lauantai 30. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 301010

Aamun energisyys pysyy pitkin päivää kuun ja marsin tekemän kolmion ansiosta. Kuu leijonassa ilahduttaa mieliä omanarvontunteella, suurella sydämellä ja houkuttelee hauskanpitoon. Illan bileet, synttärit, naamiaiset ja halloweenit, ovat täynnä naurua ja romantiikkaa.

Auringon ja kuun neliö on tarkka klo 15:46, jolloin alkaa kuun vaiheista viimeinen neljännes. Taivaalla puolikkaana näkyvä kuu pienenee seuraavan viikon aikana. Mitä vähäisemmäksi kuun valo käy, sitä enemmän tiedostamattoman osuus kasvaa tehdessämme päätöksiä ja toimiessamme. Tämän vuoksi vanhankuun aikaa ei pidetä hyvänä aikana aloittaa uusia asioita elämässä. Sen sijaan vanhoista joutavista asioista on nyt hyvä hankkiutua eroon.

Anna seikkailuhenkisen marsin jousimiehessä johdataa sinut toisiin maailmoihin. Itse lähden seikkailemaan kirjamessuille.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 291010

Kuu jatkaa kotoisassa ravun merkissä ja tekee sieltä kolmiota jupiterille ja uranukselle kaloissa. Positiivinen ajattelu ja optimismi ovat huipussaan, samoin vastaanottavaisuus toisenlaiselle tavalle ajatella ja toimia. Auringon ja venuksen konjunktio jakaa viehätysvoimaa ja helppoutta sosiaalisiin tilanteisiin.

Onneksi on perjantai!

Kuun ja uranuksen kolmio voisi näyttää vaikka tältä:


torstai 28. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 281010

Päivän kysymys: Onko kotisi siellä, mihin laitat hattusi vai onko hattusi siellä, missä on kotisi? Kuu ravussa tekee päivästä kotoisan ja kodissa viihtyvän. Utelias, levoton, idealistinen ja seikkailua halajava mars jousimiehessä veisi mielellään sinut maailman ääriin ja uskottelisi kotisi olevan siellä. Jonkin aikaa, sillä mars jousimiehessä kyllästyy nopeasti.

Mars siirtyi jousimieheen aamulla klo 9:48 ja viipyy jousimiehessä 8.12. asti. Ihania seikkailuja ja löytöretkiä luvassa. Matkustelemaan mieli tekisi, harmi vain, ettei se ole aina mahdollista. Onneksi ovat elokuvat, kirjat, dokumentit ja taide, jotka voivat viedä sinut uusiin maailmoihin.

Hyvä seikkailu voi alkaa vaikka Kirjamessuilla!

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 271010

Olkoon voima kanssasi! Elämän rohkeutta ja uskallusta pitäisi tänään olla enemmän kuin tarpeeksi. Silloin kun lähdet seuraamaan aavistustasi tai silloin kun huomaat tarvitsevasi asiasta lisää tietoa.

Tänään et voi laittaa päätä pensaaseen, nostaa käsiä silmien eteen, ettet näkisi. Jossain vaiheessa mieleesi saattaa nousta vanha sanonta ”Joka tietoa lisää, se tuskaa lisää”. Sitähän elämä on, tuskan rakastamista.

Olet tänään jopa hullunrohkea, joten pidä varasi. Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää.

Illalla kuu menee rapuun, jota symbolisoi huolehtiva äiti. Huolehtija, lasten ruokkija ja nukkumaan panija voit olla sinä itse, joten kyse on suojan rakentamisesta itselle ja läheisille.

tiistai 26. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 261010

Utelias ja tiedonhaluinen kuu kaksosissa tuo päivään miellyttävän kepeyden ja ailahtelevuuden. Mielessäsi on miljoona asiaa yhtä aikaa ja liikut niiden keskellä sujuvasti. 

Aivan vastakkaista energiaa päivään tuo skorpionissa oleva aurinko, joka tekee sekstiilin skorpionin hallitsijan pluton kanssa. Intensiivisesti keskittyneenä kohtaat päivän ongelmat. Skorpionin merkkiin liittyvä muutosvoima on tänään suuri.

maanantai 25. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 251010

Maanantai aloittaa työviikon ja arjen. Mutta ei tänään, sillä mielesi karkailee useamman kerran ja tiedät monia asioita, joita tekisit mieluummin kuin arjen askareita töissä tai muualla.

Ja pitikö sitä heti aamusta olla kärsimätön ja ärtyisä, eikö vähemmälläkin määrällä ärräpäitä olisi päässyt liikkeelle? Kuun ja marsin oppositio on onneksi lyhytkestoinen, sillä en minä ainakaan jaksa kaiken aikaa kiroilla. Ja voi olla, että päivän päätteeksi ihmettelet, mikä ihmeen hoppu sinua aamulla vaivasi.

Vauhtia tälle maanantaille lupailevat sekä kuun sekstiili uranukselle, että marsin kolmio uranukselle. Jotta mielesi ja tunteesi pysyisivät tapahtumien perässä, siirtyy kuu vikkelään kaksosten merkkiin klo 14:47.

Mikään ajopuu koskessa et ole ja puhumalla selviät monesta tilanteesta. Merkuriuksen ja venuksen konjunktio skorpionissa auttaa sinua asettelemaan sanat hauskasti, viisaasti ja syvällisesti rakkauden asioista puhuttaessa. Kerro tunteesi, oli ne sitten rakkautta, vihaa, ystävyyttä, kateutta tai iloa.

Pablo Picasso täyttäisi tänään 129 vuotta.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 241010

Tänään voisi vaikka makoilla uuninpankolla koko päivän. Suomalaisissa kansansaduissa pankolla makaaja haaveili uroteoista, joiden avulla voittaisi prinsessan rakkauden. Aikansa makoiltuaan tämä satujen sankari nousi, lähti tekemään urotekoja ja voitti prinsessan rakkauden. Kannattaa makoilla uuninpankolla ja haaveilla suuria!

Hyvä lähtökohta, näinhän sunnuntai tulee viettää: leväten ja rauhallisesti tulevaa mietiskellen. Tosin pitemmän päälle se alkaa tuntua tylsältä. Tunnet itsesi energiseksi. Tapaa ihmisiä, seikkaile, ajattele ja tee jotain erilaista ja uutta. Marsin ja uranuksen kolmio on aikaa, jolloin aletaan kehitellä www:n tai Facebookin kaltaisia tapoja ihmisten olla yhteydessä toisiinsa ja tehdä yhdessä asioita.

Anna luovuutesi kukoistaa.