lauantai 2. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 021010

Monien hankaluuksien äitiaspekti iski Päivän horoskooppiin. Merkurius oppositio uranus sekoitti tietokoneen, joka ei mielestään saa riittävästi virtaa. Uranus toki haliitsee sähköä ja merkurius kaikenlaista viestin kulkemista. Läppärini on toki verkkovirrassa, mutta se ei tässä merkuriuksen ja uranuksen oppositioasetelmassa auta.

Venuksen ja marsin konjunktio skorpionissa nostaa intohimot tänään ja huomenna. Lycka till!

perjantai 1. lokakuuta 2010

Päivän horoskooppi 011010

Onko työtehtäviesi määrä kasvanut viikon aikana huomattavasti? Ja se tuntuu vain hyvältä? Keskityt töihisi ja saat ne myös tehtyä. Auringon ja saturnuksen konjunktiolla on myös nämä hyvät puolensa. Muuten aspektilla on huono maine itsetunnon latistajana ja auringon energian tukahduttajana.

Auringon ja saturnuksen konjunktio vaa'assa korostaa ihmissuhteiden merkitystä elämässäsi. Sitoudu hyvään suhteeseen ja rimpuile pois suhteesta, joka vaatii mahdottomia ja on kuin kiristävä panta.

Hyvää fiilistä tälle päivälle tuovat kuun kolmiot venukselle ja marsille. Tunteet ja intohimot ovat herkässä. Luotat itseesi, olet valovoimainen ja tiedät, mitä tahdot.

Elämäsi isoon kuvioon tuo mausteensa merkuriuksen oppositio jupiteriin. Suunnittelet suuria, innostut ja olet vietävissä myös mahdottomiin tilanteisiin. Olet vakuuttunut siitä, että elämäntilanteesi muuttuu ja paranee. Puheesi kuulostaa enemmän saarnalta tai julistukselta päästessäsi puhumaan vaikkapa ilmastonmuutoksesta.

torstai 30. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 300910

Mielikuvituksesi, unesi ja unelmasi auttavat sinua selviämään tämän päivän haasteista. Vikkelä mielesi hyödyntää näitä huomaamattasi, mutta kauneudenkaipuusi toki tiedostat.

Yllättävät tapahtumat, odottamattomat kohtaamiset ja tilanteet selvität lujalla luottamuksella itseesi ja mahdollisuuksiisi. Pelkät rutiinit kyllästyttävät ja suhtautumisesi vallan edustajiin ja byrokratiaan on uhmakasta.

Onneksi on koti, johon palata päivän melskeistä. Kuu siirtyy ravun merkkiin klo 16:46 ja huokaiset helpotuksesta avatessasi kodin oven. Se voi olla hieman ennenaikaista, sillä kuun ja pluton oppositio laittaa kovan kovaa vastaan. Kaapin paikasta on päätettävä, mutta kenen tahdon mukaan päätös tehdään?

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 290910

Kaikenlaiset ongelmat ja arvoitukset kiehtovat tänään mieltäsi. Oli kyse sitten sanaristikosta, dekkarista tai lasten kysymyksistä, löydät vastauksen helposti. Kuun kaksosissa tarjoilema nopeasti toimiva, aktiivinen ja tiedonhaluinen mieli on kuin kirkas aurinkoinen päivä.

Puhuminen, kirjoittaminen ja muut tavat ilmaista itseään ja olla yhteydessä toisiin ihmisiin on nyt helppoa ja sujuvaa.

tiistai 28. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 280910

Aamu alkoi energisellä kuun sekstiilillä jupiterille ja uranukselle. Täynnä itseluottamusta ja seikkailumieltä päätät unohtaa rutiinit ja kohdata ihmiset ja tilanteet uudella tavalla.

Päivän hyvää energiaa vahvistaa auringon ja kuun sekä kuun ja saturnuksen kolmio illalla. Olet rauhallinen, tyyni ja keskittynyt – mitä sitten teetkin.

maanantai 27. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 270910

Kauniit sanat ja puhe arkisistakin asioista valaisevat päivääsi. Kuun ja venuksen kolmion ansioista tunnepuhuminen on helppoa. Syksyn muut tähtikuviot (venus ja mars skorpionissa, auringon neliö plutoon ja auringon lähestyvä konjunktio saturnukseen) pitävät huolen siitä, että puhumisen aihetta on.

Tunteita raastavaan revittelyyn ei tänään tarvitse ryhtyä. Kuun ja venuksen kolmio on pehmeää energiaa ja sen ansiosta vaikeistakin asioista puhuminen on helppoa. Tai oikeastaan, ne eivät edes tunnu puhuttaessa vaikeilta.

Loistavan tv-sarjan Invasion luoja Shaun Cassidy täyttää tänään 52 vuotta.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Päivän horoskooppi 260910

Leppoisaa sunnuntaita! Saa köllötellä sydämensä pohjasta eikä mikään häiritse.

Tosin eilen härkään siirtynyt kuu tekee oppositiota ensin marsille ja sitten venukselle. Tunteet ovat pinnassa ja hallitsemattomia. Jos joku uskaltaa häiritä leppoisaa sunnuntaitasi, hän saa sen kyllä kuulla. Voi kokki parkaa, jos ruoka on väärin maustettu.

Olisi ehkä parasta pysyä kotona, laittaa oveen ”älä häiritse” –kyltti ja sulkea puhelin. Kaipaat kuitenkin sosiaalista hyväksyntää, joten ihmisten ilmoille siis. Todennäköisesti tapaamiesi ihmisten arvot poikkeavat omistasi. Se sekä ärsyttää että viehättää.