Kuu härässä on olemukseltaan erittäin naisellinen ja fyysinen merkki. Palvontaa ja hemmottelua on hieroa toisen hartiat, sivellä toinen ihmiseksi, hyväilemällä uudistaa toisen ääriviivat. Hemmottelua ovat myös herkullinen illallinen ja ihanat laskiaispullat ensimmäiseksi jälkiruoaksi. Toisen hemmottelevan jälkiruoan saatte keksiä itse.


maanantai 7. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 070311

Kuu oinaassa on villiä, eteenpäin syöksyvää energiaa. Aivan esteettömästi tämä energia ei pääse virtaamaan, sillä toiset ihmiset on otettava huomioon. Kuu oinaassa on tunnettu itsekeskeisyydestään ja taipumuksestaan tehdä ratkaisunsa vain itseään ajatellen.

Kuun oppositio Saturnukselle vaa'assa suitsii oinasenergiaa muistuttamalla perheestä, läheisistä, ystävistä.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 060311

Kuu siirtyi aamulla oinaaseen ja mikäs sen paremmin sopisikaan laskiaissunnuntaihin. Keho ja mieli kaipaavat nyt aktiivista ja riehakasta tekemistä. Mitä korkeampi mäki, mitä hurjapäisempää rohkeutta sen laskeminen edellyttää, sitä enemmän kuu oinaassa nauttii. Varovaisuus ja maltti ovat tuntemattomia sanoja silloin kun kuu oinaassa syöksyy innoissaan mäkeä alas.

Kaikkiin muihinkin asioihin kuu oinaassa suhtautuu samalla tavalla. Elämänmaku tulee tekemällä, aloittamalla projekteja ja vaistomaisia valintoja tehden.

Kuun ja Venuksen sekstiili tuo päivään romantiikkaa ja hyvää fiilistä.

Kuvassa Ursan tähtitorni ja pulkkamäki.

Hauskaa laskiaissunnuntaita!