lauantai 31. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 310710

Helteiden muututtua lämmöksi on aika ryhtyä töihin. Tehdä ne asiat, joita et helteellä jaksanut/pystynyt/halunnut tehdä, suunnitelmista huolimatta. Toiminnan planeetta mars vaa’assa aktivoi etenkin kauneuteen, sosiaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvän toiminnan.

Keskittymiskykysi on edelleen huipussaan marsin ja saturnuksen konjunktion ansiosta, joten vaativien ja pitkäjänteisyyttä edellyttävien projektien aika on nyt. Tosin marsin ja uranuksen oppositio tekee kaikkensa yllyttääkseen sinua toimimaan hetkessä, äkkinäisesti, suunnittelematta.

Auringon ja kuun kolmio saa sinut tuntemaan itsesi kokonaiseksi.

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 300710

Toistan itseäni, mutta sanon silti: tänään voi tapahtua mitä vain. Marsin konjunktio saturnukseen vaa’assa ja oppositio uranukseen oinaassa ei lupaa tasaista päivää, joka suunnitelmallisesti etenee asiasta toiseen. Jos päivän vauhti ei riitä, vähän ennen keskiyötä kuu menee oinaaseen ja räjäyttää pankin tehdessään konjunktion uranukselle ja opposition marsille ja saturnukselle.

Saturnuksen ja marsin konjunktio on periaatteessa hyvä juttu. Huomaat pystyväsi keskittymään tehtäviisi erinomaisesti. Samanaikaisesti saatat ihmetellä, mikä sinua pidättelee. Impulsiivisuutesi on tipotiessään ja varovainen suhtautuminen on valttia.

Jos tänään olisikin vain marsin ja satunuksen konjunktio, päivä olisi iisi. Marsin ja uranuksen oppositio on luonteeltaan räjähtävä ja aiheuttaa vaikka tulivuorenpurkauksia. Levottomuus ja huikea energisyytesi saavat sinut ottamaan riskejä, joistä äiti varoitti. Sähkölaitteilla ei leikitä kylpyammeessa.

Ihmiissuhteesi ovat tänään koetuksella, sillä et halua kenenkään määräilevän tekemisiäsi tai puuttuvan niihin. Yöllä kuun tehdessä oppositiota marsille ja konjunktiota uranukselle reagoit asioihin valoakin nopeammin. Laske sataan tai vaikka kolmeensataan ennen kuin huudat kiukkuasi ja ärtymystäsi rakkaimmillesi, pomollesi tai tuntemattomille ihmisille, jotka vain sattuvat olemaan tielläsi.

Marsin ja saturnuksen konjunktio viittaa siihen, että päivän voimakkaan energialatauksen voi käyttää myös rakentavasti. Aloita pitkään suunnitteilla ollut projekti tänään, keskity siihen.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 290710

Toiminnan ja intohimon planeetta mars siirtyy yöllä vaa’an merkkiin ja viipyy siinä syyskuun 15. päivään asti. Tänä aikana marsin intohimoinen toiminta kohdistuu ihmissuhteisiin, kumppanuuteen ja sitoutumiseen. Oikeudenmukaisuus ja tarve reiluun peliin motivoivat toimintaa tänä aikana.

Vaakaan liittyy aina itsensä syrjäyttäminen toisen hyväksi ja mars on perusluonteeltaan itsekäs. Ristiriita siitä, mitä sinä haluat ja mitä toinen haluaa, on ilmeinen. Kykysi ratkaista konfliktitilanteita on koetuksella. Aggressio ja väkivalta ahdistavat ja niitä välttääksesi olet valmis antamaan periksi. Tai aloitat sodan, sillä mars vaa’assa on kiivas.

Onneksi asiat eivät ole näin yksiulotteisia. Mars vaa’assa rakastaa kauneutta ja tyylikkyyttä ja on erittäin sosiaalinen ja urbaani. On aika lähteä kesämökiltä ja alkaa nauttia kaupungin antimista kuten taidenäyttelyjen avajaisista ja taiteiden yöstä. Tai vain ihmisvilinästä.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 280710

Kumpi on kiinnostavampi, suuret linjat vai yksityiskohdat?
Merkuriuksen siirryttyä tänään neitsyen merkkiin alat hahmotella elämäsi suurten kuvioiden yksityiskohtia. Jos unelmasi tai suunnitelmasi ovat tähän asti tuntuneet epämääräisiltä tai abstrakteilla, on nyt hyvä aika keskittyä konkretiaan ja yksityiskohtiin.

Jokainen meistä haaveilee onnellisesta elämästä, mutta mitä sinun onnellinen elämäsi tarkoittaa. Onko se talo meren rannalla, ihana kumppani/rakastettu, lapsi vai itsenäinen elämä? Yksityiskohtien tunnistamiseen, pohtimiseen ja löytämiseen on aikaa 3.10. asti, jolloin merkurius siirtyy neitysestä vaakaan.

Kuu kaloissa korostaa haaveiden, unelmien ja unien merkitystä tässä päivässä. Puhu, kirjoita, sävellä tai maalaa unelmasi, sillä se auttaa tajuamaan, mitä oikeasti haluat.

Kuun ja merkuriuksen oppositio sotkee tänään suunnitelmia jonkin verran. Netti ei toimi, bussi ei tule, auton akku on loppu, pyörä on varastettu. Tällainen toki hermostuttaa. Kiivastut läheisillesi asioista, joista oikeastaan ei ole kyse lainkaan. Mitä väliä sillä on, kummalle puolelle näkkileipää toinen laittaa Beceliä?

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 270710

Ymmärrän oikein hyvin keski- ja eteläeurooppalaisia, jotka lomailevat auringon ollessa leijonassa. Elämä on silloin seikkailua, romantiikkaa ja jännitystä. Ajatuskin arjen ja työelämän rutiineista on puistattava. Löydä itsestäsi leikkivä lapsi ja luovuutesi. Nauti itsestäsi ja herättämästäsi huomiosta. Lähde ulos, älä nyhjötä kotona. Ole elämäsi sankari! Aurinko on leijonassa 23.8. asti, joten aikaa on.

Eikä vain aikaa, vaan sisäinen pakko, johon saturnuksen ja uranuksen oppositio yllyttää. Tajuat elämästäsi uusia totuuksia ja sitoudut muutoksiin. Joillakin vanhoilla, aikanaan rakkaillakin, asioilla ei ole enää merkitystä, joten luovu niistä. Kyse on nimenomaan ihmissuhteista kaikilla elämänsektoreilla, sillä saturnus on vaa’assa. Tarpeesi olla vapaa oma itsesi (uranus oinaassa) voi sokeuttaa sinut, muista siis kuunnella sydämesi ääntä.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 260710

Voiko päivä ihanammin alkaa? Hyvä fiilis ja luottamus itseen ja tulevaisuuteen ovat olleet harvinaista herkkua tänä kesänä. Aurinko leijonassa tekee kolmion jupiterille oinaassa ja sanonpa vain, että harva aspekti antaa samanlaisen innostuksen ja uuden aloittamisen riemun.

Päivän teemoja ovat luottamus itseen ja muihin ja asioiden tolalle saattaminen. Vanhat virheet ja epäonnistumiset tuntuvat käsittämättömiltä ja siksi ne on juuri nyt helppo korjata. Näet elämäsi uudessa valossa ja tunnet olevasi vahva.

Auringon ja jupiterin kolmion ansiosta haluat lähteä lentoon! Matkustaa muille maille vierahille ja kokea siellä elämäsi rakkauden. Kolmio suosii myös asioiden filosofista pohdintaa, joten matkat asioiden syihin ja merkityksiin ovat nyt antoisat.

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Päivän horoskooppi 250710

Pursuat energiaa, mutta et tiedä, mitä tekisit. Niinpä valitset jotain vaaratonta, sillä sekä kuu kauriissa että mars neitsyessä kaipaavat varmuutta ja suunnitelmallisuutta. Kuun ja marsin kolmion tuoman energian käytät ennemmin kodin kunnostamiseen kuin laskuvarjolla hyppäämiseen.

Jos nukuit viime yönä levottomasti nähden outoja unia, varaudu ensi yönä vielä hurjempiin uniin. Kuu siirtyy puoli yhdentoista aikaan vesimieheen ja täysikuu valaisee mieltäsi. Tarkka täydenkuun aika, jolloin kuu ja aurinko ovat oppositiossa keskenään, on aamulla auringonnousun aikaan. Myös merkuriuksen tekemä oppositio neptunukselle aktivoi mielikuvitustasi.

Jupiterin ja pluton neliö on tänään tarkimmillaan. Elämäsi tarkoitus on jälleen kerran kysymysten kohteena. Onko elämäsi sittenkään sellaista kuin haluaisit sen olevan? Oletko ollut rehellinen itseäsi kohtaan? Oletko toiminut vastoin periaatteitasi vai niiden mukaisesti? Kaikenlaiset pidäkkeet itsesi toteuttamisen tiellä tuntuvat kahleilta ja haluat ehdottomasti vapautua niistä.

Tarve muuttaa elämääsi ja suunnaton vapaudentarpeesi synnyttävät turhautumista olemassa olevien sitoumusten vuoksi. Muutokset tulevat kyllä, joko kertarytinällä tai hitaasti. Taivaalla pitkään vaikuttanut t-risti tekee kyllä tehtävänsä. T-ristin muodostavat pluto kauriissa, joka tekee neliötä jupiteriin ja uranukseen oinaassa sekä saturnukseen vaa’assa, joka puolestaan tekee oppositiota jupiteriin ja uranukseen.