lauantai 19. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 190311

Kuu neitsyessä viihtyy arjessa, jossa tarvitaan logiikkaa, tarkkuutta ja parhaiden käytäntöjen kautta saatua tietoa. Aurinko kaloissa tarkastelee asioita universaalisti, rajoittamattomasti ja intuitiivisesti pysyen käytännön ja arjen ulottumattomissa. Näiden hyvin erilaisten energioiden vastakkaisuus toteutuu kuun täyttyessä klo 20:11.

Täysikuu on valaistumisen aikaa. Omien tunteiden ymmärrys kasvaa, mutta myös sen ymmärrys, että ihminen ollakseen minä tarvitsee sinän. Siksi täysikuu on rakastumisen ja rakastamisen aikaa.

Kuu siirtyy vaakaan klo 22:03. Kuun oppositio Uranukselle oinaassa synnyttää levottomuutta ja tarvetta sanoutua irti kaikesta siitä, mikä estää itsen toteutumista.

Kuu ei ole ollut yhtä lähellä maata pariinkymmeneen vuoteen.


Tänään liputetaan Minna Canthin (1844-1897) ja tasa-arvon kunniaksi!

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 180311

Kuu siirtyi eilen illalla neitsyen merkkiin. Yksityiskohdat, huolellisuus ja asioiden oikein tekeminen ovat nyt tärkeitä. Joskus kuu neitsyessä saa siivomaan komerot ja kaapit ja toisinaan tarkistamaan kaikkien tuttujen osoitteet ja puhelinnumerot.

Kuusta neitsyessä sanotaan, että se ei ole kovin puhelias. Tänään neitsyen merkin hallitsija Merkurius on oinaassa ja tekee opposition Saturnukselle vaa'assa, joka voi ilmetä jopa haluttomuutena puhua. Ainakin tunteista puhuminen voi olla hankalaa.

Kuu on täydenkuun merkissään. Tarkka täydenkuun hetki on vasta huomenna illalla, mutta unettomuus ja/tai levottomat unet voivat tehdä sinusta ja minusta yöihmisen, joka tuijottaa kuuta.

torstai 17. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 170311

Uranus, Merkurius ja Jupiter muistuttavat joka päivä oinaan vimmaisuudesta, aloitteellisuudesta ja minäkeskeisyydestä. On jännittävää elää tätä ällistyttävän energistä ja yllättävää aikaa, vaikka kaikki ei aina ole niin miellyttävää. Nyt on hyvä tilaisuus uudistua sellaiseksi kuin voisit olla.

Aurinko ja Mars ovat vielä kaloissa ja muistuttavat sieltä, kuinka tärkeää on tuntea myötätuntoa ja nähdä intuition ja mielikuvituksen avulla – koko maailma ja universumi itsen lisäksi. Yksisilmäisyys ja lyhytnäköisyys eivät ole ne ominaisuudet, joilla asioita muutetaan.

Kuu leijonassa tekee illalla opposition Neptunukselle vesimiehessä. Yltiöpäiset unelmat voivat johtaa harhaan.

Nat "King" Colen (17.3.1919 – 15.2.1965) syntymäpäivän kunniaksi Quizas, Quizas, Quicas elokuvasta In the Mood for Love.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 160311

Kuu leijonassa nauttii saamastaan huomiosta. Tyytyväinen leijona säteilee ainutlaatuisen lämmintä valoa, jonka loisteessa on hyvä olla.

Hyvään oloon ei kannata jäädä vain kellimään, sillä tänään on puhumisen päivä. Päivän aspektit, kuun kolmio Merkuriukselle ja Jupiterille oinaassa sekä Merkuriuksen ja Jupiterin konjunktio, antavat puhelle ja kirjoittamiselle siivet. Puheella rakennat maailmaasi, joten kannattaa puhua tulevaisuuteen luottaen positiivisella asenteella. Ideoiden kääntely ja kehittely yhdessä muiden kanssa kannattaa.

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 150311

Ainakin minua houkuttaa kovasti kääntyminen sisäänpäin kuunnellessani ja lukiessani ahdistavia uutisia vaikeuksista Fukushiman ydinvoimalassa. Niin ei vain nyt voi tehdä. Uranus, Merkurius ja Jupiter oinaassa pitävät elämäntahdin kiihkeänä, levottomana ja hermostuneena. Tahtihan vain kiihtyy ensi viikolla auringon siirtyessä oinaaseen. Mars on onneksi vielä kaloissa tämän kuun loppuun.

Auringon (kaloissa) ja kuun (ravussa) kolmio antaa eheyttä, sisäistä voimaa ja rohkeutta elää tätä päivää. Venuksen ja Saturnuksen kolmio tuo realistisen näkemyksen asioihin. Onneksi.

Kuu siirtyy klo 21:33 leijonaan ja tekee saman tien kolmion Uranukselle. Yllättävien tilanteiden, kohtaamisten ja yhteydenottojen sävyn tulisi olla myönteinen, sillä kolmio on positiivinen aspekti. Varaudu arvaamattomuuteen.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 140311

Kuu ravussa haluaisi olla vain kotona, sulkea maailman ulkopuolelle ja vetäytyä omaan maailmaansa. Se vaan ei käy päinsä. Ajan, päivän, hetken haasteet ovat niin voimakkaat, että niihin on reagoitava. Tai ainakin siltä tuntuu.

Venuksen kolmio vesimiehestä Saturnukselle vaa'assa tuo realismin ja epäsovinnaisuuden yhteistyön liittyen ihmissuhteisiin ja taloudellisiin ratkaisuihin. Jännittävää!

Merkuriuksen ja Jupiterin konjunktio oinaassa tuo suuret puheet ja suunnitelmat. Oinaan luonteeseen kuuluu, että asioita ei vain suunnitella, ne myös tehdään. Keskustelut venyvät ja ulottuvat globaaleihin kysymyksiin ja maailmankuviin asti.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Päivän horoskooppi 130311

Tiedonjanosi on suuri, samoin kuin kykysi jakaa tietoa. Kuu kaksosissa tekee kolmion Neptunukselle vesimiehessä, jolloin tiedonhankintatapasi voivat olla epäsovinnaisia perustuen intuitioon, mielikuvitukseen ja unelmiin.

Illansuussa viiden aikaan tilanne muuttuu kuun siirtyessä ravun merkkiin.” Koskaan ei voi olla liikaa kotona”, tuumaa rapu ja sisustaa kotinsa jälleen kerran. Turvallisuudentunne syntyy perheestä, kodista ja elämän varrella keräillyistä esineistä ja muistoista.

Kuun ja Uranuksen neliö järkyttää tätä kodikkuutta yllättävillä uutisilla tai tapahtumilla. Kapinallinen, itsenäinen ja vapautta kaipaava mieli haluaa tehdä kaiken toisin kuin neuvotaan tai kehotetaan. Jälkeenpäin huimapäinen irtiotto joko tuntuu hyvältä tai ei.

Merkuriuksen neliö oinaasta Plutolle kauriissa voi viedä mielen syvyyksiin – ja löytää sieltä jotain hyvin tärkeää ja elämää muuttavaa. Usein tämä neliö näyttäytyy kuitenkin itsepäisenä juuttumisena yhteen mielipiteeseen/asiaan ja sen saattamisena väkisin myös muiden mielipiteeksi. Uudista sanojen ja ajatusten voimalla sen sijaan itseäsi.