lauantai 16. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 161010

Muistitko lauantaiaamun rutiinit? Ai et, että oli muuta tekemistä? Kuu vesimiehessä vie rutiinit mennessään ja tuo tilalle vapaudenkaipuun, tasa-arvon ja itsenäisyyden. Tästä lähtökohdasta on hyvä tehdä töitä ihmissuhteiden eteen. Kuun kolmio saturnukselle vaa’ssa auttaa keskittymään työhön, kunhan keskustelussa pysytään vastuuntuntoisina ja järkevinä.

Kuun neliö venukseen herkistää sinua ja olet tavallista haavoittuvaisempi. Omien tunteiden ja tarpeiden selville saaminen voi olla hankalaa. Vastauksen löytäminen yksinkertaiseen kysymykseen ”Mennäänkö ulos illalla vai pysytäänkö kotona” on lähes ylivoimaista.

Tunne-elämän sekasotkua saattaa helpottaa auringon ja merkuriuksen konjunktio, joka suosii puhumista, kirjoittamista ja helpottaa itseilmaisua. Ajatuksesi ovat kirkkaat ja selkeät. Uuden tiedon omaksuminen on helppoa, samoin kuin uusiin ihmisiin tutustuminen.

perjantai 15. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 151010

I need contact, lauloi Peter Gabriel aikoinaan. Tänään yhteydet sujuvat auringon ja merkuriuksen tehdessä konjunktiota vaa'assa. Merkin mukaisesti yhteydet keskittyvät ihmissuhteisiin. Ystävien, kollegojen ja perheenjäsenten kanssa riittää puhuttavaa.

Toisenlaisista yhteyksistä pitää huolen kuun sekstiili jupiteriin ja uranukseen kaloissa. Haluat tietää enemmän, haluat kokea enemmän ja kaiken mieluiten aivan uudella tavalla. Kiinnostuksesi kohdistuu ympäröivään maailmaan ja sen hyvinvointiin.

Kuu siirtyy vesimieheen klo 17:24. Et lakkaa ihmettelemästä, mikä ihmisen saa toimimaan, mikä tätä kaikkea ihmisen uurastusta oikein motivoi. Järjestä ihmiskoe eli pidä bileet tai lähde ulos ja opit paljon uutta itsestäsi ja muista ihmisistä.

torstai 14. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 141010

Et halua tänään syöksyä suin päin tekemään yhtään mitään. Pitäähän ensin suunnitella, ennakoida ja tarkistaa, riittävätkö aika ja muut resurssit asian toteuttamiseen. Tuhlata ei saa, ei varsinkaan aikaa. Kuu kauriissa jakaa varovaista ja käytännöllistä pohjavirettä tähän päivään.

Onneksi elämä on ihanan moniulotteista. Koskaan ei ole kysymys vain yhdestä asiasta.

Kuu sekstiili venus aamulla muistutti elämän ihanuudesta. Kuun ja marsin sekstiilin impulsiivisuus ja intohimoisuus muistuttavat elämän hetkellisyydestä. Elämä on tässä ja nyt.

Keskiyön jälkeen klo 00:27 alkaa kuun ensimmäinen neljännes. Aurinko vaa’assa ja kuu kauriissa ovat silloin tarkalleen 90 asteen päässä toisistaan eli ne muodostavat neliön keskenään. Olosi on ristiriitainen, sillä tiedät, miten tulisi toimia ja mitä tehdä. Ne vain eivät välttämättä ole sitä, mitä sinä haluaisit tehdä tai miten toimia. Nyt yöllä toteutuvana auringon ja kuun neliö saattaa tuntua katkeilevana unena, sillä muistat stressata itseäsi mitä merkillisimmillä asioilla. Uneksit tekemättömistä töistä ja korjaamatta jääneistä ihmissuhteista. Aina herätessäsi päätät korjata asiat. Tee se!

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 131010

Kuu siirtyi aamulla kauriin merkkiin. Päivän pohjavire on vakava ja varovainen, työhön ja uraan keskittyvä. Tunneasioista puhuminen voi olla vaivaannuttavaa ja kömpelöä.

Tunteita silti on, paljon, mutta ne ovat hyvin syvällä. Kuun ja pluton konjunktio kauriissa on luonteeltaan ehdoton. Jos et saa kaikkea, et halua mitään. Sovitteluun ja kompromissin löytymiseen voi mennä paripäivää, mutta tulipa puhdistettua ilmaa.

Yöllä käyt läpi päivän tapahtumia ja saatat tuntea itsesi hyvin yksinäiseksi. Punnitse eri ihmisten merkitystä elämässäsi ja huomaa, että sinä rakastat ja sinua rakastetaan.

tiistai 12. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 121010

Seikkailuhenkinen kuu jousimiehessä toivottavasti auttoi ihmisiä jopa nauttimaan tämän aamun metrokaaoksessa. Asioiden sujuminen ja tekeminen eritavoin on aina mieltä avartava seikkailu – vaikka ei niin mukavalta tapahtuessaan tuntuisikaan.

Sosiaaliset tilanteet töissä ja vapaa-aikana sen sijaan sujuvat tänään hienosti kuun ja auringon tehdessä sekstiiliä. Kuu jousimiehessä voi toki saada aikaan sammakoiden ripottelua puheeseen, mutta aurinko vaa'assa vain hymyilee hienotunteisesti ja vaihtaa puheenaihetta. Kiivashenkiseksi keskustelu saattaa muuttua silloin, kun puheenaiheeksi nousevat erilaiset epäoikeudenmukaisuudet. Maailmaa parannetaan taas oikein kunnolla.

Lokakuun 12. päivä vuonna 1492 Kristoffer Kolumbus "löysi" Amerikan. Maalauksessa Kolumbuksen maihinnoususta ilmenee pari jousimieskuuhun liittyvää ominaisuutta: matka vieraaseen maahan ja kulttuurin, uskonnon ja hengellisyyden merkitys. Korkeammat opinnot ovat myös kuuta jousimiehessä, sitä maalauksesta en löydä.

maanantai 11. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 111010

Syksy on upeaa aikaa. Värien kirjo puissa ja maassa, kaikkialla luonnossa, houkuttelee sinua tänään ulos liikkumaan. Mahdollisesti rehkit liikaa, silla kuun ollessa jousimiehessä innostut niin, ettet huomaa rasittuvasi. Mutta mitä pienistä. Huomenna on taas uusi päivä.

Saatat kaipailla kauemmas,ulkomaille, pois ahtaista ympyröistä. Mikäli se ei juuri nyt heti onnistu, tyydytä kaipuutasi tutustumalla vieraisiin paikkoihin ja kulttuureihin lukemalla niistä faktaa ja fiktiota. Ja aina voi seikkailla vaikka Indiana Jonesin kanssa.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 101010

Vaikka päiväys on pelkkiä ykkösiä ja nollia, Päivän horoskooppi ei ilmesty tietokonekielellä. Astrologian kielellä ehkä enemmän ja ehdottomasti suomeksi. Olisiko Päivän horoskooppi sitten suomalaista kirjallisuutta päivän synttärisankari Aleksis Kiven kunniaksi? No ei, mutta päivänsankarin kirjalliseen tuotantoon kannattaa tutustua.

Kuun kolmio jupiteriin ja uranukseen kaloissa lisää päivään huumoria, idealismia, uskoa tulevaan ja vapaudenkaipuuta. Kuun neliö neptunukseen vesimiehessä varoittaa katteettomista lupauksista vaikka vaaleanpunaiset silmälasit istuvatkin tiukasti.

Monet kihlaparit sanovat tänään tosilleen tahdon, ehkä he haluavat helposti muistettavan hääpäivän. Luulisi hääpäivän muistavan muustakin.