lauantai 30. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 300411

Tästä voi tulla ikimuistoinen vappuaatto kuun, Uranuksen, Venuksen, Merkuriuksen, Marsin ja Jupiter in vauhdittaessa asioita oinaassa. Oinas on hyvin individualistinen merkki, siksi kaikki omasta halusta kumpuava tekeminen kannattaa.

Mikään pakko ei ole juhlia vappuaattoa, mutta Marsin ja Jupiterin konjunktio voi taata kaikkien aikojen bileet. Elämänilo pulppuaa voimakkaana nauruun ja iloon, joka heijastuu ihmissuhteisiin. Konjunktion yltiöpäisyys, kaikkea liikaa, voi tuntua huomenaamulla kipeänä päänä. Väliäkö sillä, koska huomenna voi jatkaa kevään ja elämänilon ylistystä!

Ikimuistoinen vapusta voi tulla toisellakin tapaa. Kuun ja Venuksen konjunktio valaa charmia jokaiseen. Ystävyyden ja rakkauden tunteminen ja jakaminen ovat luonteva tapa lähestyä toista ihmistä. Jokin silti mättää. Kuun ja Venuksen oppositio perääntyvään Saturnukseen vaa’assa luo etäisyyden tunnetta muihin ihmisiin. Kyse on siis tunteesta, että sinua kritisoidaan eikä sinua ainakaan kukaan rakasta. Kaikilla muilla näyttää olevan niin hauskaa! Nämä tunteet juontavat omista läheisyyden ja hylätyksi tulemisen peloista. Älä anna niille edes pikkusormea, silloin kun ne nopeasti vilahtavat mieleesi.

Kuun ja Venuksen oppositio Saturnukselle on kuin huono vappunaamari, joka estää sinua näkemästä muita ja muita näkemästä sinua. Vaihda se hulluttelevaan iloon, jota Mars ja Jupiter tarjoavat.

Riemukasta Vappua!

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 290411

Kuun siirtyminen oinaaseen klo 20:33 aloittaa vapun. Sitä ennen kuu kaloissa rakentelee romanttisiakin kuvitelmia vapunvietosta. Oinaassa kuu on rohkea, päällekäyväkin, aktiivinen ja vaistonvarainen.

Vapunvietosta lisää huomenna, joten siitä nyt vain lyhyesti. Venuksen oppositio oinaasta Saturnukselle vaa'assa ei suosi romantiikkaa. Marsin ja Jupiterin konjunktio oinaassa saa arvioimaan omat resurssit paljon suuremmiksi kuin mitä ne oikeasti on. Jupiterin vuoksi onni voi olla mukana tai sitten Jupiter vain vahvistaa Marsin aggressiivisuutta.

Päivän synttärisankari on Uma Thurman (s. 1970). Hänen syntymäkarttansa näyttää tältä.

torstai 28. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 280411

Kuu kaloissa viekoittelee unelmoimaan ja saa ajatukset harhailemaan. Mielikuvitus ja intuitio saavat näkemään ja kokemaan päivän uudella tavalla. Asiat liukenevat ja lomittuvat toisiinsa ja loppujen lopuksi toden ja epätoden erottamisella ei ole edes väliä.

Auringon kolmio oinaasta Plutolle kauriissa antaa vakaata voimaa ja kestävyyttä ja on hyvin positiivisen energian aspekti. Esteet on tarkoitettu voitettavaksi ja elämä voi muuttua!

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 270411

Kuu siirtyi kalojen merkkiin klo 07:57, teki konjunktion Neptunksen kanssa ja vei keskittymiskyvyn mennessään. Niinpä nyt on aika heittäytyä aavistuksen varaan ja ajelehtia sinne tänne.

Päivän kova aspekti, Venuksen neliö oinaasta Plutolle kauriissa, edustaa aivan toisenlaista asennetta. Ihmissuhteissa, rakkaudessa, seksissä ja vallassa on kyse kaikesta. Syvät tunteet (etenkin mustasukkaisuus, rakkaus ja viha) sävyttävät ehdottomuutta. Totuus kaivetaan esiin ja rehellisyys omissa tunteissa ja itseään kohtaan ovat avaimia muutokseen.

Muutosta kohti vie myös auringon kolmio härästä Plutolle kauriissa. Positiivista energiaa, voimakasta tahtoa ja päättäväisyyttä on vaikka muille jakaa.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 260411

Aurinko lämmittää mieltä ja kuu vesimiehessä yllyttää lähtemään löytöretkelle, kulkemaan omia polkuja.

Kuun sekstiili Marsille oinaassa yhdistää tunteen tekemiseen. Jos jokin asia ei tunnu hyvältä, jätä se ja siirry asioihihn, tekoihin ja ihmisiin, jotka tuottavat sinulle iloa. Kuun sekstiili Jupiterille oinassa tarjoaa hyvää fiilistä ja onnekkaita sattumuksia.

Venuksen neliö oinaasta Plutolle kauriissa nostaa esiin mustasukkaisuuden, omistushalun, manipuloinnin ja pakottamisen. Tunteet ovat voimakkaita, intensiivisiä ja kiihkeitä.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 250411

Aamulla vähän ennen kuutta alkoi kuun viimeisen neljänneksen vaihe auringon ja kuun tehdessä tarkkaa neliötä toisiinsa. Jälleen kerran on aika tarkastella, mitä tässä elämässä on saavuttanut ja mistä voisi luopua.

Auringolla härässä on tyypillistä mukavuudenhalu, joka ilmenee tutuissa ja turvallisissa rutiineissa. Mitä ihmeen syytä olisi muuttaa mukavaa elämää?

Kuu vesimiehessä haluaisi kuitenkin katsoa asioita muutoksen, toiseuden ja erilaisuuden kautta. Kuu vesimiehessä on se, joka laittaa kuvaan sopimattoman esineen joukkoon ja siten virittää muutosta myös auringon ollessa stabiilissa härässä.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 240411

Pääsiäistä pidetään ilon juhlana ja kuu kauriissa juhliikin, mutta hillitysti. Tunteellisuus on kauriskuulle vierasta. Sen sijaan järkevyys, suunnitelmallisuus, aikataulujen suunnittelu ja niissä pysyminen ovat käytännöllistä toimintaa, joka tuntuu hyvältä.

Aurinko paistaa lämpimästi kirkkaalta taivaalta. Kevät näyttää parastaan. Auringon ollessa härässä luonnosta nauttiminen tekee hyvää sydämelle ja mielelle. Kävele metsässä, puistossa, merenrannalla tai kylvä ja istuta sydämesi kyllyydestä kesän kukkaloistoa.

Riemukasta pääisiäistä!