torstai 23. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 231210

Jokaisella lienee käsitys siitä, millainen on oikea joulu. Toki käsitykset eroavat paljon toisistaan ja siksi tapa viettää joulua voi olla kiivaankin keskustelun aihe etenkin nuorilla pareilla. Joulun voimakkaat, henkilökohtaiset perheeseen tai sukuun liittyvät traditiot, jopa säännöt, kuvastavat hyvin aurinkoa kauriissa. Kauris haluaa toimia sääntöjen mukaan ja oikein ja on erittäin tyytyväinen kaiken sujuessa niin kuin pitääkin.

Tänä vuonna joulunviettoa sävyttää kuu leijonassa, johon kuu siirtyy klo 14:51. Suunnitelmat vaatimattomasta ja yksinkertaisesta joulusta eivät sovi leijonakuulle. Ylellistä sen olla pitää ja näyttävää. Luksusta kehiin niin että kaikki huomaa, kuinka hyvin meillä menee. Kutsutaan koko suku koolle sitä ihastelemaan. Tämä on leijonakuun tapa kertoa läheisilleen, että rakastaa heitä hyvin paljon. Paljon naurua, leikkiä ja hyvää yhdessäoloa.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 221210

Talvipäivänseisauksen päivää odotan koko syksyn. Mitä pimeämpää, sitä hartaammin odotan tätä päivää, joka tarkoittaa pimenemisen päättymistä. Aurinko on eteläisimmällään ja kääntyy talvipäivänseisauksessa kohti pohjoista. Valon voittoa pimeästä on juhlittu vuosituhansia. Ja juhlitaan edelleen.

Talvipäivänseisauksessa aurinko siirtyy kauriin merkkiin. Kauriiseen liittyy aika, kuri, tavoitteellisuus ja jonkinlainen hitaus. Näinhän voimme päätellä myös kuuluisista kauriista kuten David Bowiesta ja Elvis Presleystä! Astrologia on ihanan ristiriitaista.

Aurinko on kauriissa tammikuun 20. päivään asti. Hyvin on aikaa aloittaa jousimiehen aikana syntyneiden visioiden toteuttaminen. Mitkä ne olivatkaan? Oivallat tänä aikana myös ajan rajallisuuden.

Perääntyvä merkurius jousimiehessä tekee neliö jupiterille kaloissa. Jos tietoa voi saada liikaa, tämä aspekti luo sille hyvät edellytykset. Jaksat puhua paasata ja tiedät varmasti olevasi oikeassa. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja mieluiten kaikki haluavat olla tekemisissä kanssasi yhtä aikaa.

Lyhyen ajan saatat silti tuntea itsesi hylätyksi ja yksinäiseksi kuun ravusta tehdessä neliötä saturnukselle vaa'assa. Se menee onneksi ohi.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 211210

Tervetuloa täydenkuun ja kuunpimennyksen päivään! Kuu kaksosissa tulee onnelliseksi kerätessään tietoa mahdollisimman paljon kun taas aurinko jousimiehessä haluaa ymmärtää kaiken tiedon merkityksen. Täysikuu näin henkistyneessä kontekstissa tavoittelee täyttymystä niissä asioissa, jotka aloitit uudenkuun aikaan.

Kuunpimennys vauhdittaa kaikkia niitä asioita, jotka on ratkaistava: tilanteita, tapahtumia ja asioita. Kuun sijainti kaksosissa viittaa muutoksen kohdistuvan nimenomaan ajatteluun, kommunikaatioon, matkustamiseen, tietoon ja koulutukseen. Aurinko jousimiehessä lisää tähän vielä totuuden, uskonnon, filosofian ja maailmankuvan. Yhden totuuden ja vaihtoehdottomuuden aika on ehkä ohi?

Täysikuu ja kuunpimennys ovat tarkkoja klo 10:14. Kiire ja hermostunut hätäily tuntuvat kaikkialla.

Kuu siirtyy rapuun klo 11:22 ja muistuttaa kodin, perheen ja menneisyyden merkityksestä. Illalla kuun oppositio plutolle kauriissa kovistelee tunteitasi tuomalla esiin menneisyydestä myös sellaisia asioita, jotka haluaisit unohtaa.

maanantai 20. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 201210

Kuu kaksosissa haastaa ajattelemaan, puhumaan ja kirjoittamaan – olemaan yhteydessä toisiin ihmisiin. Mielellään mahdollisimman paljon. Tosin kuun kolmio kaksosista saturnukseen vaa'assa sävyttää kommunikoinnin vastuuntunnolla, talonpoikaisjärjellä ja logiikalla. Tunteisiin vetoaminen ei ole nyt in.

Jousimiehessä perääntyvä merkurius laittaa kapuloita rattaisiin, mutta antaa myös mahdollisuuden ottaa asiat uudelleen harkintaan. Merkuriuksen neliö uranukselle kaloissa tuo ajatuksiin kurittoman ja vallankumouksellisen vivahteen. Yllätät itsesi ja muut ajattelemalla ja näkemällä asiat uudella, hyvin haastavalla tavalla. Terävä kieli ja kovat sanat totuuden nimissä ovat myös merkurtiuksen ja uranuksen neliön ansiota.

Villit ajatukset ja visiot pyörivät mielessä ja katselet unettomana kalenteria. Kyllä, huomenna on täysikuu.

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Päivän horoskooppi 191210

Kuu siirtyi kaksosten merkkiin aamulla klo 5:37 ja nyt täydenkuun merkissä. Täyteen kuuhun on vielä aikaa, sillä auringon ja kuun oppositio on tarkka tiistaina klo 10:14, jolloin myös kuu pimentyy. Jännittäviä aikoja on luvassa.

Tänään kuu kaksosissa ilmentää itseään kyläilyillä, puhelinsoitoilla, kirjeillä ja kirjoittamisella. Mieluiten teet kaikkea yhtä aikaa ja nyt se myös onnistuu.

Aurinko tekee konjunktion perääntyvän merkuriuksen kanssa jousimiehessä. Jousimiehen tulisuudesta huolimatta perääntyvä merkurius nostaa asioita menneisyydestä uudelleen harkittavaksi. Uusi näkökulma asioihin voi muuttaa monta asiaa elämässäi.

Päivän synttärisankari on Edith Piaf (s. 1915). Sen kunniaksi Non, je ne regrette rien.