lauantai 5. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 050311

Uusikuu kaloissa suosii intuitioon, mielikuvitukseen ja unelmiin perustuvia aloituksia. Mitä jos mikään ei huvita, innosta tai kiinnosta? Kuinka päästä yhteyteen intuitionsa kanssa, jos kaikki on vain tylsää eikä mikään herätä intoilemaan?

Kuun konjunktio Merkuriuksen kanssa antaa yhden vastauksen: kirjoita (käsin, ei koneella) mitä vain mieleesi juolahtaa. Jos ei juolahda mitään, kirjoita a4-sivu täyteen ”Mitään ei nyt tule”. Jatka seuraavalle sivulle ja sitä seuraavalle. Niin kauan kunnes yhtäkkiä huomaat kirjoittavasi jotain aivan muuta. Jatka kirjoittamista vielä sivun verran.

Jos kirjoittaminen ei huvita, lähde ulos kävelemään. Ilman päämäärää tai aikataulua. Anna myös ajatustesi harhailla samalla kun askeleesi vievät sinua jonnekin.

Jos käveleminen ei huvita ja kaipaat kuitenkin liikuntaa, lähde uimaan sillä vesi on kalojen elementti. Kaikki veden kanssa lotraaminen aktivoi intuitiota ja rakentaa yhteyttä sisimmän kanssa. Jos ei muuta, niin tiskaa käsin.

Musiikin vaikutus on suuri, sillä musiikki iskee suoraan alitajuntaan. Anna musiikin viedä, laula ja tanssi lempikappaleesi, itke ja naura musiikin kanssa. Anna hymysi levetä kuullessasi kappaleen, jota olet rakastanut kauan sitten, mutta jota et ole pitkään aikaan kuullut. Anna muistojen tulla.

Jos vastaasi tulee jotain ihanaa, ota siitä kiinni!

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 040311

Vanhakuu kaloissa vaikuttaa miltei koko päivän. Unenomaisuus saa epäilemään, onko oikeasti herännyt vai näkeekö vain unta.

Silti tunne siitä, että jotain pitäisi tehdä, on vahva. Aamuinen kuun konjunktio Marsille ja sekstiili Plutolle kauriissa lisää uudistumispaineita ja antaa myös voiman toteuttaa muutosta.

Illalla, klo 22:46, auringon ja kuun konjunktio kaloissa aloittaa uudenkuun vaiheen. Uusikuu aloittaa uuden syklin ja se liitetään uudelleensyntymiseen ja puhtaalta pöydältä aloittamiseen. Auringon ja kuun lisäksi kalojen merkissä ovat Chiron, Mars, Merkurius ja Uranus. Siksi uuden aloittamisissa on kalamaista mielikuvituksen, alitajuisen ja intuitiivisen visualisoinnin voimaa.

Sytytä valkoinen kynttilä!

torstai 3. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 030311

Kuu ja Venus vesimiehessä vahvistavat vierauden ja erilaisuuden tunnetta. Valmiit muotit synnyttävät kapinaa ja vapaudentarve on suuri. Ihmisoikeuksien toteutuminen on tärkeää niin omassa elämässä kuin maailmassa.

Kuun ja Neptunuksen konjunktio vesimiehessä saa näkemään unia silmät auki mielikuvituksen siivittämänä. Kuun siirtyminen kaloihin illalla 18:47 jatkaa unenomaista mielikuvituksen ja unelmien tunnelmaa. Herkkyys ja intuitiivisuus kaatavat rajoja ja aitoja.

Vanhankuun vaihe väsyttää. Hiljaisuudessa on voimaa saattaa asiat päätökseen ja valmistautua uuteen. Tosin retrettiin vetäytyminen ei nyt taida onnistua. Marsin sekstiili kaloista Plutolle kauriissa tarjoilee huikeaa energiaa, kestävyyttä ja päättäväisyyttä. Intensiivinen voima ja intohimo olkoon kanssasi tänään ja huomenna!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 020311

Venus siirtyi yöllä vesimiehen merkkiin, jossa se viipyy 27.3. asti. Venus vesimiehessä on sosiaalisesti erittäin aktiivinen, mutta viileä. Uusia tuttavuuksia solmitaan ja Facebook-kaveruuksia solmitaan. Suuren intohimon kiihkeät romanssit ovat nyt jäähyllä.

Venus vesimiehessä korostaa myös itsenäisyyttä ihmissuhteissa ja elämässä. Muiden esittämät vaatimukset siitä, miten tulisi olla ja käyttäytyä, tuntuvat vierailta. Valmis roolimalli ei nyt kiehdo. Nyt on aika ylittää raja sosiaalisesti hyväksytyn ja sopimattoman välillä. Uskalla, etsi ja kokeile!

Riippumattomuutta ja itsenäisyyttä ihmissuhteissa korostaa myös kuun vesimiehestä tekemä kolmio Saturnukselle vaa'assa.

Päivän synttärisanakari on Jon Bon Jovi (s. 1962). Sen kunniaksi It's my life.

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 010311

Uudet tuulet puhaltavat tänään. Kuu siirtyi aamulla vesimieheen ja toi vaihtelua jo aamurutiineihin. Pitkin päivää toisin tekeminen, toisella tavalla ajatteleminen ja reagoiminen saa unohtamaan kaavat, rutiinit ja käytöstavat.

Venus on kauriin viimeisessä asteessa ja siirtyy ensi yönä vesimieheen. Maistiaisia Venuksesta vesimiehessä tarjoaa tänään Venuksen sekstiili Uranukseen kaloissa. Hyvä päivä tutustua täysin erilaisiin ihmisiin kuin sinä itse. Ihastuminen voi olla nopeaa – ja nopeasti ohimenevää.

Päivän synttärisankari on Jensen Ackles (s. 1978), joka tunnetaan tv-sarja Supernaturalin Dean Winchesterinä. Dean ja Sam laulavat Bon Jovin kappaleen Dead or Alive jaksossa 3x16.

maanantai 28. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 280211

Velvollisuudentuntoinen kuu kauriissa potkii liikkeelle viikonlopun jälkeen. Elämä on päämäärätietoista, sitkeää ja sinnikästä, jopa kuivaa. Ongelmat ratkaistaan järjellä, tunteita kuuntelematta. Viisasta?

Aurinko, Merkurius, Mars ja Chiron kaloissa tuovat kuitenkin päivään taikaa, intuitiota ja unelmia.

Kalevalan päivän kunniaksi maalaus Lemminkäisen äiti. Tätä Akseli Gallén-Kallelan maalausta voi käydä ihastelemassa Ateneumissa.

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 270211

Kirkas auringonpaiste on kuin kolmannen asteen kuulustelu. Miltä koti näyttääkään, miltä minä näytän, onko elämäni juuri sellaista, kuin sen haluan olla?

Kuu kauriissa tekee konjunktion Plutoon, neliön Jupiteriin oinaassa ja sekstiilin aurinkoon kaloissa. Kuun ja Pluton konjunktio voi olla säälimätön vaatimuksessaan uudistua. Sielun syövereistä voi tuntua nousevan vain moskaa. Onneksi kuun ja Jupiterin neliö valaa itseluottamusta ja uskoa omiin resursseihin. Ja kun on oikein syvällä itsessään pyörinyt, auringon ja kuun sekstiili muistuttaa armosta itseään kohtaan.

Päivän synttärisankari on Elisabeth Taylor (s. 1932). Kuva on elokuvasta Paikka auringossa vuodelta 1951.


Armeliaisuutta omaa vanhenemistamme kohtaan tarvitsemme kaikki.