lauantai 28. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 280810

Toivottavasti selviät tästä päivästä ilman suuria vaurioita ihmissuhteissasi. Kuun oppositio marsiin lyhentää pinnaasi ja saatat ärjähdellä pienestäkin asiasta. Et siedä vastaansanomista ja saatat riidellä vain riitelyn vuoksi. Kykysi kompromissiin on heikko ja joustamattomuutesi saattaa ärsyttää läheisiäsi, et siis riitele yksin.

Lisäksi kuun oppositio venukseen vahvistaa tarvettasi olla rakastettu. Rakkauden ja läheisen ihmissuhteen tarpeesi voi saada sinut rakastumaan päätä pahkaa. Pääasia on rakastua ja rakastaa, sillä ei ole paljon väliä, minkälainen se toinen on. Jälkeenpäin voit huomata toisen olevan arvoiltaan ja asenteiltaan hyvin erilainen, mutta sitä ei nyt kannata pohtia.

perjantai 27. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 270810

Levotonta ja katkonaista unta nukkuneet voivat syyttää siitä kuun ja uranuksen konjunktiota. Miten voi nukkua ja levätä, kun maailma odottaa ja on vaikka mitä jännittävää elämä täynnä?

Vauhtia lisäsi kuun siirtyminen oinaaseen. Olet impulsiivinen ja toimit vaistojesi ohjaamana. Tunnet rakastavasi kaikkia ja uskot olevasi lähes kaikkivoipainen kuun ja jupiterin konjunktion ansiosta.

Kuulostaa hyvältä ja sitä se onkin. Mutta kuun muut aspektit mutkistavat sitä suoraviivaisuutta, joka kuuhun oinaassa liittyy. Kuun neliö plutoon kauriissa nostaa intensiteettiäsi, voimistavat tunteitasi ja tuovat mukaan valtapelit ja manipuloinnin.

Tunne-elämäsi ailahtelee laidasta toiseen, sillä kuun oppositio saturnukseen vaa'assa saa sinut epäilemään kaikkia ihmissuhteitasi. Kukaan ei rakasta eikä välitä ja sinä itse huomaat olevasi oudon kylmä muita kohtaan.

Iltaa kohden elämä kirkastuu ja lähdet valloittamaan maailmaa.

torstai 26. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 260810

Uusi elämä alkaa tänään. Päätät laittaa kuntoon raha-asiasi (keksit kyllä keinot), terveytesi ja työelämäsi. Auringon ja pluton kolmion kaltaista vahvistavaa ja uudistavaa energiaa saisi olla useamminkin tarjolla!

Kuu kaloissa houkuttelee sinua siirtämään asiat huomiselle. Unelmoiminen siitä, mitä tekisit, jos … on niin paljon helpompaa kuin asioihin tarttuminen.

Unelmat ovat toki välttämättömiä, mutta niiden saavuttamiseksi on tehtävä jotain. Jos se tuntuu työläältä, ajattele elämääsi kolmen vuoden päähän. Joko niin, että olet ryhtynyt tekoihin unelmien toteuttamiseksi tai niin, että et ole. Kumman tulevaisuuden valitset?

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 250810

Tänään tunnet olevasi tuhkasta nouseva feniks-lintu. Uudistumiskykysi on voimissaan auringon tehdessä neitsyestä kolmiota plutolle kauriissa. Olet perinpohjainen halussasi päästä asian ytimeen. On totuuden aika.

Peilikuvaasi katsoessa päätät siirtyä terveellisempiin elämäntapoihin, mutta se ei sinulle riitä. Haluat uudistaa elämääsi laajemmin. Haluat uuden elämän, mitä se sitten onkin. Vain sinä voit sen määritellä.

tiistai 24. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 240810

Elokuun täysikuu on klassikko, joka lumoaa ja hullaannuttaa.

Sekavaa mielentilaa valmistelee aamupäivän kuu konjunktio neptunus vesimiehessä. Näet unia silmät auki, innostut ja olet uniesi ja unelmiesi vietävissä. Reagoit herkästi lähelläsi oleviin ihmisiin ja sinusta tuntuu, että ”tiedät” asiat.

Aamupäivän kuu konjunktio neptunuksen fiiliksiä kertaa kuu siirtyessään kaloihin viiden aikaan iltapäivällä. Kun auringon ja kuun oppositio on tarkka kahdeksan aikoihin illalla, olet valmis ulvomaan kuuta.

maanantai 23. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 230810

Aurinko siirtyi aamulla neitsyen merkkiin. Kuukauden ajan saamme keskittyä omien yksilöllisten taitojen, tiedon ja osaamisen parhaaseen käyttöön. Löydä oma vahvuutesi - se alue tai ala, jolla olet hyvä - ja pyri toteuttamaan siinä itseäsi.

Venuksen ja marsin konjunktio tuo päivään harmoniaa, energisyyttä ja erotiikkaa. Kuun kolmio vesimiehestä venukseen ja marsiin vaa'assa helpottaa ihmissuhteiden sujuvuutta. Ja saattaapa käydä niin, että uusi tuttavuus hurmaa sinut täysin.

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 220810

Velvollisuudentunne siirtää viikonlopun huuman sivuun. Sunnuntaiahdistus iskee ja tiedotat kaikki tehtävät työt ja velvollisuudet. Ja keksit vielä pari uutta lisäksi. Talonpoikaisjärki ja logiikka ovat tämän päivän selviytymiskeinot, sillä kuu kolmio saturnus ei paljon tunteista perusta.

Mielesi halajaa kuitenkin uutta näkökulmaa, uusia ihmisiä ja vieraita polkuja. Kuu vesimiehessä innostaa tutkimusretkille vaikkapa omaan lähiympärisöön, omaan mieleen ja toiseen ihmiseen.