lauantai 14. toukokuuta 2011

Löytöretkelle

Lisäsin Päivän horoskooppiin Löytöretkelle -välilehden. Löydät sen heti ylätunnisteen alapuolelta.

Siinä on vinkkejä siitä, kuinka saat Päivän horoskoopista vielä enemmän iloa irti.

Päivän horoskooppi 140511

Kuu vaa’assa on tunnetusti diplomaattinen. Taipumus, tai oikeastaan tarve, nähdä asioista vähintään kaksi puolta, vaikeuttaa päätöksentekoa. Toisia se suorastaan provosoi eli vaa’an diplomaattisuus ei suinkaan tarkoita riidattomuutta ja rauhaisaa rinnakkaiseloa.

Kuitenkaan kuu vaa’assa ei halua loukata ketään, päinvastoin. Toiminnan lähtökohtana on halu miellyttää kaikkia ja saada siten hyväksyntä jokaiselta. Voi vaakakuu parkaa!

Jämäkkyyttä ja selkärankaisuuttakin kuu vaa’assa saa konjunktiosta Saturnuksen kanssa. Konjunktio lisää myös vastuuntuntoa, velvollisuuksia ja todellisuudentajua.

Merkuriuksen ja Venuksen konjunktioon oinaassa ei myöskään liity epäröintiä. Suorasukainen ja kevyt jutustelu siitä, kuina oikeasti tunnemme, mitä oikeasti haluamme, on nyt antoisaa.

Päivän synttärisankari on Mark Zuckerberg. Mies, joka keksi (voiko niin sanoa?) Facebookin täyttää tänään 27 vuotta.

Päivän horoskooppi 120511

Kiireinen päivä on ollut täynnä työtä, innostusta ja yllätyksiä. Merkuriuksen, Jupiterin ja Venuksen konjunktio oinaassa tuntuu kaikessa siinä, mikä tuntuu hyvältä. Ja oinaan oppituntihan on tunnistaa juuri se, mikä sinusta tuntuu hyvältä.

Kuu neitsyessä on enimmäkseen pitänyt jalat maan pinnalla, vaikka Marsin sekstiili härästä Neptunukselle kaloissa onkin houkutellut unelmoimaan ja toimimaan mielenjuolahdusten mukaan.

perjantai 13. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 130511

Kuu meni vaakaan vähän ennen seitsemää illalla. Kuu vaa'assa orientoituu vapaa-aikaan, ihmissuhteisiin ja etenkin parisuhteisiin. Vaikka vaakaa pidetään sovinnaisena merkkinä, viihtyy kuu vaa'assa parhaiten epämuodollisissa tilanteissa, joissa ihmiset kohtaavat sattumalta. Taidenäyttelyt sopii oikein hyvin, mutta eiköhän perjantai-iltana harrasteta muunlaisia sosiaalisten tilanteiden tiloja.

Merkuriuksen ja Venuksen konjunktio oinaassa saa jokaisen puhumaan kukkaisten kielellä ja nauttimaan hyvästä keskustelusta.

Robert Pattinson ja Alexander Rybak täyttävät tänään kumpikin 25 vuotta.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 110511

Kuu juhlii leijonassa noin viiteen asti iltapäivällä, jolloin kuu siirtyy neitsyen merkkiin. Käytännöllistä ja täydellisyyttä tavoittelevaa neitsykuuta hämää Neptunuksen oppositio kaloista. Vaaleanpunaisten silmälasien läpi tarkasteltuna asiat näyttävät epätodellisen fantastisilta.

Merkurius, Venus ja Jupiter oinaassa tekevät keskenään konjunktiota ja tuovat päivään juhlantuntua. Innostuneisuus kulkee läpi päivän ilmeten suurina ajatuksina ja suurina tunteina. Aspekti on hyvin onnekas. Siksi kannattaa sanoa ajatuksensa ääneen, kertoa suunnitelmistaan ja myös sen, mitä oikeasti haluaa elämältään. Tänään on hyvä päivä nauraa vatsansa kipeäksi, tuntea suurta iloa ja innostusta ja olla itselleen uskollinen.

Mars siirtyi auringon seuraksi härkään klo 10:04 ja on siellä 21.6. asti. Mars härässä ei ryntäile sinne tänne, vaan harkitsee ensin hyvin tarkkaan ennen liikkeelle lähtöä. Yhtään ylimääräistä askelta ei oteta ja tästä syystä Mars härässä on maineeltaan laiska. Liikkeelle päästyään Mars härässä ei pysähdy ennen kuin asia on saatu päätökseen. Hyvä aika saattaa päätökseen keskeneräisiksi jääneet asiat.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 100511

Marsin aika oinaassa (2.4.-11.5) alkaa olla ohi. Nopeaa toimintaa seurauksista ja muista ihmisistä vähät välittäen riittää vielä tälle päivälle. Mars oinaassa on pitänyt huolen siitä, että jokainen meistä toimii enemmän oman itsensä mukaisesti.

Oinaaseen jää vielä Uranus, Merkurius, Venus ja Jupiter, joista kolme viimeisintä ovat konjunktiossa keskenään. Hyvää tiedonkulkua, ihania kohtaamisia, optimistista ja positiivista asennetta ja kauaskantoisia tulevaisuudensuunnitelmia riittää tälle ja parille seuraavallekin päivälle.

Kuu leijonassa tepastelee parrasvaloissa ja on kultainen kaikille niille, jotka ymmärtävät hänen arvonsa. Niinpä positiivisen palautteen antaminen ja toisen ihmisen arvostaminen on tänään tärkeää. Kuu leijonassa rakastaa juhlia, joissa hän saa olla huomion keskipisteenä.

maanantai 9. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 090511

Kuu siirtyy itseilmaisun merkkiin leijonaan klo 12:35. On aika nostaa omaa häntää kissan tavoin ja kertoa myös muille, kuinka hyvä tyyppi sinä olet.

Itsekehu on toki suomalaisittain kielletty asia, mutta tänään sitä helpottaa Merkuriuksen ja Venuksen konjunktio oinaassa. Sanat löytyvät helposti ja puhuminen on pikemmin ystävällistä jutustelua kuin virallisempaa keskustelua. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tärkeät asiat lakaistaisiin maton alle.

Illalla kuun kolmio Uranukselle lisää seikkailuhenkeä. Uudet polut niin ihmissuhteissa kuin muussakin elämässä tuovat piristystä.

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Päivän horoskooppi 080511

Kuinka sopivaa onkaan, että äitienpäivänä kuu on ravun merkissä. Huolehtiminen, vaaliminen ja ravitseminen ovat niitä eloonjäämistaitoja, joita kuu ravussa nostaa meissä jokaisessa esiin.

Päivä alkaa harmonisella auringon ja kuun sekstiilillä. Eheys ja tasapainoisuus ovat ihania asioita. Kunpa ne kestäisivät!

Kuun neliöt Merkuriukselle, Venukselle ja myöhemmin illalla Marsille oinaassa saavat olon tyytymättömäksi. Miksi minun pitäisi aina tehdä kaikki? Miksi minun arvoni ja ajatukseni joutuvat aina väistymään muiden, mukamas tärkeämpien, ihmisten takia? Kasvava ärtymys tiivistyy kuun ja Marsin neliössä, jolloin ollaan jo halukkaita tulkitsemaan toisen sanat ja ilmeetkin loukkaaviksi. Riitahan siitä tulee.

Ikävä päivä siis? Ei. Jos elät omien arvojesi, ajatustesi, halujesi ja tahtosi mukaisesti, edessä on ihana auringonpaisteinen sunnuntai. Merkuriuksen ja Venuksen konjunktio oinaassa kertoo hyvästä seurasta, vilkkaista keskusteluista ja säihkyvästä sanankäytöstä.