lauantai 20. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 201110

Tunnet itsesi älykkääksi ja terävät kommenttisi saavat jopa sinut itsesi ihailemaan älyäsi. Merkuriuksen ja marsin konjunktio jousimiehessä tuottaa paljon puhetta ja suuria suunnitelmia siitä, miten asiat pitäisi olla.

Lisäksi aspektin jousimiesannos tuo mukaan seikkailun ja matkailun avartavan vaikutuksen. Merkuriuksen siivet saavat hurjan vauhdin marsilta oman elämän, omien halujen toteuttamiseen.

Kuu täyttyy taivaalla ja mieli harhailee oman mukavuudenhalun (kuu härässä) ja pinnanalaisten asioiden (aurinko skorpionissa)välimaastossa. Aivan täysi kuu on huomenna, mutta jo tänään alitajunnan kuiske voimistuu.

perjantai 19. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 191110

Päivän vauhdittaa auringon tekemä kolmio skorpionista uranukselle kaloissa. Uusien asioiden ja yllätysten planeetta uranus on yleensä melko kovakourainen, mutta kolmio auringon kanssa pehmentää uranuksen äkkiväärää yllätyksellisyyttä. Uusien asioiden ja yllätysten käynnistäjänä olet todennäköisemmin sinä itse kuin tulivuoren purkaus Islannissa. Tunnet itsesi vapaaksi ja sitä kautta huolettomaksi ja uskaliaaksi.

Aamupäivän kuu oinaassa syöttää egoismiaan, mutta klo 12:04 kuu siirtyy härän merkkiin. Egoismisi kääntyy sisäänpäin, oma rauha ja mukavuus riittävät sinulle. Jälleen kerran planeettojen liikkeet taivaalla tuovat esiin ristiriitaisia energioita. Miten olla uskalias omassa rauhassaan? Kuun kolmio plutolle kauriissa antaa voimaa, jolla pääset irti huonoista tavoista. Haluat saada hommat tehtyä.

Sekä venus että jupiter alkavat liikkua eteenpäin peräännyttyään pitkään. Venuksen hallitsemat asiat rakkaus, raha ja arvot saavat siivet selkäänsä, samoin jupiterin hallitsemat asiat, mm. matkat ja filosofia.

torstai 18. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 181110

Olet energinen, spontaani ja lyhytjännitteinen. Kuu oinaassa kehottaa myös terveeseen itsekkyyteen. Asiat voi ja pitääkin ratkaista sen mukaan, miltä ne itsestä tuntuvat, miten ne omaan elämään vaikuttavat. Jos aina otat muut huomioon elämäsi ratkaisuissa, saatat pian huomata hukanneesi elämäsi.

Oman tahdon ja halun toteuttamiseen kehotta myös kuun tekemä kolmio marsille. Toteuta haaveesi ja unelmasi, värjää hiuksesi ja lähde ulos kohtaamaan muita ihmisiä.

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 171110

Kohtaat päivän haasteet soturin sydämellä. Kuu oinaassa valaa sinuun rohkeutta, vaistonvaraisuutta ja kärsimättömyyttä. Hetken impulssit pommittavat mieltäsi, etkä oikein tiedä, mihin ryhtyisit. Turhautumista välttääksesi priorisoi ja keskity.

Tosin auringon ja neptunuksen neliö tekee kaikkensa sotkeakseen asioita. Neptunuksen ideana on illuusio ja auringon neliö neptunukseen saa sinut näkemään asiat haluamallasi tavalla. Realismi lentäköön jorpakkoon tänään. Koska näet asiat neptunus-silmälasien läpi, luovuutesi on suuri.

tiistai 16. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 161110

Kerro suunnitelmasi, ideasi ja unelmasi jokaiselle, joka vain suostuu kuuntelemaan. Ja miksei suostuisi, olet tänään hyvin vakuuttava kaikessa esiintymisessäsi. Auringon ja kuun kolmio valaa sinuun eheyden tunnetta, joka ei jää huomaamatta.

Itseluottamuksesi on valtaisa auringon tehdessä kolmiota jupiterille ja kuun tehdessä konjunktiota jupiterille. Suunnitelmasi hipovat taivasta ja ole vakuuttunut asioiden sujumisesta haluamallasi tavalla. Ja miksei sujuisi, tekeehän mars vielä sekstiiliä saturnukseen.

Huippupäivä!

maanantai 15. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 151110

Tänään kannattaa tehdä kaikki rästiin jääneet työt ja tehtävät. Tai no, ei kaikkia, jos niitä on kertynyt kovasti. Mutta aloita systemaattisesti yhdestä ja sen valmiiksi saatuasi siirry toiseen. Marsin ja saturnuksen sekstiili antaa sinulle valtavan annoksen keskittynyttä ja systemaattista energiaa, jonka voimalla pääset pitkälle.

Kuu kaloissa lisää tähän aikaansaavaan marsin ja saturnuksen sekstiiliin unelmat, mielikuvituksen ja luovuuden. Uusia projekteja ja elämän uusia alueita kannattaa lähteä tutkimaan tällä intuitiivisella energialla. Kun vielä auringon ja jupiterin kolmio lataa sinut täyteen itseluottamusta, voi tämän päivän energiat ilmaista vaikka näin: vain taivas on rajanasi – jos sekään!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Päivän horoskooppi 141110

Isänpäivä – ja aivan erilainen sunnuntaiaamu. Kuinka hyvältä tuntuukaan muistaa rakkaitaan ja tehdä asiat toisin, ajattelee kuu vesimiehessä tyytyväisenä.

Kun kuu siirtyy kalojen merkkiin klo 12:24, tyytyväisyys muuttuu unelmoivaksi ja haaveksivaksi. Intuition avulla tajuat, mikä on parasta sinulle itsellesi ja perheellesi – ja koska kyse on universaalista kalojen merkistä – myös koko maailmalle. Tunnet syvää myötätuntoa kaikkia kärsiviä ja vääryyttä kokeneita kohtaan.

Intuition varassa toimiminen voi tuntua ajelehtimiselta. Illansuussa kuun sekstiili plutoon kauriissa lisää intensiteettiä päivään hienovaraisesti. Yhteys vanhaan ja menneeseen tuntuu luontevalta.