lauantai 7. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 070810

Voimakkaat tunnemyrskyt vauhdittavat päivääsi. Yöllä kuu meni rapuun ja aamulla venus vaakaan ja erittäin vahva suurristi tuli seuraksemme.

Tavallisessa suurristissä on neljä planeettaa, jotka ovat neliössä keskenään siten, että kuviossa on kaksi oppositiota. Esimerkiksi aurinko 0 astetta oinasta, kuu 0 astetta vaakaa, saturnus 0 astetta kaurista ja uranus 0 astetta rapua. Tällaisessa kuviossa aurinko ja kuu ovat keskenään oppositiossa tehden neliötä saturnukselle ja uranukselle, jotka myös ovat oppositiossa keskenään.

Tänään suurristiin osallistuvat kuu, venus, mars, jupiter, saturnus, uranus ja pluto. Kuu ravussa on oppositiossa plutoon kauriissa tehden neliötä venukselle, marsille, saturnukselle vaa’assa sekä jupiterille ja uranukselle oinaassa. Venus, mars ja saturnus tekevät oppositiota jupiterille ja uranukselle. Huh hellettä!

Vapaudentarve ja halu muuttaa elämä aivan toisenlaiseksi ravistelevat voimakkaasti meitä. Aikaa nykyisen elämän tuskailuun on ollut koko kesä ja jossain vaiheessa on ryhdyttävä sanoista tekoihin. Ahdistus vain kasvaa sitä mukaa mitä kauemmin vain tuskittelet.

Venuksen siirtyminen vaakaan viittaa siihen, että muutospaineet kohdistuvat etenkin ihmissuhteisiin. Venuksen oppositio uranukseen tänään saa kaikenlaiset sitoumukset tuntumaan ahdistavilta ja vapautta rajoittavilta. Samanaikaisesti venuksen ja saturnuksen konjunktio saa sinut tajuamaan ihmissuhteittesi todellisen tilan.

Houkutus äkkinäisiin ratkaisuihin on suuri.

Myllerryksen keskellä rakasta ja arvosta itseäsi. Vain sinä voit olla sinä ja vain sinulla on vastuu omasta elämästäsi.

perjantai 6. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 060810

”Tämä hetki ja tulevaisuus” lauloi Ratsia aikoinaan. Toimiessasi ja puhuessasi tänään hetken impulssien pohjalta tiedostat rakentavasi tulevaisuuttasi hetkessä.

Kuu on kaksosissa vielä tämän päivän ja saat nauttia uteliaasta mielestä, nopeasta puheesta ja vilkkaista, joskin pinnallisista keskusteluista.


Yöllä, heti keskiyön jälkeen kuu menee rapuun ja taivaalle muodostuu suurristi. Siitä lisää huomenna.Olin laittanut tähän ajastusjulkaisun, mutta se ei ollut toiminutkaan. No, vielä on tätä päivää muutama minuutti jäljellä:)

torstai 5. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 050810

Määrätietoinen toiminta tavoitteiden saavuttamiseksi tekee niin hyvää sielulle ja mielelle. Vanhankuun aikana asioiden valmiiksi saattaminen tuntuu oikein hyvältä. Lisäenergiaa ja keskittymistä tuo auringon ja kuun sekstiili.

Katsele ympärillesi ja näe itsesi vahvana, luottavaisena ja tasapainoisena. Tällainen olotila heijastuu ulospäin ja siksi asiat sujuvat tänään helposti.

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 040810

Vaikka kuinka ahdistaisi ja asiat tuntuisivat toivottomilta (t-risti), luota itseesi ja tulevaisuuteesi. Löydä kauneus luonnosta, taiteesta, muista ihmisistä ja yksityiskohdista kuun tehdessä kolmiota härästä venukselle neitsyessä.

Illalla kuu menee puheliaaseen kaksoseen ja tekee sieltä sekstiilin uranukseen ja kolmion marsiin ja saturnukseen. Kaipaat elämääsi jännitystä, uutta ja outoa, helpotusta nykyiseen. Olet avoin, intohimoinen ja tunteet ohjaavat toimintaasi.

Tee sitä mitä haluat ja halua sitä mitä teet.

Barack Obama täyttää tänään 49 vuotta!

tiistai 3. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 030810

T-risti marsin, jupiterin ja pluton välillä johtavissa merkeissä energisoi päiväsi.

Marsin ja pluton neliön ansiosta kunnianhimosi nostaa tylysti päätään ja siksi vihamiesten hankkiminen tämän aspektin aikana on hyvin helppoa. Pluto on auktoriteettia ja asemaa yhteiskunnassa edustavassa kauriissa, joten valtataistelut liittyvät todennäköisesti työhösi.

Toisaalta marsin ja pluton neliö on hyvin fyysinen aspekti. Seksuaaliset tarpeesi ovat huipussaan, terveytesi on koetuksella ja jopa väkivalta voi uhata sinua. Suunnattomassa voimantunnossasi työskentelet tavoitteesi saavuttaaksesi väsymättä, jopa uupumukseen asti.

Muutoksen ja uudistuksentarpeesi kohdistuu työelämän lisäksi ihmissuhteisiin. Olet valmis tekemään niiden eteen kaikkesi, mutta toimimatonta ihmissuhdetta et välttämättä edes halua pelastaa.

Vaikka energiatasosi on suuri, sinua houkuttelevat laiskottelu, velttoilu ja nautiskelu. Ehkä löydät ratkaisun elämäntilanteeseesi riippukeinussa.

maanantai 2. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 020810

Töihin paluu kirveltää ja päätät ryhdistäytyä. Aloitat kuntoilun, terveellisen ruokavalion ja terveet ihmissuhteet. Päätät myös keskittyä töihin. Äläkä vain päätä. Kuu härässä tekee kolmion plutolle kauriissa ja vakavoittaa mielet. Haluat päästä asioiden ytimeen myös tunneasioissa.

T-risti, jossa mars vaa’assa on oppositiossa jupiteriin oinaassa kummankin tehdessä neliötä plutolle kauriissa, pakottaa tekemään valintoja elämäsi suhteen tällä viikolla. Helppoa se ei ole, sillä tunnet kaikkien ovien sulkeutuvan edessäsi. Pakon edessä valitsen sen ainoan oven, joka on raollaan.

Voimaton et ole. Sekä mars oppositio jupiter että mars neliö pluto lataavat sinut suunnattomalla energialla. Tunnet olevasi vastustamaton, oikeassa ja voittamaton. Varo silti ryhtymästä taisteluun tuulimyllyjä vastaan.

Oikeastaan kaikki tämä energia ja tuska on vapauttavaa. Luovut menneestä painolastista ja aloitat uuden elämän. Mikäs sen ihanampaa!

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Päivän horoskooppi 010810

Tänään Linnanmäelle! Tai jonnekin muualle, jossa saat kohdata pelkojasi turvallisesti. Kauhuelokuvat ovat mieleesi tänään, mutta kauhua ovat muutkin kuin varsinaiset kauhuelokuvat. Saatat myös ajatella, että turvallisuus on muita varten. Sinä kuljet omia polkujasi ja olet valmis vastaanottamaan sen tarjoamat riskit.

Haluat olla ensimmäinen joka asiassa. Haluat aloittaa uusia projekteja ja uusia ihmissuhteita, koska sellainen tuntuu nyt hyvältä. Vaistomaisesti reagoit itsekkäästi. Minä, minä minä!

Kuun ollessa oinaassa kaipaat fyysisyyttä. Haluat tuntea lihastesi voiman ja haistaa hienhajun. Lähde pelaamaan sulkapalloa, tennistä tai lenkille.

Nauti itsestäsi!