lauantai 23. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 231010

Täydenkuun jälkien korjaaminen alkoi aamulla kuun siirryttyä härkään. Tunteiden kanssa ei hötkyillä ja asioihin ryhtymistä edeltää pitkällinen harkinta. Luvassa tyyni ja tasainen lauantai?

Kuun ja merkuriuksen oppositio ilmenee tajunnanvirtana, kontrolloimattomana puheena ja tekstinä. Huomaamattasi tajuat toistavasi lapsuudessa saatuja tapoja, käsityksiä ja ennakkoluuloja, vaikka luulit päässeesi niistä jo eroon. Tunteiden järkeilyyn aspekti suorastaan houkuttelee – mutta eihän siinä ole mitään mieltä. Ja sitä paitsi, huomaat kaipaavasi voimakkaita tunne-elämyksiä.

Tasaiseen ja tyyneen lauantaihin esittää vastalauseensa myös marsin ja uranuksen kolmio. Haluat tehdä asiat toisin ja aloittaa aivan uusia asioita. Et kaipaa rutiinia, et samanmielisyyttä etkä samankaltaisuutta.

Äärimmäisten ja intensiivisten tunteiden merkki skorpioni saa tänään vieraakseen auringon klo 15:35. Pinnallisuus, teennäisyys ja keinotekoisuus saavat tehdä tilaa vakavuudelle, perinpohjaisuudelle ja mysteerille.

perjantai 22. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 221010

Saitko nukuttua viime yönä? Ensi yönä nukkuminen voi olla vielä vaikeampaa, sillä kuu on täysi lauantaiaamuna klo 04:37. Neljä viikkoa sitten täysikuu oli myös auringon ollessa vaa'assa ja kuun oinaassa. Siitä lähtien keskiössä ovat olleet kysymykset: mikä on paikkasi eri ihmissuhteissasi, mihin vedät rajat itsesi ja toisen välille? Kuinka paljon varjelet itsenäisyyttäsi ja kuinka paljon olet valmis kompromisseihin?

Täydenkuun hulluus keskittyy nyt näihin kysymyksiin. Hulluus tulee siitä, että yhtäkkiä et voi enää pitää näitä kaikkia tunteitasi sisälläsi. Ja kyse on nimenomaan tunteista. Rationaalisuudella ei ole täydenkuun kanssa mitään tekemistä. Seuraavat kaksi viikkoa voitkin sitten ihmetellä tunnepurkauksien seurauksia ja löytää jotain järkeä niistä.

Tuittupäisen oinaskuun impulsiivisuutta ja spontaaniutta tasapainottaa tänään merkuriuksen sekstiili plutolle, joka tuo mukanaan kärsivällisyyttä ja strategiantajua. Ymmärrät asioiden syy- ja seuraussuhteet tavallista herkemmin osin sen vuoksi, että haluat tutkia asioita pintaa enemmän.

Energiatasosi vaihtelee päivän aikana saamattomasta velttoudesta (mars neliö neptunus) nopeatempoiseen ja kilpailuhenkiseen urheiluun (kuu oinaassa).

torstai 21. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 211010

Painostava ja ahdistava fiilis helpottuu päivän mittaan. Kuun oppositio oinaasta saturnukseen vaa'assa houkuttaa vaipumaan vaikertamiseen ja ahdistukseen. Poispääsy on kuitenkin toisaalla eli kurinalaisessa työskentelyssä. Unohda yksinäisyytesi ja ahdistuksesi ja keskity töihin. Koska oppositio on oinaan ja vaa'an välinen, työsarkaa löydät nimenomaan ihmissuhteistasi.

Merkurius siirtyi yöllä skorpionin merkkiin ja on sieltä tuleva tuomitsemaan – no ei aivan, mutta melkein. Teräväkielisyys, sarkastisuus ja kipeiden asioiden esiin nostaminen siitä piittaamatta, kehen sattuu ja kuinka paljon, ovat seuranamme kolmisen viikkoa.

Marsin ja jupiterin kolmio jakaa rohkeutta kohdata elämä sellaisena kuin se on ja sitten tehdä elämästäsi enemmän näköisesi.

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 201010

Tänään ei kannata jäädä makailemaan pankolle. Päivän energialataus on suuri alkaen aamusta, jolloin kuun konjunktio jupiterille ja uranukselle kaloissa lataa itseluottamusta, huikeita ideoita ja yllättäviä käänteitä ja tapahtumia. Aikataulusi tulee muuttumaan kerran jos toisenkin tänään.

Lisää energiaa päivään tuo marsin ja jupiterin kolmio. Kaikki tuntuu juuri nyt mahdolliselta, joten siitä vaan. Aloita, ryhdy, pane toimeksi, tee jotain! Vedät puoleesi hyvää energiaa ja elämä on ihanaa.

Illalla klo 18:23 kuu siirtyy oinaaseen ja maailma on olemassa vain sinua varten. Taivaalla loistaa jo lähes täysi kuu. Edessä on levottomia unia, valvomista ja kuuhulluutta. Onneksi auringon ja chironin kolmio lähettää edelleen parantavaa energiaa.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 191010

Intuitio, inspiraatio, luovuus ja herkkyys värittävät päivän. Luottamalla fiiliksiisi huomaat olevasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olet rentoutunut ja myötätuntoinen. Rakastat ehdoitta, vain siksi, että toinen on olemassa.

Merkuriuksen ja auringon kolmio neptunukselle korostaa neptunus-asioita elämässäsi. Tanssi, musiikki, teatteri, elokuvat, unet ja unelmat ruokkivat alitajuntaasi. Sen sijaan asioiden/termien tarkka määrittely, selkeys, suoraviivaisuus ja aineellisuus tuntuvat vierailta tai vaikeilta. Kaikkea ei kannata määritellä.

Auringon ja chironin kolmio saa sinut oivaltamaan, että olet hyvä tyyppi. Huomaat turhaan vähätelleesi itseäsi. Huomaat harrastaneesi itseruoskintaa erilaisissa asioissa vain koska olet luullut tarvitsevasi sellaista ollaksesi kelvollinen muille ihmisille ja - itsellesi. Tajuat sen riittävän, että olet sellainen kuin olet ja että se on loistava juttu!

maanantai 18. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 181010

Tanssi, laula ja soita! Unohda käytännöllisyys ja arki. Anna luovuutesi virrata ja ota vastaan sen lahjat. Ja jos väität, ettet ole luova, niin vastaan sinulle: Jokainen ihminen on luova, omalla tavallaan.

Kuu kaloissa korostaa herkkyyttäsi aistia myös muiden ihmisten fiilikset. Mielikuvituksesi rakentaa tarinoita bussissa kuulemistasi keskustelunpätkistä. Vaistomaisesti tiedät asioita, jos vain annat mielesi kulkea vapaana.

Mielikuvituksen, luovuuden, intuition ja herkkyyden juhlasta saamme nauttia alkuviikon, jolloin merkurius ja aurinko vaa'asta tekevät kolmiota neptunukselle vesimiehessä. Luota flowhun, noudata intuitiotasi ja tee mitä mieleesi juolahtaa.

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 171010

Oikein hyvää sunnuntaita! Joskus muinoin ihmiset kävivät toistensa luona kylässä sunnuntaisin. Nykyään ei kai edes tiedetä, miltä ystävän tai sukulaisen koti näyttää, koska tapaamme toisiamme julkisissa tiloissa kuten kahviloissa.

Tänään jatkamme tätä hyvää nykyistä perinnettä ja tapaamme ystäviämme kahvilassa, taidenäyttelyssä tai kävelylenkin tiimoilla. Koti on liian intiimi paikka kuun ollessa vesimiehen merkissä. Kuun kolmiot auringolle ja merkuriukselle takaavat hyvä fiiliksen ja puheen riittämisen - vesimiehen hengessä mesessä tai Facebookissa!

Illan tullen kuu tekee konjunktiota neptunuksen kanssa. Haltioidut näkemästäsi elokuvasta, kuulemastasi musiikista tai näkemästäsi maalauksesta. Liitelet mielikuvien, unelmien ja haaveiden sfääreissä. Pieni Runotyttö sinussa suunnittelee seuraavaa mestariteosta, jossa seikkaillaan toisella puolella maapalloa tai ainakin toisessa ajassa.