lauantai 2. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 020711

Eilinen auringonpimennys väljine suurristeineen keräävät satoaan. Järisyttäviä muutoksia, omassa tai läheisten elämässä, tulee vielä lisää.

Jupiterin tekemä ihana sekstiili härästä Chironille kaloissa tuo lepohetken, hengähdystauon. Luottamus siihen, että kaikesta voi selvitä, että kaikki on lopulta paremmin, on suuri. Toipuminen ja paraneminen elämän varrella saaduista traumoista alkaa itsestä, omasta ajattelusta. Tämä sekstiili vahvistaa positiivista ajattelua ja suuntaa energian niihin asioihin, jotka ovat hyvin ja joista nautit.

Leijonaan siirtynyt Merkurius rohkaisee ajattelemaan ilman raja-aitoja, rakastamaan romanttisesti, luomaan säkenöivästi, esittämään asiat dramaattisesti ja karjumaan tarvittaessa. Ystävällinen ja jalomielinen Merkurius leijonassa on myös ylpeä, omanarvontuntoinen ja mielipiteissään jäykän jääräpäinen. Aurinkoinen ajattelu lienee leijonamerkuriuksen vahvimpia puolia.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 010711

Aurinko ja kuu ovat tarkassa konjunktiossa ravussa tänään klo 11:54. Tämä on uudenkuun ja osittaisen auringonpimennyksen tarkka aika. Vaikka auringonpimennys näkyy vain pienellä alueella, sen vaikutukset tuntuvat vielä puolenkin vuoden päästä.

Auringonpimennys ja uusikuu ovat muutosten ja uuden alun aikoja. Ravun merkissä uudistuminen tapahtuu tunteiden kautta ja liittyy niihin asioihin, joista saat voimasi ja elämäsi perusrakenteisiin. Huomio keskittyy elämäsi peruskiviin, sillä auringonpimennykseen liittyvät muutokset ravistelevat juuri niitä. Rapu on kuun oma merkki, joten intuitiota, herkkyyttä ja johtavan merkin voimaa käsitellä muutoksia löytyy kyllä.

Uusikuu voimistaa väljää suurristiä, sillä myös kuu tekee opposition Plutolle ja neliöt Uranukselle ja Saturnukselle.

torstai 30. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 300611

Taivaalla väljä suurristi ravistelee ihmisiä ja kansakuntia. Kreikkalaiset yrittävät pyristellä vapaaksi (aurinko neliö uranus) taloudellisesta säästökuurista, jonka Eu on asettanut tukensa ehdoksi. Tällainen pakkotilanne, jossa yksityiset ovat vallanpitäjiä (Kreikan ja EU:n) vastaan kuvastaa auringon ja Pluton oppositota. Valta ketjuuntuu aina vain persoonattomammaksi ja kauemmaksi ja siten vaikeammin tavoitettavaksi. Auringon neliö ravusta Saturnukselle vaa'assa lisää tähän turhautumisen, mutta myös välähdyksen realismia.

Omassa elämässä pakkotilanteet voivat tuntua niin vakiintuneilta, että niistä eroon pääseminen vaikuttaa mahdottomalta. Kuinka muutetaan vuosia voimassa olleita kuvioita? Mitä päästä vapaaksi tilanteesta, jonka alku ja syyt ovat jo unohtuneet?

Hyvin vanha kuu kaksosissa tekee konjunktion Venuksen kanssa kaksosissa. Iloa, kauneutta, säkenöivää keskustelua, flirttiä ja romanssiakin tässä nyt juuri tarvitaankin.

Illalla kuu siirtyy rapuun. Kuu ravussa nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta, yksityisyydestä. Kuun kolmio Neptunukselle kaloissa lisää tähän unelmat ja unet, luovuuden ja intuition.

Huomenna auringonpimennys ja uusikuu!

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 290611

Kuu on kaksosissa koko päivän. Sosiaalista juoruilua, asioiden seurantaa ja kaiken maailman tiedonjanoa on päivä täynnä. Kevyttä, hauskaa ja mieluiten useita asioita yhtä aikaa. Kesäpäivä parhaimmillaan.

Kuitenkin perjantain auringonpimennystä odotellessa esiin nousevat pohdiskelut elämän merkityksestä, tavoitteista ja suunnasta. Ahdistavaa, yllättävää ja opettavaista energiaa jakavat auringon ja Pluton oppositio, auringon ja Uranuksen neliö sekä avautuva auringon ja Saturnuksen neliö. Kulissien ja naamioiden taakse ei tällaisena aikana voi piiloutua.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 280611

Päivän melko rankkoja ja raskaita fiiliksiä keventää kuun siirtyminen kaksosiin klo 10:56. Kaksosen syvintä olemusta on olla yhteydessä muihin, kirjoittamalla, puhumalla, lukemalla (muiden ajatuksiin, tietoihin ja tunteisiin) sekä matkustamalla. Nämä ovat erittäin tärkeitä auringon tehdessä ravusta oppositiota Plutolle ja Marsin tehdessä neliötä kaksosista Chironille kaloissa.

Auringon ja Pluton oppositio on kilpailu siitä, kenellä on eniten valtaa. Politiikassa tämä näkyi oivallisesti Niinistön vetäessä huomion itseensä ilmoittamalla presidenttiehdokkuudestaan juuri tänään. Jokaisen henkilökohtaisessa elämässä kysymys on siitä, kenellä on valta elämässäsi. Ikäviä muistutuksia tilanteista, joissa valta on ollut jollakin muulla kuin sinulla, nousee esiin tai niistä muistutettiin jo eilen. Moni on tosin itse tämän vallan käyttäjä ja manipuloija.

Auringon ja Pluton opposition energia on suunnaton. Käytä sitä ja löydä itsestäsi ne resurssit, joilla otat vallan elämästäsi itsellesi. Näin suuri elämänmuutos voi tarkoittaa irtipäästämistä joistakin asioista ja ihmisistä.

Marsin ja Chironin neliö pitää puolustusvalmiutta yllä. Toisen esittämät toiveet ja suunnitelmat voivat tuntua hyökkäyksiltä sinua vastaan ja reagoit niihin piikikkäästi.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 270611

Kuu on härässä ja elämä tuntuu soljuvan mukavasti eteenpäin.

Marsin sekstiili kaksosista Uranukselle oinaassa tosin väittää, ettei se riitä. Paljon on uusia ihania asioita löydettävissä ja toteutettavissa. Marsin ja Uranuksen sekstiili antaa elämänmuutoksissa tarvittavaa energiaa ja uskallusta ottaa riskejä vielä paremman elämän puolesta. Muutos näyttäytyy myönteisenä asiana, ei pakkona eikä onnettomuutena.

Miellyttävä ja helppo uudistuminen ei liene tottakaan. Tätä mieltä on huomisaamuna tarkka auringon oppositio ravusta Plutolle kauriissa. Syvältä nouseva pakottava uudistustarve ei anna vaihtoehtoja. "Uudistu tai elämä on yhtä helvettiä" –ajatus ei kuulosta kivalta. Kovin inhimillinen se on, sillä kuinka moni luopuu tupakasta, rasvaisesta ruoasta, liiasta alkoholista, vahingollisista ihmissuhteista tai itselle sopimattomasta työstä ennen kuin on pakko.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 260611

Perheen ja suvun kanssa vietettyjen juhannusjuhlien jälkeen tarve korostaa omaa identiteettiä, omaa erityisyyttä, on suuri. Johan tässä on riittävästi oltu miellyttäviä. Auringon neliö ravusta Uranukselle oinaassa suorastaan vaatii irtautumista menneisyydestä, tutuista toimintatavoista ja kaikesta siitä, mitä sinun oletetaan olevan.

Mitä sinä sitten oikeasti olet, onkin eri juttu. Auringon ja Uranuksen neliö hakee sitä kiihkeästi aiheuttaen levottomuutta ja tyytymättömyyttä. Tähän perustuu auringon ja Uranuksen neliön suuri luovuus. Villin mielikuvituksen avulla ideoit uusia tapoja olla sinä. Tosin suuri toiminnantarve voi johtaa virhearviointeihin.

Auringon ja Uranuksen neliöön liittyvät yllättävät tapahtumat ja kohtaamiset voivat muuttaa elämäsi.

Kuu on koko päivän leppoisassa härässä. Luonnonkauneus ja rauha, hyvä ruoka ja juoma, herkkä kosketus ja hyväily sekä hyvä musiikki ovat härkäkuun lääkkeitä ahdistukseen.