lauantai 23. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 230411

Kuu kauriissa tekee haastavia neliöitä Merkuriukseen ja Marsiin oinaassa sekä Saturnukseen vaa’assa. Hyvästä syystä voidaan kysyä, kuinka moni asia voi yhdellä kertaa ottaa päähän?

Merkuriuksen edustama ajattelu voi olla ylitunteellista ja pateettista tai täysin tunnekylmää. Kuun ja Marsin neliö on voimistaa tunne-elämää ärhäkkyyteen ja ärtyisyyteen asti ja nostaa jopa kuumeen. Kuun neliö Saturnukselle on samanaikaisesti kuun ja Merkuriuksen neliön kanssa. Yksinäisyyden ja hylätyksi tulemisen tunne voi riuduttaa ja tehdä toimintakyvyttömäksi. Onneksi nämä aspektit ovat lyhytaikaisia.

Venuksen ja uranuksen konjunktio oinaassa jatkaa itsen määrittelyä yllättävissä tilanteissa ja kohtaamisissa. Riskinotto sosiaalisissa tilanteissa ja rakkaudessa kannattaa!

Merkurius lopettaa perääntymisen ja kääntyy kulkemaan eteenpäin. Hässäkkää väärinymmärrysten ja virheellisen informaation takia voi vielä ilmetä muutaman päivän ajan, samoin junasta myöhästymisiä ja internetyhteyksien katoamista. Vauhtiin päästessään eteenpäin kulkeva Merkurius oinaassa vauhdittaa kaikkia edustamiaan asioita: ajattelua, puhumista, liikenneyhteyksiä, viestintää ja kaupankäyntiä.

Vilkasta lankalauantaita!

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 220411

Kuu menee kauriisiin klo 13.24, joten voisi kuvitella edessä olevan järjestelmällinen, aikataulutettu ja käytännön asioiden päivä. Jos päivän ainut aspekti olisi auringon kolmio härästä kuulle kauriissa, päivä soljuisi miellyttävästi suunnitelmien mukaan.

Kuitenkin kuun sekstiili Neptunukselle kaloissa voimistaa intuitiota ja saa tekemään asioita hetken mielijohteesta. Kuun neliöt Venukselle ja Uranukselle oinaassa saavat aikaan tyytymättömyyttä ja levottomuutta. Itseään vastaan ei voi toimia.

Venuksen ja Uranuksen konjunktio oinaassa järisyttää ihmissuhteita, arvomaailmaa ja jopa taloudellinen tilanne saattaa muuttua. Yllättävät tapahtumat, kohtaamiset ja ihmiset muuttavat vakiintuneita kuvioita. Rakkaus iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta, samoin voimakas vapauden tarve. Luutunut parisuhde voi saada kyytiä, koska tarve toteuttaa itseä on voimakas. Vain sinä määrittelet itsesi, millainen olet ja mitä haluat. Muiden yritykset rakentaa ympärillesi määrittelykehikkoa ovat Venuksen ja Uranuksen konjunktion aikana erityisen raivostuttavia.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 210411

Venus siirtyi aamulla oinaaseen ja on aika toimia. Flirttailla ja antaa intohimon viedä - ja tehdä nopeita ratkaisuja. Ihmissuhteet, rakkausasiat, itsearvostus ja raha-asiatkin ovat nyt voimakkaan oinasmaisen provosoinnin kohteita ja välineitä.

Kaiva kaapista avokaulaisin paita, lyhyin hame tai kireimmät housut. Oman seksuaalisuuden hyväksyminen ja sen avoin esille tuominen voi hätkähdyttää itseä ja muita. Venus oinaassa kulkee omia polkujaan ja arvostaa myös toisessa ihmisessä itsenäisyyttä. On aika olla rohkeasti sitä mitä on.

Kuu jousimiehessä aktivoi tänään hyvää positiivista energiaa tekemällä kolmion Merkuriukseen, Marsiin ja Jupiteriin oinaassa. Tänään ei kannata jäädä kotiin sohvalle katsomaan televisiota, eivätkä nämä kolmiot siihen edes yllytä. Maailma kutsuu, uudet ihmiset ja ajatukset ovat heti nurkan takana. On vain otettava askel pois turvallisesta ja mukavasta.

Päivän synttärisankari on The Curen vokalisti Robert Smith (s. 1959). Sen ja oinasvenuksen kunniaksi The Curen Let's go to bed.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 200411

Astrologiassa aurinko liittyy tietoiseen tahtoon, potentiaaliin ja vitaalisuuteen. Tänään härkään siirtyvä aurinko nauttii hitaudesta, harkinnasta ja kaikesta käsin kosketeltavasta. Härkä on luova, sinnikäs, maanläheinen ja kauneutta rakastava. Kekseliääksikin härkää nimitellään silloin kun kyse on erilaista keinoista vähentää tai välttää työntekoa. Mukavuudenhaluinen ja käytännöllinen aika jatkuu 21.5. asti, jolloin aurinko siirtyy kaksosiin.

Aurinko härässä hillinnee jonkin verran nopeaa ja suoraa oinasenergiaa. Silti oinaassa on vielä Uranus, Merkurius, Mars ja Jupiter. Ja huomenna joukko saa vahvistukseen lisäyksen Venuksen siirtyessä oinaaseen.

Kuu siirtyi aamulla jousimieheen ja yllyttää seikkailuun, tutkimaan tuntemattomia polkuja niin konkreettisesti kuin teoreettisestikin. Asioita suoraan laukova kuu jousimiehessä pyrkii oikeudenmukaisuuteen.

Aurinko härässä tekee herkän sekstiilin Neptunukselle kaloissa. Oletko oikeassa paikassa oikeaan aikaan vai haluatko vain paeta kaikkea?

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 190411

Voi olla, että tämän päivän energiat vievät mennessään. Lähtökohtana on kuu skorpionissa, joka suhtautuu kuolemanvakavasti kaikkeen. Huumorintajun puutteesta ei ole kyse, vaan siitä että mitään asiaa ei voi nyt ohittaa merkityksettömänä. Tai sitten voi ohittaa kaiken, millään ei ole merkitystä.

Tähän lisätään räjähdysherkkä perääntyvän Merkuriuksen konjunktio Marsille oinaassa. Sanallinen argumentointi on toki vakuuttavaa, mutta samalla tahattoman provosoivaa. Väittelyt, kiivaat keskustelut, jopa riidat voivat jälkeenpäin harmittaa kovasti, mutta sanottua ei saa vedettyä takaisin. Mars aktivoi Merkuriuksen edustamaa mieltä ja siksi ajattelu ja puhe on salamannopeaa.

Marsin ja Saturnuksen oppositio hioo edelleen ihmissuhteita, mutta myös tekemättä jääneitä asioita. Perääntyvä Merkurius ei ehdi tehdä tarkkaa oppositiota perääntyvälle Saturnukselle vaa'assa ennen eteenpäin kääntymistään. Saivartelua olisi silti väittää, ettei ylikriittisyys välillä tukkisi kaikkea ajattelua.

Aurinko on tänään viimeistä päivää oinaassa, joten rohkeasti elämää päin!

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 180411

Aamuinen täysikuu valaisi kirkkaasti aloittamamme asiat. Uusi eduskunta, uusi tapa ajatella asioita. Minän ja sinän keskustelu jatkuu ja kysymys oman autonomian säilyttämisestä suhteessa toiseen ihmiseen pysyy kuvioissa. Toisen ihmisen huomioiminen ja yhteistyö kompromisseineen ovat tämän täydenkuun viisautta.

Kuu siirtyi skorpioniin klo 09.19 lisäten tunteiden intensiteettiä ja henkilökohtaisuutta. Minä vaadin kaiken ja jos sitä en saa, en halua mitään.

Asioihin voi toki suhtautua toisinkin. Jos jokin asia tökkii uudestaan ja uudestaan, voi olla että kannattaa vaihtaa suuntaa. Ehkä toinen lähestymistapa olisi parempi ja toimivampi. Tämä on Mars oppositio Saturnuksen opetus.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 170411

Auringon lisäksi Uranus, Merkurius, Mars ja Jupiter oinaassa vaalivat ajatusta siitä, että vain minä olen kaiken mitta, vain minä olen merkittävä. Vastapäätä vaa’assa kuu ja Saturnus korostavat, että minä olen minä vain suhteessa toiseen ihmiseen.

Kumpikin, sekä oinas että vaaka, menevät helposti ajattelussaan liian pitkälle. Vaaka unohtaa omat tarpeensa, halunsa ja itsensä huomioidessaan muita, oinas ei muita huomaakaan. Jokainen toinen on olemassa vain oinaan tarpeita ja haluja varten.

Kyse ei ole siitä, että pitäisi valita minän itsekkyyden ja itsen syrjäyttämisen muiden hyväksi välillä. Molempia tarvitaan, joskus toisinaan, mutta elämän ja toiminnan ohjenuoria ne eivät voi olla. Huomisaamun täysikuu – aurinko oinaassa oppositio kuu vaa’assa – hakee ratkaisua korostamalla ihmissuhteiden merkitystä. Tarkentuva Marsin oppositio oinaasta perääntyvälle Saturnukselle vaa’assa opettaa pitämän huolen minuuden rajoista.

Victoria Beckham (s. 1974) viettää synttäreitä tänään.Sen kunniaksi Spice Girlsin Wannabe.

Hyvä päivä äänestää.